UA
 

Купити сіль в Україні зможуть ті, хто заробляє онлайн. Покрокова інструкція для зміни кар’єриРеклама

Корреспондент.biz,  31 мая 2022, 09:00
0
574
Купити сіль в Україні зможуть ті, хто заробляє онлайн. Покрокова інструкція для зміни кар’єри
Фото: Надане рекламодавцем

Гречка подорожчала, долар скоро підніметься до 60 грн., а солі взагалі не знайдеш. Складається враження, що вона скоро стане новою валютою, бо купити сіль в Україні скоро зможуть або депутати, або ті, хто заробляють онлайн.

Жарти жартами, а вибір професії зараз стоїть дуже гостро. Адже багато затребуваних ще на початку року професій зараз вже нікому не потрібні. І лише ті, хто свого часу закінчив курси тестувальника, верстальника, програміста відчувають себе впевнено. Якщо ви ще в пошуках роботи, час замислитися над актуальними професіями сьогодення і починати шлях зміни кар’єри.

Три кроки, як змінити кар’єру, обираючи курси тестувальника

Життя біжить в шаленому темпі, тому найбільше зараз цінується швидкість навчання і можливість в короткі терміни почати працювати. От чому IT-сфера зараз настільки популярна, особливо кар’єра тестувальника. Ми звернули увагу на популярну зараз школу тестування IT Testing School і дізналися у її керівництва, які потрібно зробити кроки для опанування нової професії:

Крок 1. Обрати курси тестувальника

Недавні дослідження ринку IT-професій показали, що професія тестувальника неабияк популярна серед різних категорій населення. В професію йдуть не лише технарі, але й гуманітарії. Також немає обмежень по гендерній та віковій градації. На курси тестувальника ідуть всі, хто прагне змінити професійний шлях та опанувати перспективний напрямок діяльності.

Щоб вибрати якісні курси тестувальника, треба звернути увагу на такі характеристики:

1. Професійність викладачів. Шукайте курси, які викладають тренери з власним досвідом в тестуванні. Всі викладачі в IT Testing School мають досвід роботи в тестуванні мінімум 5 років.

2. Тестування - це практика! Звертайте увагу, щоб в курсах була не лише теорія, а й гарна практика.

3. Тривалість навчання. Особливістю професії тестувальника є те, що для початку роботи достатньо певної теоретичної бази та практичних навичок. Ідеальним терміном навчання є 2-2,5 місяці. Цього достатньо, щоб розпочати працювати як junior, а досвід прийде з часом. Щоб подивитися дату початку найближчого курсу, заходьте на it-testing-school.com.

4. Вартість. Як і в тривалості навчання, важлива золота середина. Занадто дорогі курси не дадуть вам мега-знань, а сподівання на них будуть завищеними. Вартість в районі 500$ найбільш обґрунтована.

Крок 2. Почати практикувати.

Закінчивши курси тестувальника, можна вже починати працювати. Це найефективніший шлях здобування навичок і професіоналізму. Але якщо ви ще навчаєтеся, а руки вже сверблять від нетерпіння, не варто зволікати. Починайте тестувати безкоштовно задля досвіду. Що тестувати:

• Будь-що, що ви можете скачати чи відкрити на своєму смартфоні або комп’ютері. Натискайте всі кнопки і шукайте баги.
• Бета-версії. Приймайте участь у бета-тестуванні ПЗ, за деякі з них ви навіть зможете отримати платню. Це можуть бути додатки від Apple чи Android, які вони самі пропонують потестити.

Крок 3. Постійно розвиватися.

Після закінчення курсів тестувальника, можна претендувати на посаду молодшого тестувальника, джуніора. Він тестує програми вручну за вже розробленими тест-кейсами, що йому надаються. Згодом джуніор також буде писати тест-кейси, як тільки розбереться в проекті.

 

Яка зарплата у джуніора, що тільки закінчив курси тестувальника?

Середня зарплата у молодшого тестувальника складає близько 500$, але все залежить від компанії роботодавця.  Непоганий старт для людини, яка щойно змінила напрямок діяльності. А що головне у всьому цьому? Вірно, зробити перший крок! Переходьте на it-testing-school.com, прийшов час діяти.

ТЕГИ: профессияобучение
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...