UA
 

Захоплююча кар’єра у провідній компанії світуРеклама

Корреспондент.net,  5 октября 2012, 16:14
0
6

Компанія "Філіп Морріс Україна" проводить набір на програму розвитку кар’єри YOUNIQUE International Management Program (Юнік Інтернешнл Менеджмент Програм).

Її основна мета - дати можливість амбіційним, активним та налаштованим на розвиток фахівцям реалізувати власні амбіції у сфері бізнесу. Структура програми спеціально розроблена для учасників із різним професійним досвідом та прагненнями. Програма складається з кількох етапів і триває 24 місяці, протягом яких передбачається ознайомлення із бізнесом в компанії, робота у відділі маркетингу і продажів, а також проектна робота та стажування в одній із компаній "Філіп Морріс Інтернешнл" за кордоном.

За результатами програми кандидати матимуть усі шанси побудувати менеджерську кар’єру у відділі продажів і маркетингу компанії "Філіп Морріс Україна"!

Ідеальний кандидат для участі у програмі Younique International Management Program має диплом про вищу освіту (бажано у сфері маркетингу, менеджменту чи економіки), обов’язковий досвід роботи від 2 до 4 років у сфері маркетингу або продажів, володіє англійською на рівні мінімум вище середнього; готовий до відряджень Україною і закордон. Він комунікабельний, цілеспрямований, та має яскраво виражені лідерські якості.

Більше деталей дізнайтеся тут

"Філіп Морріс Інтернешнл" - компанія-лідер на міжнародному ринку тютюнових виробів, товари якої продаються більш ніж у 180 країнах світу. Компанія має найрізноманітніший у галузі асортимент торгових марок, та володіє 7 із 15 найвідоміших марок світу.

"Філіп Морріс Україна" заснована в 1994 році і на сьогодні є провідною компанію у сфері тютюнового виробництва в межах України. В компанії працює понад 1300 кращих спеціалістів. Ми маємо штаб-квартиру в Києві, сучасний виробничий центр у Харкові та дев’ять регіональних офісів у різних областях країни.

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...