UA
 

Wizz Air приймає три нові літаки Airbus A320 і вдвічі збільшує потужності в Румунії: 15 нових маршрутів протягом наступних 6 місяців

3 октября 2008, 12:10
0
9
Wizz Air приймає три нові літаки Airbus A320 і вдвічі збільшує потужності в Румунії: 15 нових маршрутів протягом наступних 6 місяців

Група авіакомпанії Wizz Air, найбільший лоу-кост авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, оголосила сьогодні про отримання трьох нових літаків Airbus A320 та підвищення вдвічі операційних потужностей у Румунії протягом наступних шести місяців. Даний крок, за словами Голови групи Wizz Air Джозефа Вараді, стане ключовим у завоюванні та укріпленні лідерських позицій авіакомпанії на румунському ринку.

Перший із нових літаків виконуватиме рейси з міста Тімішоара, 10-ї операційної бази Wizz Air, яку буде відкрито 15 лютого 2009 року. Авіакомпанія відкриє рейси з Тімішоара до Лондона, Дортмунда, Рима, Мілана, Венеції, Барселони, Парижа та Валенсії.

 

Черговий новий Airbus A320 отримає також аеропорт Банеаса у Бухаресті. Він стане третім за рахунком літаком авіакомпанії, що виконуватиме рейси з цього аеропорту - в тому числі і за новими маршрутами до Мадрида, Парижа та Болоньї з 1 березня 2009 року.

 

Також із травня 2009 року з аеропорту Клуж-Напока розпочне перельоти  другий за рахунком у цьому аеропорту лайнер Wizz Air. Буде збільшено частоту маршрутів авіакомпанії, які існують, а серед нових будуть перельоти до Парижа, Мадрида, Болоньї та Венеції. 

 

До травня 2009 року авіакомпанія планує здійснювати по Румунії пасажирські перевезення по 30 маршрутах і перевезти  більш ніж 1,7 мільйона пасажирів протягом наступного року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...