UA
 

Реалії української свободи медіа: рік 2011

12 апреля 2011, 17:20
0
8
Реалії української свободи медіа: рік 2011

7-го квітня 2011 року у Вашингтоні відбувся круглий стіл "Реалії української свободи медіа: рік 2011", організований Незалежною Асоціацією телерадіо Мовників та National Endowment for Democracy.

Метою заходу було обговорення стану свободи медіа в Україні та причин зниження його оцінки міжнародною спільнотою, а також діяльності українських медіа НДО.

В результаті тривалої дискусії експерти, що взяли участь у круглому столі, дійшли висновків, що для України наразі вкрай важливо: створити умови для перетворення медіа на стабільно прибутковий бізнес; встановити прозорі умови державного регулювання медіа;  зберегти джерела локальної інформації для населення; зробити все можливе для уникнення випадків тиску на медіа або порушення прав журналістів; забезпечити ефективний конструктивний діалог між владою та громадськістю.

У круглому столі взяли участь: виконавчий директор Незалежної Асоціації телерадіоМовників Катерина М’ясникова, виконавчий директор Індустріального Телевізійного Комітету Катерина Котенко Катерина Котенко, виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар та менеджер проектів Незалежної Асоціації телерадіоМовників Світлана Пінчук.

 "Ми вважаємо, що обговорення стану свободи медіа в Україні з нашими американськими колегами, важливе для обох сторін, — говорить Катерина М’ясникова. -  З одного боку воно створює адекватне сприйняття українських реалій організаціями, що реалізують в нашій країні свої проекти або займаються професійною аналітикою нашого регіону. З іншого – це можливість для нас дізнатися про досвід іноземних партнерів у вирішенні подібних проблем".

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...