UA
 

Революція у прибиранні із новими бездротовими вертикальними пилососами LGРеклама

Корреспондент.biz,  23 октября 2021, 17:00
0
3113
Революція у прибиранні із новими бездротовими вертикальними пилососами LG
Фото надане рекламодавцем

Висока потужність, тривалий заряд та легке управління — круті переваги нових A9ESSENTIAL та A9-LITE від компанії LG

Прибирання повинне бути ретельним, але наводити чистоту в оселі потрібно легко, із задоволенням. На зміну важким дротовим пилососам, які потребують тривалої перезарядки, прийшли легкі в користуванні пристрої. Мова про вертикальні пилососи LG останньої моделі. Це універсальна та мега-ефективна техніка нового покоління, яка займатиме гідне місце в кожній оселі.

Вертикальні бездротові пилососи LG із потужністю всмоктування 23-140 Вт без проблем справляються із пилом та сміттям на твердих поверхнях, килимах, меблях, у салоні авто тощо. За допомогою насадок для додаткових потреб можна вичистити кількарічний бруд, який глибоко в’ївся між волокнами, скупчився настільки, що вичистити старим пилососом його було геть неможливо. Не підведе новий побутовий девайс і тоді, коли потрібна делікатна чистка, наприклад, клавіатури робочого комп’ютера.

Технічні характеристики пилососів LG CordZero™ A9 — приголомшливі. Так, завдяки високій потужності, користуватися пилососом A9-LITE можна до 40 хвилин у звичайному режимі, посилено — 9 хвилин і 6 хвилин пристрій здатен працювати у турбо-режимі. Продуктивність пилососів підвищує додатковий літій-іонний акумулятор Dual PowerPack™ у моделі A9ESSENTIAL. Лише одного заряду буде достатньо для повноцінного прибирання приміщень із великою площею, що значно економить час.

У чому ж секрет ефективності пилососів LG CordZero™ A9? Розробники девайсу забезпечили його вакуумною технологією повітряного потоку AEROSCIENCE™ та інверторним двигуном LG Inverter Motor2. Технологія досить проста, проте продумана до дрібничок: невеличкі але напрочуд інтенсивні вихори відокремлюють часточки пилу, а розумний двигун приводить в дію вентилятор. Надвисокі швидкості пилососу створюють сильні потоки повітря, які легко та чисто прибирають застарілий бруд.

Вертикальний пилосос LG із насадкою Power Drive Direct NozzleTM , з вбудованим двигуном прямого приводу. Його основна функція полягає у забезпеченні однаково ефективного забору сміття з поверхонь будь-яких типів при кожному використанні. Anti-tangle-технологія щітки налаштована на прибирання шерсті домашніх тварин, волосся загалом не сплутується.

 

Новий девайс для прибирання від LG унікальний тим, що спроможний очистити поверхні від пилу і бруду, а також алергенів. Такий ефект досягається вбудованою 5-ступеневою системою фільтрації HEPA — найменші частинки пилу практично стовідсотково утримуються всередині фільтру, і повітря залишається чистим. До речі, чистка пилозбірника проводиться в одне натискання — металевий фільтр легко знімається, а потім промивається водою.

Бездротовий пилосос CordZero™ A9 зручно використовувати, адже довжину телескопічної трубки можна підлаштувати під свій зріст, а також для зручності прибирання сходів, поличок, меблів чи просто підлоги. Для цього є 4 рівня регулювання. Чималого комфорту додає ергономічна ручка Opti-balanced Handle™, навантаження на зап’ясток під час користування пристроєм мінімальне.

Повне зарядження пилососів A9ESSENTIAL та A9-LITE відбувається за 3,5 години. Кріплення для зарядки можна розмістити будь-де на стіні, зарядна база також може працювати автономно чи компактно. Заряджайте пилосос у різних положеннях, наприклад, просто поставте його на установку вертикально чи закріпіть на стіні або ж зніміть трубку і розмістіть пристрій в горизонтальному положенні на підлозі.

Чекайте пилососи A9ESSENTIAL та A9-LITE у торговій мережі вашого міста, і оцініть по заслузі екстремальну потужність та свободу руху новинки від LG.

ТЕГИ: LGуборкадевайспылесос
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...