UA
 

Роздрібний кредитний портфель OTP Bank у Харківському регіоні перевищив 1 млрд. грн.

22 октября 2008, 14:11
0
11
Роздрібний кредитний портфель OTP Bank у Харківському регіоні перевищив 1 млрд. грн.

Обсяги кредитів, наданих OTP Bank приватним клієнтам в Харківській області, перевищили позначку в 1 млрд. грн. Загалом з початку року кредитний портфель бізнес лінії «Приватні клієнти» у цьому регіоні збільшився на 71%.

В тому числі обсяг кредитів, наданих населенню на придбання авто з початку року зріс на 34% до 222 млн. грн., Обсяг іпотечних кредитів збільшився на 85% до 750 млн. грн.

"Дані показники красномовно свідчать про високу конкурентоспроможність і затребуваність кредитних продуктів OTP Bank, неухильне зростання рівня довіри до нашого банку з боку фізичних осіб" - зазначає член Правління Дмитро Білецький.

ЗАТ "ОТП Банк" (http://www.otpbank.com.ua/ukr/) – універсальний динамічно зростаючий банк, визнаний лідер фінансового сектору України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він має стійку репутацію інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу і пропонує споживачам продукти найвищої якості.

Згідно даних АУБ, станом на 1 вересня 2008 року OTP Bank є 6-м найбільшим вітчизняним банком за розміром активів і за обсягами кредитного портфеля. Нині банк обслуговує  понад 270 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України (http://www.otpbank.com.ua/ukr/about/branches/branches.htm) об’єднує 24 філії, 129 відділень і 32 представництва.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...