Галина Олифер
Украина, Киев
5 мая 2011, 09:42

УКБС пропонує інновації в судочинстві

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася до Державної судової адміністрації України з пропозицією щодо використання електронних комунікацій у процесі здійснення правосуддя.
11 мая 2011, 14:29

УКБС: "Вдосконалення нормативної бази мінімізує ризики банківської системи"

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася до НБУ із проханням прискорити прийняття низки актуальних нормативних актів.
13 мая 2011, 11:43

Проблемна заборгованість "Сумихімпрому" - на контролі Адміністрації Президента України

Розв"язанню проблемної заборгованості базового підприємства хімічної галузі приділить увагу Адміністрація Президента
19 мая 2011, 16:27

Державна судова адміністрація втілює інновації УКБС в судочинстві

На виконання рішення Спостережної Ради Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” відбулася нарада керівництва УКБС та Державної Судової адміністрації України.
25 мая 2011, 07:31

Діяльність УКБС сприяє системній консолідації

В рамках проведення Загальних Зборів Асоціації “Український Кредитно Банківський Союз” відбулися урочистості з нагоди Дня банківських працівників.
26 мая 2011, 12:44

УКБС адекватно реагує на системні виклики та захищає учасників фінансового ринку

Відбулася прес-конференція Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” на тему “Світова Криза та виклики банківській системі України”, у якій взяли участь Борис Тимонькін, Борис Соболєв та Петро Барон.
31 мая 2011, 11:16

УКБС:“Чи скасує ВРУ норму ПК, що підвищує вартість фінпослуг для населення?"

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася до Верховної Ради України щодо підтримки виключення з Податкового кодексу обов’язку фінустанов встановлювати факт реєстрації фізособи підприємцем
1 июня 2011, 14:33

УКБС:“Україні потрібний Закон про саморегулівні організації"

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” взяла участь у засіданні круглого столу за темою “Російський досвід саморегулювання та перспективи розвитку інститутів професійного громадського регулювання в Україні”.
5 июля 2011, 07:24

УКБС:"Чи допоможе Прем’єр-Міністр спростити умови страхування?"

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” спільно з Українською федерацією убезпечення (УФУ) звернулися до Прем’єр-міністра України щодо необхідності виключення страхування предмета іпотеки із обов’язкових видів страхування.
8 июля 2011, 14:16

УКБС:"Оновлення переліку операцій з РКО зменшить обсяги тіньових переказів"

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася до НБУ щодо внесення змін до проекту переліку типових операцій з розрахунково-касового обслуговування, які не підлягають оподаткуванню (далі – Перелік).