UA
 

Рейдери проти "Юніграну": роботу виробника будматеріалів заблокованоЗаявление

Корреспондент.biz,  14 июля 2022, 12:15
0
227
Рейдери проти  Юніграну : роботу виробника будматеріалів заблоковано

Атака на "Юнігран": лідера ринку, що має забезпечити термінові постачання будматеріалів для відбудови інфраструктури України, намагаються дискредитувати і вивести з гри у розпал війни.

У "спецоперації" проти групи підприємств задіяні понад 80 онлайн-ресурсів, а привід для блокування бізнесу – сфальсифіковано.

Оприлюднена у ЗМІ недостовірна інформація стала підставою до застосування занадто жорсткого поспішного рішення правоохоронців про арешт майна і рахунків підприємств групи, яке заблокувало бізнес, що забезпечує роботою близько 1,5 тисяч українців,  і завдало удару по економіці Київщини  і Житомирщини.

 

У ТОВ "Юнігран" наголошують, що всі фантазії авторів цих матеріалів щодо нібито російського громадянства засновника групи Ігоря Наумця базуються лише на підробленій невідомими майстрами Фотошопу "копії" паспорту рф, якого в реальності фізично не існує.

"Медіакілери розуміють, що Наумець під час воєнного стану не має фізичної можливості звернутись із запитом про відсутність російського паспорта до відповідних органів рф. Не має її і сторона обвинувачення. І на це зроблено ставку. Звинуватити бізнесмена під надуманим приводом, зганьбити репутацію групи, паралізувати діяльність та відібрати активи. Між тим, у матеріалах слідства чітко зазначено, що Наумець має українське громадянство, наведено його паспортні дані. Засновник групи був, є і надалі буде громадянином України, все решта – інсинуації!", –  коментують у пресслужбі "Юніграну".

 

Ще одна теза рейдерів – про нібито родинний зв’язок із міністром "ДНР" Сергієм Наумцем, – є маніпуляцією, безпідставною спробою штучно поєднати незнайомих людей, що мають однакові прізвища, підкреслюють у компанії. Ба більше, усі ці тези вже неодноразово були спростовані в судовому порядку, про що свідчать наявні рішення суду.

Усе це шкодить не лише діяльності групи, а й становлять загрозу безпеці України. Адже в умовах війни, саме відновлювані дороги й шляхопроводи є логістичними артеріями, що забезпечують рух життєво необхідних гуманітарних вантажів і постачань для ЗСУ.

У "Юніграні" закликають правоохоронні органи уважно розібратись у підґрунті справи та скасувати помилкове рішення про арешт майна і рахунків групи.

ТЕГИ: рейдерствостройматериалыдискредитація
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...