UA
 

"Молоді Регіони" розширюються

15 апреля 2011, 12:04
0
10
 Молоді Регіони  розширюються

Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді Регіони" розширюється – сьогодні розпочав свою роботу Печерський районний осередок молодіжної організації у Києві. Сьогодні ж, 14 квітня, відбулися перші установчі збори осередку. Під час зборів було обрано членів новоствореної молодіжної організації, окреслено основні напрямки роботи осередку, затверджено установчі документи та обрано голову Печерського осередку Дегрік Альону.

"Збільшення чисельності наших осередків свідчить не лише про зростання популярності нашої організації, а й, що не менш приємно, про небайдужість і активність української молоді. Тож відтепер у нашої організації буде ще більше шансів та сил на реалізацію поставлених завдань", – зазначив під час проведення установчих зборів керівник Київської молодіжної організації "Молоді Регіони" Володимир Філіппов.

Нагадаємо, наразі Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді Регіони" залишається найбільшою молодіжною організацією, яка налічує вже 7 осередків.  

"Мета організації "Молоді Регіони" – сформувати правильні цінності у молоді, долучити до благодійних та інших корисних заходів, навчити бути корисними і собі, і іншим. Але окрім того, ми хочемо виховувати розумну молодь, яка знає свої права, має ціль у житті, є відповідальною і впевненою у майбутньому", – підкреслив Володимир Філліпов.

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...