Галина Олифер
Украина, Киев
29 сентября 2011, 13:53

УКБС:“Валютні обмеження НБУ активізують тіньовий сегмент”

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася до Національного банку України щодо надання регулятором чітких роз‘яснень щодо виконання фінансово-кредитними установами нових правил роботи на ринку готівкової валюти (Постанова НБУ від 11.08.2
3 октября 2011, 09:31

УКБС посилив громадську присутність в АМКУ

За участі Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз” відбулося засідання Громадської ради (ГР) при Антимонопольному комітеті України.
4 октября 2011, 14:35

УКБС проти подвійної сплати екоподатку

У зв’язку з розширенням ДПСУ кола платників екологічного податку Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” звернулася за роз’ясненнями до профільного Комітету ВРУ.
6 октября 2011, 14:56

НБУ погодився з УКБС щодо статзвітності

За участю представників Українського Кредитно-Банківського Союзу в Національному банку України відбулася робоча нарада з обговорення проекту Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до регулятора.
11 октября 2011, 06:34

УКБС за підвищення конкурентоспроможності економіки України

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” надіслала Раді підприємців при Кабінеті Міністрів України пропозиції до “Державної програми розвитку внутрішнього виробництва”.
11 октября 2011, 10:00

УКБС:“Захист персональних даних збільшуватиме обсяги довгої гривні”

З метою захисту банківської таємниці Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” надала пропозиції до нормативно-правових актів, які розроблені Державною службою України з питань захисту персональних даних.
12 октября 2011, 05:37

УКБС-НБУ:“Новий перелік РКО сприятиме зниженню вартості банківських послуг”

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” (як ініціатор питання) отримала від Національного банку України оновлений проект Переліку операцій з розрахунково-касового обслуговування, які не підлягають оподаткуванню податком на додану вартість (ПДВ)
13 октября 2011, 15:22

Мінюст та ВРУ підтримали УКБС в іпотечному питанні

Позицію Асоціації “Український Кредитно-Банківський Союз”, яка захищає інтереси як юридичних, так і фізичних осіб, які купують нерухомість в іпотеку, від 100-кратного збільшення вартості посвідчення договорів іпотеки, підтримано профільним комітетом Вер
14 октября 2011, 09:53

УКБС за однозначну судову практику щодо кредитування

Для узагальнення судової практики розгляду спорів з кредитних відносин та надання судам рекомендаційних роз’яснень Вищим спеціалізованим судом України з розгляду цивільних і кримінальних справ готується проект постанови пленуму.
5 ноября 2011, 07:03

УКБС ВІТАЄ СТВОРЕННЯ НЕЗАЛЕЖНОЇ АСОЦІАЦІЇ БАНКІВ УКРАЇНИ

Асоціація “Український Кредитно-Банківський Союз” підтримує створення нової банківської організації – Незалежної Асоціації банків України (НАБУ)