UA
 

Українські олімпійці – клієнти Ощадбанку

9 сентября 2008, 16:35
0
8
Українські олімпійці – клієнти Ощадбанку

Станом на початок вересня 2008 р. Ощадбанком емітовано понад 2 млн. 400 тис. міжнародних платіжних карток, у тому числі понад 950 тис. карток міжнародної платіжної системи Visa International, та понад 1 млн. 450 тис. карток міжнародної платіжної системи MasterCard International.

Клієнти Ощадбанку мають можливість за пільговими тарифами користуватися 3029 банкоматами об’єднаної мережі банків-партнерів Ощадбанку по всій території України. Серед партнерів Ощадбанку Укрексімбанк, Укрсоцбанк, Укргазбанк та Родовід Банк. Кількість POS-терміналів  - 2708 шт.

 

Нещодавно Ощадбанку випала честь бути причетним до нагородження переможців 29-х Олімпійських ігор у Пекіні. Саме Ощадбанк випустив 74 пластикових картки MasterCard Platinum, які урочисто були вручені Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко українським олімпійцям та їхнім тренерам під час засідання Кабінету Міністрів України.

 

“Для Ощадбанку випуск платіжних карток для українських переможців 29-х Олімпійських ігор – дуже почесне та відповідальне завдання. Завдяки спортивній майстерності, цілеспрямованості та волі до перемоги наших спортсменів Україна 27 разів підіймалась на сходинки олімпійського п’єдесталу. Ми всі з надією та  оптимізмом чекаємо від наших спортсменів нових спортивних звершень та яскравих перемог”, - зазначив заступник голови правління ВАТ „Ощадбанк” Олександр Гришко.

 

Ян Чарни, генеральний директор MasterCard Europe в Україні, Чехії та Словаччині, підтвердив, що для міжнародної платіжної системи MasterCard велика честь бути причетними до тріумфу українських олімпійців: "Цього року досягнення української команди перевершили всі сподівання і вразили не лише Україну. Відтепер для українських спортсменів відкритті всі країни світу. Більше того, із карткою MasterCard Platinum для українців стають відкритими і фінансові кордони 6 континентів, адже жодна інша пластикова картка не пропонує таких переваг і не приймається у такій кількості торгових точок по всьому світу, як MasterCard".

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...