UA
 

Усик – Джошуа: анонс та прогноз на титульний поєдинокРеклама

Корреспондент.net,  19 августа 2022, 18:15
0
476
Усик – Джошуа: анонс та прогноз на титульний поєдинок
Фото: Надане рекламодавцем

Vbet представляє анонс бою Олександра Усика та Ентоні Джошуа за титули чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO.

У суботу, 20 серпня, у Саудівській Аравії відбудеться вечір боксу від промоутерської компанії Matchroom Boxing, де головним поєдинком буде реванш між чемпіоном світу за версіями WBO, IBF та WBA у надважкій вазі Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

Український боксер має намір відстояти свої титули, що виграв у вересні минулого року. Джошуа, у свою чергу, планує повернути чемпіонські пояси, щоб стати триразовим чемпіоном світу у надважкій вазі.

Олександр Усик (19-0, 13 КО) - Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО)

До бою на VBET проходить спеціальна акція - став на боксерський поєдинок Олександра Усика проти Ентоні Джошуа та отримай фрибет до 1000 ₴, якщо Усик переможе.

 

 

П'ять останніх боїв Усика
• 25 вересня 2021 року. Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів.
• 31 жовтня 2020 року. Усик переміг Чісору одноголосним рішенням суддів.
• 12 жовтня 2019 року. Усик переміг Візерспуна технічним нокаутом.
• 10 листопада 2018 року. Усик переміг Белью нокаутом.
• 21 липня 2018 року. Усик переміг Гасієва одноголосним рішенням суддів.

П'ять останніх боїв Джошуа
• 25 вересня 2021 року. Джошуа програв Усику одноголосним рішенням суддів.
• 12 грудня 2020 року. Джошуа переміг Пулєва нокаутом.
• 7 грудня 2019 року. Джошуа переміг Руїса одноголосним рішенням суддів.
• 1 червня 2019 року. Джошуа програв Руїсу технічним нокаутом
• 22 вересня 2018 року. Джошуа переміг Повєткіна технічним нокаутом.

Слова боксерів на прес-конференції

Напередодні титульного поєдинку Усик та Джошуа відвідали прес-конференцію, на якій поділилися своїми очікуваннями від бою.

Український чемпіон заявив, що реванш – це продовження першого поєдинку.

"Я чудово розумію, що до другого бою ми один одного добре знаємо. Ентоні переглянув і вивчив наш перший поєдинок. Але мені здається, що це не буде новий бій, а буде продовження старого. 14-й, 15-й, 16-й раунд, хто знає. Ми мали достатньо часу, щоб вивчити один одного. У суботу буде хороший бій".

Британський боксер наголосив на своїй концентрації на виступі.

"Все дуже просто – це бій, який треба виграти. Мені подобається тиск. Була важка підготовка, але тепер потрібно просто виконати свою роботу: довіряти інстинктам, залишатися зосередженим, виконувати роботу і, дай Боже, перемогти".

Що чекати від реваншу

На VBET на перемогу Олександра Усика можна поставити з коефіцієнтом 1,48, а Джошуа - 2,52.

Майбутній поєдинок, однозначно, матиме іншу історію, але точно цікавіше, ніж перший. Зараз боксери добре знають один одного, навіть незважаючи на те, що Джошуа змінив тренера. Британець діятиме агресивніше в рингу, але хотіти – не означає вийде, адже українець майстер у плані техніки і має високі інтелектуальніші здібності.

Усик наприкінці минулого поєдинку мав усі шанси перемогти нокаутом, а отже він уже знає, що йому потрібно зробити зараз, щоб досягти цього. Звичайно, стартовий відрізок буде визначальним і по перших раундах буде видно характер бою: агресія, спокій чи знову вміння боксу вийде на перший план. Але навіть усе це не скасовує, що Усик - фаворит реваншу.

Психологія – ключовий маркер реваншу. Усик на офіційних заходах виглядає солідно, показує публіці свій настрій, а також влаштовує шоу. Джошуа стриманий, а моментами можна побачити нерозуміння майбутнього на тлі невдалого минулого.

Враховуючи всі чинники, Усик зуміє перемогти у реванші британського боксера. Чи це буде нокаут – важко сказати, але цілком імовірно, що хтось із них опиниться на канвасі, а далі виходить на план психологія та характер, де українцю майже немає рівних.

ТЕГИ: боксСпортставкиАлександр УсикЭнтони Джошуа
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.