UA
 

НАДРА БАНК і Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» подарували медичне устаткування Сумській обласній дитячій лікарні

19 сентября 2008, 13:42
0
8
НАДРА БАНК і Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» подарували медичне устаткування Сумській обласній дитячій лікарні

19 вересня цього року в рамках всеукраїнської благодійної програми «Здорові діти у щасливій країні» НАДРА БАНК і заснований ним Всеукраїнський благодійний фонд «Дитячий світ» передали Сумській обласній дитячій клінічній лікарні чотири монітори інтенсивного спостереження за станом пацієнтів «Мітар», інфузомат, а також комплект витратних матеріалів до цього устаткування.

Головний лікар медустанови Аркадій Лушпа зазначив: "Ми вдячні НАДРА БАНКУ і благодійному фонду "Дитячий світ" за устаткування, якого так потребують маленькі пацієнти нашої лікарні. Монітори інтенсивного спостереження допоможуть контролювати стан малюків у критичні моменти, а також під час реанімації чи наркозу. За допомогою інфузомата можна із заданою швидкістю дозовано вводити кров або ліки внутрішньовенно. Це устаткування допоможе нам рятувати найцінніше в цьому світі - тендітне дитяче життя".

Кошти для придбання медичного устаткування були зібрані в ході проведення низки благодійних акцій у рамках програми НАДРА БАНКУ "Здорові діти у щасливій країні". Мета даної програми – зниження рівня дитячої смертності завдяки допомозі в забезпеченні необхідною медичною апаратурою реанімаційних відділень обласних дитячих лікарень. Благодійна програма "Здорові діти у щасливій країні" проходить за підтримки Міністерства охорони здоров'я України і Міністерства у справах сім'ї, молоді і спорту.

Директор департаменту комунікацій та зв'язків з громадськістю Людмила Гайова підкреслила: "У рамках благодійної програми НАДРА БАНК і заснований ним Всеукраїнський благодійний фонд "Дитячий світ" вже передали медичне устаткування дев'яти дитячим медустановам у Дніпропетровській, Херсонській, Полтавській, Львівській, Чернівецькій, Житомирській, Закарпатській, Хмельницькій областях, а також у місті Керчі АР Крим. Упродовж цього року планується передача медичного устаткування ще п'яти дитячим обласним медустановам".

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...