UA
 

16 вересня 2008 року відбудеться презентація першої в Україні Докторської програми (PhD) з масових комунікацій - спільного проекту Національного Університету „Києво-Могилянська Академія” та Фонду Ріната Ахметова "Розвиток України".

12 сентября 2008, 10:17
0
11

Докторська програма (PhD) з масових комунікацій є однією з чотирьох докторських програм, що започатковуються НаУКМА з жовтня 2008 року. Метою Програми є підготовка науково-педагочних кадрів вищої кваліфікації за зразком третього циклу єдиного європейського освітнього простору (European Higher Education Area), описаного в т.зв. “Зальцбургських принципах”.

Докторська програма (PhD) з масових комунікацій створена Могилянською школою журналістики НаУКМА та кафедрою соціології НаУКМА за фінансової підтримки  Благодійного фонду "Розвиток України", який надав Грант на 2008/2009 навчальний рік у розмірі 560 тисяч гривень.

 

Також 16-го вересня відбудеться відкриття другого року навчання на проекті "Журналістика цифрового майбутнього". Навчання на проекті спрямовано на залучення журналістів до цифрових технологій в новітніх медіа. Проект реалізується Фондом Ріната Ахметова "Розвиток України", компанією СКМ та НаУКМА. Документи на вступ приймаються до 19-го вересня. Відбір на проект відбудеться з 20 по 30 вересня. Навчання розпочнеться з 6-го жовтня. Подробиці на сайті http://www.dfj.com.ua/.

 

Презентація відбудеться за адресою вул. Сковороди,  2, Староакадемічний корпус НаУКМА, 2 поверх, Дослідницька бібліотека. Початок – о 17-00.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефонами:

Фонд Ріната Ахметова "Розвиток України",

Керівник проекту Світлана Панюшкіна - 8 050 348 47 43, 502 52 16

Прес-служба фонду 502 52 14

 

Національного Університету "Києво-Могилянська Академія"

Директор Могилянської Школи Журналістики

Євген Федченко 463 77 02

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...