UA
 

Чорна п’ятниця: два ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за суперціноюРеклама

Корреспондент.biz,  23 ноября 2023, 18:45
0
499
Чорна п’ятниця: два ноутбуки ASUS з OLED-дисплеєм за суперціною
Фото: надане рекламодавцем

З нагоди Чорної п’ятниці ви маєте можливість придбати з вигодою один з двох ноутбуків ASUS, які втілюють у собі ідеальне поєднання стилю та можливостей.

 

Vivobook S 15 OLED (K5504)

Ноутбук Vivobook S 15 OLED із діагоналлю 15,6 дюйма завдяки тонкому й легкому корпусу ідеально підходить для активного життя. Це потужний і компактний пристрій: процесор Intel Core 13-го покоління H-серії забезпечує надзвичайно високу швидкодію, а система охолодження IceCool не дозволяє гаджету перегріватись навіть під час активної роботи.

 

Ноутбук Vivobook S 15 OLED відрізняється винятковою якістю зображення завдяки OLED-дисплею: його насичені кольори, висока контрастність та глибокі чорні відтінки роблять кожен візуальний елемент максимально реалістичним, а надзвичайно низький час відгуку в 0,2 мс забезпечує плавність відтворення динамічних сцен. Екран підходить навіть для професійної роботи з графічним контентом, а також дбає про комфорт очей, що підтверджено сертифікатом лабораторії TÜV Rheinland.

Акумулятор пристрою ємністю 70 Вт·год забезпечує автономну роботу протягом усього дня, а технологія швидкого заряджання дасть змогу відновити 60% заряду за 49 хвилин. Ноутбук оснащений усіма необхідними портами: Thunderbolt 4 (USB-C) з можливістю заряджання, два порти USB Type-A, HDMI 1.4, комбінований аудіороз’єм для виведення звуку.

Родзинка ноутбука Vivobook S 15 OLED ‒ його оригінальний дизайн з рельєфною плашкою на металевій кришці та помаранчевою клавішею Esc. Пристрій представлений в чотирьох кольорах: синій, сріблястий, чорний і білий. Ще одна особливість ‒ антибактеріальне покриття на деяких ділянках корпусу, яке пригнічує ріст бактерій на 99% впродовж трьох років.

Zenbook S 13 OLED (UX5304)

Ще один елегантний і потужний ноутбук – Zenbook S 13 OLED у повністю металевому корпусі. За товщини 1 см він важить лише 1 кг і при цьому поєднує в собі високу продуктивність і автономність.

 

OLED-дисплей ‒ справжня прикраса ноутбука Zenbook S 13 OLED. Він має співвідношення сторін 16:10, роздільну здатність 2,8K і час відгуку лише 0,2 мс, відтворює неймовірно насичене, чітке та яскраве зображення. При цьому OLED-дисплеї ноутбуків ASUS випромінюють на 70% менше шкідливого синього світла, що забезпечує більший комфорт для очей навіть під час тривалої роботи.

Ноутбук містить процесор Intel Core i7 13-го покоління, до 32 ГБ оперативної пам'яті, швидкий SSD-накопичувач об’ємом до 1 ТБ та акумулятор ємністю 63 Вт·год, який дає змогу відтворювати потокове відео в автономному режимі до 14 годин.

Zenbook S 13 OLED має повний набір інтерфейсів, що дозволяє уникнути використання додаткових адаптерів і перехідників. Так, у ньому є два швидкісні порти Thunderbolt 4 у вигляді роз'ємів USB-C, які забезпечують швидке заряджання, передачу даних зі швидкістю до 40 Гбіт/с та можливість підключення зовнішніх дисплеїв 4K. Також ноутбук має виходи HDMI 2.1, аудіороз'єм 3,5 мм та повнорозмірний порт USB 3.2 Gen 2.

ASUS дбає про довкілля і приділяє цьому особливу увагу при створенні ноутбуків серії Zenbook. Вперше під час виготовлення ноутбука Zenbook S 13 OLED компанія застосувала технологічний процес плазмової керамізації алюмінію, який за допомогою електричного струму та чистої води змінює властивості матеріалу. В результаті метал стає більш довговічним, а його поверхня ‒ схожою на натуральний камінь, тож кожна кришка Zenbook S 13 OLED є унікальною. І все це без використання агресивних кислот, важких металів та органічних сполук.

 

Zenbook S 13 OLED стане ідеальним вибором для тих, хто цінує стиль, продуктивність і комфорт.
Ці та інші ноутбуки доступні в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна. Переваги онлайн-магазину: офіційна продукція з фірмовою гарантією, зручний та зрозумілий інтерфейс, якісне обслуговування, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій), швидка доставка.

ТЕГИ: техникаASUSноутбукигаджети
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Загрузка...