UA
 
Вадим Кварцяный
Украина, Киев
21 мая 2013, 12:34
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Украинцы Европы выходят на митинги
Нынешний криминально-окупационный режим - это ПРеступный конгломерат урок и вертухаев, существовавший в сталинском ГУЛАГе, в подобие которого все больше превращается УРкаина времен овощного паханата.
25 марта 2013, 16:35
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Крестный ход под патронатом Януковича
галина кузмичева Замечательный комментарий! Ставлю тысячу плюсов!
25 марта 2013, 16:16
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Крестный ход под патронатом Януковича
P.S. Якщо навіть припустити, що від якої небудь амеби, чи євглени зеленої походять усі живі організми та людина, як найвища істота - "вінець творіння", то як пояснити походження людського сумління, інтелекту, волі, творчих здібностей? Чомусь еволюціоністи досі не спромоглися відповісти на це запитання.
25 марта 2013, 16:04
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Крестный ход под патронатом Януковича
Доброго дня, пане Гавришу. Останнім часом Ви відкрили себе в новій іпостасі - талановитого публіциста. Завжди з інтересом читаю Ваші змістовні публікації, дякую. От тільки з твердженням що "...наші предки були хробаками" категорично не можу погодитись. Якщо Ви є християнином і вірите в біблійного Бога - Творця всього сущого (а судячи зі змісту Ваших статей, і цієї зокрема, так воно і є) то маєте вірити і Його об'явленню про походження Землі, рослинного і тваринного світів та людини, яке міститься в першому розділі книги Буття. Там зокрема сказано наступне: " І сказав Бог: Створімо людину за образом Нашим, за подобою Нашою, і хай панують над морською рибою, і над птаством небесним, і над худобою, і над усею землею, і над усім плазуючим, що плазує по землі. І Бог на Свій образ людину створив, на образ Божий її Він створив, як чоловіка та жінку створив їх." Як бачте, людина від початку була створена Богом за Його образом та подобою і про жодну "еволюцію" від хробака чи інфузорії-туфельки не йдеться. Якщо в нас викликає скепсис зміст першого розділу книги Буття, то чому ми маємо вірити іншим біблійним об'явленням - про гріхопадіння, викуплення, суд? Насправді, теїстична "теорія еволюції" мало чим краща від атеїстичної. Якщо друга повністю заперечує існування Творця, то перша хоча Його й визнає, але відкидає біблійну концепцію Творення, як "ненаукову", тим самим ставлячи під сумнів усе біблійне об'явлення загалом, а саме воно є фундаментом християнської віри та етики.
26 апреля 2013, 19:00
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Телевизоры Panasonic будут производиться в Чехии
P.S. Я є донором ОХМАДИТУ і роблю пожертви на лікування онкохворих дітей, але вважаю вкрай ненормальною ситуацію, що склалася, коли бідні змушені допомагати бідним, в той час як ПРавлячий паразитичний ПРошарок "кровосісів", жирує за кошти платників податків, сховавшись за високими парканами з охороною, нахабно і демонстративно марнотратствує, витрачаючи мільярди бюджетних коштів на ремонти резиденцій Януковича, кабінети з джакузі, VIP-автівки і "блатні" спецлікарні для "небожителів", а суспільство змушене збирати "з миру по нитці" на фінансування потреб, яке має забезпечуватися зі сплачених податків.
26 апреля 2013, 18:32
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Телевизоры Panasonic будут производиться в Чехии
Благодійність, звісно, свята й богоугодна справа. Але я не можу погодитися і змиритися з тим, що виживання важкохворих дітей в Україні залежить від благодійних внесків, в той час, як згідно Конституції, фінансування їхнього лікування має забезпечуватися державою. Чому батьки цих діток, котрі й так перебувають у стані постійного стресу, змушені продавати майно і зранку до ночі шукати спонсорів та донорів? Хіба це нормальна ситуація? Чому, як тільки заходить мова про хронічне недофінансування медичних закладів, зокрема дитячих, чи лікування за кордоном дітей, яким не можуть допомогти в Україні через стан вітчизняної медицини, ми щоразу чуємо від чиновників одну й туж "гнилу відмазку" - "нєт дєнєх". При цьому щороку збільшуються на 20-30% видатки на прокуратуру, міліцію (причому не ту, яка реально бореться зі злочинністю, а ту, яка забезпечує спокій Януковичу та його "братві"), а до 30% держбюджету (за оцінками експертів) банально розкрадається через систему "відкатів". Чи може вважатися морально притомною влада, яка так чинить? Чи може вважатися адекватним суспільство, яке породжує і терпить таку владу? Чи має право на існування країна, в якій все це відбувається? Якби бодай частка зусиль, яку витрачають батьки і волонтери на збір коштів, була спрямована на те, аби примусити чиновників та депутатів змінити приорітети бюджетної політики, забезпечити адекватне фінансування хоча б дитячої медицини, модернізацію медичних закладів і контроль за використанням коштів, можливо і відбулися б у цій царині бодай якісь позитивні зрушення. А поки що, нажаль, усі діють за принципом "порятунок потопаючих, справа рук самих потопаючих" і це дуже сумно. :((
14 мая 2013, 15:16
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Медведчук, Пинчук, Васильев и Билоконь попали в "черный список" Вашингтона
Як на мене, надто багато літер. І забагато уваги показам Горіної. Їй з переляку ще й не таке могло привидітися. Добре що хоч її фантазія зупинилася на "кусках льда", а не шматках цегли, наприклад. На відео було добре видно чим і як кидали, як і те, що ніхто її по голові не бив, тому страшилки про "сотрясєніє мозга", та "черепно - мозговую" травму це щось із жанру ненаукової фантастики, як і недоречне порівняння з "террористами, убивающими мирных жителей".
26 декабря 2012, 14:50
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Томенко: "Наша Україна" сможет вернуть Черновила, Артеменко и Омельченко
Не маю жодної ілюзії стосовно "талановитих" донецько-макеєвських мажорів, які у свої неповні 30 вже рулять судами, митницями, і цілими міністерствами, а тим більше до вітчизняної наскрізь корумпованої "судової системи", особливо після горезвісної "реформи" а-ля Портнов. Але в даному конкретному випадку погоджуюсь із Джартою (чи з Джарти?) Вищезгаданий закон, що прийняла Раша, з розряду "а давайтє назло Штатам говна наєдімся".
23 октября 2013, 15:25
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
На Филиппинах полицией расстреляны два порнографа.
Нигде в Библии не говорится о Реинкарнации. Слово Божье говорит четко и недвусмысленно: "человекам положено ОДНАЖДЫ умереть, а потом суд", нравится это людям или нет. Вообще Св.Писание нужно воспринимать целостно, не толкуя тот или иной стих изолированно от контекста, в котором он был сказан, учитывать паралельные места, ссылки на которые специально для этого и даются, тогда было бы меньше заблуждений и извращений Писания. Из того, как в Евангелии от Луки процитировано пророчество Малахии об Иоанне Крестителе, как сам Иисус говорил о нем, что Библия вообще говорит на єтот предмет, становится очевидно, что речь не идет о перевоплощении Ильи, а о том, что Иоанн пришел "в духе и силе Илии", то есть его служение по воздействию на современников было сравнимо со служением пророка Илии. Личность аждого человека уникальна, Илия и Иоанн были разными личностями, и нигде в Библии нет даже намека, будто бы одна и та же душа может воплощаться в разные тела. И, кстати, умерщвление трех с лишним тысяч израильтян, поклонявшихся Золотому Тельцу, это совсем другая история, случившаяся во времена Моисея, к которой Илия не имел никакого отношения. Илия убил мечем четыреста жрецов Ваала, которых опекала нечестивая царица Иезавель, из-за чего она натравила на пророка своих киллеров, и он вынужден был скрываться в пустыне.
23 октября 2013, 12:17
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
На Филиппинах полицией расстреляны два порнографа.
В пункте 5 пропустил слово, поэтому излагаю его в правильной редакции: Слышавшие, НО ОТВЕРГНУВШИЕ Евангелие и Божий дар спасенья не будут иметь оправдания - "неверующий уже осужден, ибо не уверовал в Единородного Сына Божия".
23 октября 2013, 12:03
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
На Филиппинах полицией расстреляны два порнографа.
Полностью с Вами согласен. Кое что добавлю. Слово Божье говорит однозначно: "человекам положено ОДНАЖДЫ умереть, а потом суд", поэтому все разговоры о реинкарнации это полная чушь. Автора блога интересует вопрос когда этот суд должен произойти. Частично ответ на этот вопрос дан в 20 гл. книги "Откровения Иоанна Богослова" ст. 12-15, из которого следует, что произойдет это единожды, "в конце времен". Это так называемый "Суд у Белого престола", или "Страшный суд", как принято его называть в народе. При этом во многих других местах Св.Писания сказано, что искупленные Христом на этот суд не приходят, а УЖЕ "перешли от смерти в жизнь" и воскреснут в новых, нетленных телах для жизни вечной. Где находятся души до суда? Частично завесу над этой тайной приоткрыл Христос в притче о богаче и Лазаре. Лазарь после смерти находился в месте, называемом "лоно Авраамово", а богач уже мучился в аду. Возникает вопрос, какой же смысл судить грешника, который уже и так в аду? Дело в том, что после "Страшного суда" дьявол и осужденные грешники будут брошены не в ад, а в "озеро огненное", то есть, в еще более страшное место, где будут "мучиться во веки веков", то есть их участь уже будет окончательно определена. Есть ли перспектива у находящихся в аду до суда изменить свою участь? Cлово Божье не дает на этот вопрос однозначного ответа. В той же притче о богаче и Лазаре Авраам ответил богачу, что переход из одного места в другое невозможен, но было это до искупительной жертвы Христа и его воскресения. В посланиях апостолов сказано, что Христос после смерти сошел в ад и проповедовал, находящимся там. Кроме того, в повествовании о "Суде у Белого престола" сказано, что мертвые будут судимы по делам их и те кто не был записан в книге жизни, будут брошены в "озеро огненное". Значит некоторые из судимых все таки будут оправданы. Но в любом случае, оправдание будет происходить лишь на том основании, что Христос умер за грешников и искупил их своей кровью, потому что "делами не оправдается никакая плоть". Но одним будет вменяться праведность Хр
23 октября 2013, 13:02
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
На Филиппинах полицией расстреляны два порнографа.
Кто хочет найти в Св.Писании истину, тот ее найдет, с Божьей помощью. Кто пытается там найти "логические противоречия и нестыковки", тот также найдет то что ищет. Хотя, на самом деле их там нет и быть не может по определению, но есть библейские парадоксы, которых особенно много в высказываниях Христа (то есть высказывания, которое расходияся с общепринятым мнением и кажутся нелогичными, зачастую лишь при поверхностном понимании), которые многие ошибочно принимают за противоречия и нестыковки. Например, в ночь когда родился Христос, ангелы пели "на земле мир и в человеках благоволение", а Христос сказал "не мир я принес, но мечь". Или "кто хочет сберечь душу свою, тот ее потеряет, а кто потеряет душу свою ради меня и Евангелия, тот сбережет ее". А как вам утверждение, "кто не возненавидит отца и мать и даже всей жизни своей, тот недостоин меня", ведь четвертая заповедь гласит "Почитай отца и мать"! Не зря апостол Павел говорил "Душевный человек не принимает того, что от духа Божия, почитая это безумием, и не может разуметь, потому что об этом нужно судить духовно".
11 апреля 2013, 12:06
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Леонардо: "Золотой мяч" должен быть вручен Шевченко
Дима Фомин В Украине при "кровосисях" большинство граждан "стараются, пыхтят и зарабатывают" в основном на еду и одежду из секонда. Но еще годик-другой "покращення" и уже даже этого не будет. В Киеве пока еще сносно, но поедь в какой нибудь областной центр (я уже молчу про районный, или село) где заработок 2 тыс.грн. в месяц считается уделом "богачей", и заработай там на музшколу "на любой вкус и кошелек".
11 апреля 2013, 11:40
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Леонардо: "Золотой мяч" должен быть вручен Шевченко
Найцинічніше та найбридкіше те, що робиться це на тлі чергового збільшення видатків на Гепрокуратуру, МВС, спецлікарні для "небожителів" та під гуркотіння "порожняка" про "нові соціальні ініціативи ПРезидента". @#$%&://@#$%&.president.gov.@#$%&/docs/initiative_11.pdf Тобто, публічно декларується одне, а тим часом, тишком-нишком, підло, "без пилу та шуму" робиться прямо протилежне. На жаль, досі наша трьохголова опозиція не звернула увагу на ці "оптимізаторські", цинічні, конфіскаційні наміри влади. Певно хлопцям не до таких "дрібниць", вони повстання готують! Навіть Кириленко, який давно вже мав би відреагувати на цей "бєспрєдєл", як голова гомітету з питань культури та духовності, досі мовчить, ніби нічого не трапилося. Може він не в курсі? Я вже йому написав на його депутатський мейл, та чи він його читає? Пане Гриценко, проінформуйте будь-ласка, свого колегу і однофракційника і скажіть що його мовчання з цього приводу надто затягнулося. А поки що батьки дітей, які навчаються у музшколах та вчительскі колективи самотужки чинять опір "кровосісям", направляючи відкриті листи в органи влади і готові до акцій протесту у випадку, якщо їхні вимоги будуть проігноровані і режим не відмовиться від своїх намірів знищити систему естетичного виховання в Україні.
18 мая 2013, 18:45
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
В Киеве завершился антифашистский марш: участники приняли резолюцию
Рыго-комуняки нав'язують суспільству штучне ПРотистояння по лінії "фашисти-антифашисти", в той час як справжня лінія фронту проходить між суспільством та ПРавлячим паразитичним кримінально-олігархічним ПРошарком "кровосісів", котрий з однаковим успіхом грабує і смокче кров, як із "западенцев", так і зі "східняків", як з з україномовних, так і з руССкоязичних, як з прихильників НАТО та євроінтеграції, так і з любителів руССкого міра та Євразес. Шкода, що бидло, зігнане на той "антифашистський" шабаш досі цього не зрозуміло.
17 мая 2013, 12:06
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
За границей побеждает Ющенко
Привставший с четверенек на дармовых углеводородах Путин может сколько угодно выдавать желаемое за действительное и называть Рашу ее чем угодно, хоть пупом Земли, а зурабовы и скачки сколько угодно ретранслировать этот бред, но путинская Раша от этого не перестатнет быть тем, чем она на самом деле является - безнадежно отсталой, беспредельно коррумпированной, авторитарной страной, сырьевым придатком для развитых стран. Вот с чем нельзя не согласиться, так это с тем, что она действительно является вызовом для цивилизованного мира, обезьяной с ядерной бомбой, напару с Северной Кореей.
15 апреля 2013, 15:33
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
FT Deutschland: Президентская гонка вносит раскол в украинское общество
Юрію Віталійовичу, я згоден з тим, що Ви зараз говорите і до чого закликаєте. Зокрема і з ідеєю "Третьої республіки". Але чи відчуваєте Ви особисту провину за те, що очолюване вами у 2005-10 роках відомство залишилося, за великим рахунком, таким же, як було за Кучми, з усіма його вадами? За те, що і у Вашу бутність міністром там збереглися усі потворні явища, які існували й до Вас і посилилися після Вас - затримання і ув'язнення невинних, катування у відділках, "бізнес" на відкритті та закритті кримінальних справ, побори з автовласників, кришування наркоторгівлі та проституції, тощо? За те, що обіцявши реформувати систему, Ви її насправді очолили, хоча й не отримували (я сподіваюсь) особистої вигоди від її існування? Якщо відчуваєте, то чи не варто було б про це заявити публічно? Впевнений, що це лише додало б Вам прихильників та авторитету. Бо лише мужні люди здатні визнавати свої помилки і просити за них вибачення.
27 марта 2013, 16:31
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
В Ираке пойманы четыре боевика "Аль-Каиды"
Пане Бригинець, Ви, Яценюк, інші депутати від "Батьківщини" (не знаю за "УДАР") закликаєте киян до масових виступів, але при цьому досі три парламентські опозиційні сили не лише не дали киянам відповіді на запитання що і як вони збираються робити з Києвом, як ліквідовуватимуть наслідки хазяйнування Черновецького-Попова і повертатимуть повноваження київському міському голові, ви навіть досі не спромоглися висунути спільного кандидата(!), при тому, що хочете провести вибори вже на початку червня. Таке враження, що для опозиції Київ - чемодан без ручки, який і нести важко, й кинути не можна, а посада мера - гаряча картоплина, яку Яценюк з Тягнибоком жбурляють Кличку, намагаючись позбутися конкурента на президентських виборах, а він її кидає назад. Це все виглядає несерйозно і навряд чи здатне мобілізувати київського виборця на активні дії, швидше деморалізувати. Вважаю, слід терміново припинити ці ігрища та інтриги і висунути єдиного кандидата, авторитетну в Києві людину, з достатнім управлінським досвідом і без надмірних політичних амбіцій. Як на мене, то найкраща кандидатура на сьогодні - Володимир Бондаренко. Але чомусь його прізвище досі не прозвучало серед ймовірних кандидатів.
2 июля 2013, 17:12
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Николаевская прокуратура ждет результатов экспертизы видеозаписи из Врадиевского райотдела милиции
"Ґвалтівниками виявилися два офіцери міліції – лейтенант Дмитро Поліщук та старший лейтенант Євген Дрижак, а також таксист Рябіненко." Так це ж безцінні кадри! Ця система на таких і тримається. Однозначно треба підвищувати пОцанів! Щонайменше, достроково ще по одній зірочці на погон. Після наступного згвалтування ще по одній. Так за кілька років і до начальника УМВС області, а то й до міністра внутрішніх справ дослужаться. А років через 20 можна і на ПРезидента спробувати балотуватися, благо є з кого брати ПРиклад!
3 апреля 2013, 15:12
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Семь человек пострадало и один погиб в результате ДТП в Львовской области.
А взагалі, зважаючи на те, хто отримав найбільшу вигоду від ексцесу поблизу ВР, не виключено, що риги самі цю ПРовокацію і організували. Вбито одразу трьох зайців - дискредитовано опозицію (он Червакова вже грозиться більше ніколи не брати участь в протестних акціях і мамі заборонила); зменшено негативний резонанс від зриву ригами київських виборів, шляхом відволікання суспільної уваги на вчорашній інцидент, який став головною подією дня; влада отримала додатковий ПРивід для репресивних заходів стосовно громадянського суспільства і обмеження громадської активності.