Олексій Кляшторний
Украина,
17 апреля 2013, 07:27

Виборів нема. Київрада – нелеґітимна. Що робити?

Стало остаточно очевидним, що найближчим часом виборів міськради та мера у Києві не буде. Що, втім, не означає, що їх не буде, приміром, у серпні. Наприклад, водночас зі «всеукраїнським референдумом»
26 апреля 2013, 08:47

Case ТВі як виклик для уявлення про святість приватної власности

Шкандаль довкола ТВі має звернути нашу увагу передусім на те, що ЗАКОННИМ ВЛАСНИКОМ основного національного опозиційного телеканалу, «кумиру інтеліґентної публіки» був (і є!) АБСОЛЮТНО НЕВІДОМО ХТО.
3 мая 2013, 12:20

«Східньо-слов’янська мовна група» як політично мотивована концепція

У своїй відомій статті «Що таке українська мова?» Ігор Луб’янов, даючи відсіч суґестіям про українську мову як «суміш польської та російської», зберіг, на жаль, псевдонаукове підґрунтя таких балачок.
28 августа 2013, 13:43

«Митну війну» програно. Україна – «однією ногою в Митному союзі»?..

Замість де-юре неіснуючої організації «Митний Союз», Україна приєднається до «окремих угод», котрі наповнюють конкретним змістом його діяльність
1 сентября 2013, 10:35

Війна США проти Сирії та український інтерес

Що найбільше мене дивує у вітчизняних інтерет-баталіях про «аґресію США проти суверенної Сирії», то це повна відсутність не лише бачення, але й бодай постановки питання А ЯКИМ БОКОМ ТУТ МИ?..
28 октября 2013, 17:14

ЗАРПЛАТА «ЩОБ НЕ ЗДОХЛИ»?..

Масова недоплата найманим працівникам України чесно заробленої зарплати – азіровський «секрет Полішинеля», що «вилазить, як шило з мішку».