UA
 
Патриот страны
23 марта 2013, 11:26
arturiono добавил комментарий к статье
В Киеве продолжают ликвидировать последствия снежной стихии: из заторов освобождено более 500 авто
а толку?всеравно,с такой метелью через час все снова будет засыпано.. и стоит весь правый берег.. а не только отдельные улицы..тут смесь никакая не поможет..сугробы в 60 см на дорогах
2 июля 2013, 12:05
arturiono добавил комментарий к статье
Хроника событий во Врадиевке: обнародованы подробности штурма местного РОВД
Там вже свободівці керують: "Ми ще вночі прибули на місце події, оскільки місцеві мешканці попросили захисту від міліційного свавілля. Ситуація у Врадіївці напружена – до райцентру підтягують додаткові сили міліції. Сьогодні стало відомо, що начальника управління МВС у Миколаївській области усунули з посади. Ми вже зустрілися з міліціянтами та повідомили, що не допустимо протизаконних дій міліції щодо мешканців. Результатом роботи штабу МВС має стати суворе покарання усіх міліціянтів, які вдалися до свавілля", – повідомив Едуард Леонов. Станом на 2 липня 10:45 народний депутат спільно з журанлістами та представниками громадськости домоглися участи краян у всіх нарадах слідчої групи штабу МВС. Усі такі наради буде зафіксовано на відео та авдіо техніку. Зараз у приміщенні райвідділку перебувають близько 20 краян, Едуард Леонов та представники медія. Також у наслідок активного протесту врадіївців було відсторонено районного та обласного керівників МВС та призначено виконувача обов'язки обласного керівника Сергія Когутова. Водночас міліціянти уникають відповіді на запитання про те, де знаходиться один із учасників злочину міліціянт Євген Дрижак. Більше того, відсторонений керівник районного МВС збрехав, що той перебуває за місцем прописки. 2 липня об 11-й годині відбудеться зустріч врадіївчан зі свободівцями та юристами партії, які роз'яснюватимуть громадянські права та шляхи захисту від репресій. "Об 11:30 на місцевому стадіоні розпочне роботу оперативний штаб МВС за участи заступника міністра. Під час роботи цього "виїзного засідання" міліціянти збиратимуть свідчення мешканців щодо звірств та свавілля міліції у краї", – зазначив Едуард Леонов. Також свободівець наголосив, що такі показові заходи не зможуть відволікти людей від їхньої головної вимоги - покарання усіх причетних до злочину проти врадіївки Ірини Крашкової та усіх, хто покриває злочинців.
14 мая 2013, 13:52
arturiono добавил комментарий к статье
Регионалы проведут марш в один день с оппозицией
Дороги іншої не треба, Поки зорить Чумацький Шлях Я йду від тебе, і до тебе По золотих твоїх стежках. Мені не можна не любити, Тобі не можна не цвісти. Лиш доти варто в світі жити, Поки живеш і квітнеш ти. Україно, Україно Після далечі доріг Вірне серце твого сина Я кладу тобі до ніг. Поки кохаєм до нестями І ще не скоро наш кінець. Ще, може, нашими серцями Розпалим тисячі сердець Ще свічка наша не згоріла, Ще наша молодість при нас. А те, чи варте наше діло, То скажуть люди, скаже час Розбрад та розкол зупинемо. Та підбурювачів блакитних викенемо на звалку історії. Люди з антифашиського мітингу перейдуть до нас.
30 июля 2013, 07:32
arturiono добавил комментарий к статье
В Каире торговцы сожгли 13 конкурентов
Демократия-это болезнь,передающаяся воздушно-бомбовым путем.
5 апреля 2013, 23:22
arturiono добавил комментарий к статье
Янукович хочет срочно рассмотреть вопрос о помиловании Луценко
паникует хведырыч. царства лишают нелюди
5 апреля 2013, 23:21
arturiono добавил комментарий к статье
Янукович хочет срочно рассмотреть вопрос о помиловании Луценко
надо дальше рыгов продавливать. они думают,что бросают кость людям этим. Но-это маленькие победы!