виктор тригуб
Київ
5 сентября 2016, 14:39

Музей плакату – школам!

Музей плакату України отримує чимало листів з проханням надіслати комплект патріотичного плакату нашого арт-директора Юрія Неросліка для організації виставки.
29 августа 2016, 18:42

Скарби Вервольфа, танки-сейфи СС і золоті бронепоїзди Рейха

Нове про збитий “алмазний” літак Гітлера десь під Львовом, батька Арнольда Шварцнегера, чий “Тигр” затонув на Західній Україні, справжні координати ставки “Вервольф”, Антарктиду, СБ ОУН, продовження про танки-сейфи СС…
26 августа 2016, 18:42

“Цой жив!”. І не лише в зоні АТО…

Аби зрозуміти повну безглуздість цієї війни, достатньо виїхати у першу-другу лінії оборони на Донбас. Сюрреалізм, суб’єктивно-ідеалістичні теорії безглуздого, але узаконеного вбивства людей, розпочатого путлінськими шизофреніками, вражає.
25 августа 2016, 17:32

Картини художника з АТО

Він повернувся з війни і почав малювати картини. Можливо, то реакція душі після трагедії Іловайська, боїв під Щастям, де він воював?
25 августа 2016, 14:18

Плакати вільної України

Юрій Нерослік став творцем нового напряму – українського патріотичного плакату, визнаного в усьому цивілізованому світі.
19 августа 2016, 10:31

Попи, церкви, і рекорди мертвих душ

Може, досить знаходитись у звичній позі страуса? Бо ж у страуса найбільші в світі яйця. У іншого Страуса – Леві – найкращі в світі джинси. А третій – Штраус –Йоган – писав геніальну музику. Нічого з цього не підходить.
17 августа 2016, 09:19

Директорів музеїв треба вирощувати, а не розшукувати!

влада у заступників, які вже “відзначилися” прийомом на роботу однієї активної дами з окупованого Донецька, що смиренно пішла служити терористам “Мінкульту ДНР”, разом з вождями тамтешніх сепарів відкривала рускомирські виставки, гасила марки неіснуючої “Пошти Донбасу”.
8 августа 2016, 08:52

Нудистський пляж в музеї Пирогів, або Зелені чоловічки в українській культурі

Міністра культури України Євгена Нищука варто негайно привести до тями. І повернути з прекрасної віртуальної реальності до неприємної чорнової роботи. Досить піаритися через сайт держструктури
6 августа 2016, 13:12

Хто захопив скарби Януковича у Нових Петрівцях?

Хоча, встановити «невстановлених осіб», що нині контролюють Межигір`я елементарно – всі ті «активісти» офіційно стали засновниками “НПУ “МЕЖИГІР’Я” і всі їх контакти є у відкритому доступі. Отож, саме вони повинні сплатити всі податки, оплатити рахунки за комунальні послуги, штрафи
31 июля 2016, 06:39

Офшор Майдану імені Кабміну у Нових Петрівцях

Хлопцям час завести власну армію, купити атомну боєголовку, почати друкувати гроші, марки і розпочати реєстрацію офшорних компаній міжнародного рівня. Не забути про гімн, герб і прапор!