UA
 

Корпорація «Богдан» підтримує ініціативу Мітнтрансзв’язку України щодо підвищення екологічних вимог до автотранспорту

10 июля 2008, 12:19
0
7

Корпорація «Богдан» із задоволенням сприйняла інформацію про ініціативу Міністерства транспорту і зв’язку ввести в Україні міжнародні екологічні вимоги до автотранспортних засобів «Євро-3», «Євро-4» та «Євро-5».

"У разі запровадження високих екологічних вимог ми можемо захистити вітчизняний ринок від навали старої техніки яка вже заборонена для використання в ЄС, а із відкриттям ринку яка зможе завозитися в Україну",- зазначив Олег Свинарчук, президент Корпорації "Богдан".

Він нагадав, про те, що корпорація "Богдан", про таку необхідність говорила ще на початку 2007 року. Тоді Олег Свинарчук сказав, цитуємо: "По-перше, ми маємо дбати про екологію. Щороку кількість автотранспорту в містах зростає і нам необхідні більш екологічні авто. По-друге, введення більш високого стандарту дещо скоротить імпорт старих авто із країн Європи після вступу України до СОТ" (офіційний сайт корпорації "Богдан", новина 23.01.07).

Корпорація "Богдан" - найдинамічніша компанія за розвитком на автомобільному ринку України. На сьогоднішній день компанія інвестувала в розвиток автомобільної галузі понад 350 мільйонів доларів США.

20 червня поточного року корпорація відкрила новий автомобільний завод в Черкасах проектною потужністю 120-150 тис. авто на рік.

У рамках реалізації проекту переносу автобусного виробництва в Луцьк у квітні 2005 року була відкрита перша черга автобусного виробництва по випуску автобусів середнього, великого й особливо великого класів і тролейбусів. Друга ж черга автобусного виробництва буде запущена у 4 кварталі 2008 року.

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...