UA
 
Вадим Кварцяный
Украина, Киев
3 апреля 2013, 13:04
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Семь человек пострадало и один погиб в результате ДТП в Львовской области.
Ольго, я також вважаю, що вчорашній напад кількох неврівноважених протестувальників на Горіну та компанію, був недоречною дикуватою виходкою. Напевно в тій ситуації достатньо було обмежитися словесною обструкцією на адресу остогидлих регіоналок. Але називати це звірством - явне перебільшення. Значно більшим "звірством", на мій погляд, було обливання зеленкою Власенка, наприклад, за яке чомусь "сімейний" мєнт Захарченко чомусь не порушив кримінальну справу. Я не виправдовую, але розумію людей, в яких того вечора здали нерви через нахабне, цинічне, брутальне і систематичне порушення цією владою їхніх громадянських прав і які вимістили свій гнів на ригівських депутатках, котрі потрапили під руку. Але робити на цих підставах якісь узагальнення немає жодних підстав, чи звинувачувати опозицію в даному ексцесі, тим більше, що стався він вже після закінчення акції, коли усі розходились по домівках. Ну і вже зовсім по-дитячому буде зарікатися з цієї причини від участі в протестних акціях, хоч би що ця влада не виробляла. Вона лише цього й чекає.
5 июля 2013, 18:36
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Верховный Суд принял к рассмотрению жалобу Януковича
Пане Гриценко, усе вірно, крім одного - вони вимагають визнати не геноцид українців, а геноцид поляків, з боку українців.
15 августа 2013, 11:45
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Россия остановила ввоз украинских овощей и фруктов - СМИ
Ему пофиг, оно кайфует на крымской резиденции, пребывая в блаженном неведении. Его больше теннис, гольф и охота на кабана занимают. Ну и, само собой, чтобы все "честно награбленное" сохранить и преумножить после 2015.
15 августа 2013, 12:05
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Россия остановила ввоз украинских овощей и фруктов - СМИ
А на Межигирской овощебазе тишина! Оно и понятно - главного Овоща страны гораздо больше занимают теннис, гольф и охота на кабана, чем государственные дела. Ах да, забыл - еще строительство очередной резиденции в Крыму и какой нибудь очередной заводик для коллекции Саши Януковича. А главное - как бы сохранить и преумножить все "честно награбленное" после 2015 года.
17 мая 2013, 12:24
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Оппозиция начинает массовую акцию на Майдане
Дмитре, Ви справді вважаєте що міліція, яку Ви називаєте "шановна" і ті гопники мазані не одним миром?
12 апреля 2013, 11:47
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
В Багдаде взорвано кафе - семеро погибших.
Г-н Чаленко, чем бы не летал Кличок, хоть на звездолете, это его личное дело и личные деньги, которые он заработал в боксе и бизнесе. Официальные доходы Кличка позволяют ему даже в космос слетать за собственный счет. Ты лучше поинтересуйся, сколько денег налогоплательщиков уходит на перемещение чартерами ж0пы нынешнего премьер-министра, первого вице-премьера, на путешествия Януковича и его свиты, на ремонты его резиденций, кто из ПРидворных олигархов и сколько получил бабла из бюджета на развитие собственного бизнеса, чьи структуры "выиграли" тендеры по госзакупкам и во что эти закупки втридорога всем нам обходятся, сколько детей можно было бы вылечить за эти деньги, сколько школ и больниц отремонтировать и построить (а не закрыть)? Ты же вместо этого занимаешся х...ней, стараясь отвлечь общественное внимание от по-настоящему острых и реальных, а не надуманных проблем и ищеш соринки в глазу лидеров оппозиции, не замечая бревна у твоих нынешних хозяев. Ты не журналист, а рыговский ПРихвостень.
6 августа 2013, 21:59
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Радио Свобода: Ушел из жизни правозащитник Дмитрий Гройсман
Очень жаль. Жаль, что правозащитники уходят, а правонарушители остаются. :((
29 декабря 2012, 13:12
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Джордж Буш предлагает радикальные меры по борьбе с ядерной угрозой
В 90-е годы это Клименко еще ходило под стол пешком, но то шо рожа рекетирская - однозначно. Именно такая и должна возглавлять "министерство бабла".
8 июля 2013, 11:12
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Стоимость проезда в маршрутках может взлететь до 2,5 гривен
Согласен с тобой, Дмитрий. Хотя, не скрою, иногда и на самого накатывает ностальгическая волна по чемпионату СССР, по командам, игрокам, футбольным комментаторам, передаче "Футбольное обозрение"... Это, наверное как ностальгия по детству и юности. В каждой команде были игрки с большой буквы, на которых ходили смотреть (и все свои, а не импортированные), а между лидерами и аутсайдерами не было такой пропасти как сейчас, поэтому и борьба была более острой и бескомпромиссной чем в нынешних чемпионатах Украины и России. Но как бы там ни было, то время ушло, и дважды не войдешь в одну реку. О том почему идея объединенного чемпионата выглядит утопично и чем это чревато для сборных и клубов сказано достаточно. Но меня сейчас беспокоит другое - все больше украинских клубов испытывают финансовые проблемы и уже неспособны полноценно функционировать. Вернее, проблемы испытывают спонсоры клубов, поскольку ни один украинский клуб не является самоокупаемым. Почему у этих спонсоров возникают проблемы тоже ни для кого не секрет - агрессивная монополизация экономики придворным олигархатом и "Семьей" бьет по бизнесам всех остальных. Уже сейчас несколько клубов высшей лиги заявили о невозможности участвовать в ЧУкре по финансовым причинам, участие еще нескольких под вопросом. Скоро мы придем к тому, что из 16 команд у нас не останется и половины, и соревноваться друг с другом будут лишь клубы Ахметова, "молодого дарования" Курченко, да Януковича младшего. Ну может еще нагулявший жирка Арбузов, чтобы не отставать от остальных "пацанов", прикупит себе какой-нить клуб для полного олигархического "джентльменского набора". Так что как ни крути, а перспективы у украинского чемпионата, как и всего отечественного футбола, нерадужные. Впрочем, как и перспективы государства вцелом, при нынешнем режиме.
4 июля 2013, 17:58
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Высший совет юстиции счел законным лишение мандатов Балоги и Домбровского
Ворон ворону ока не виклює. Хіба може овощна вища рада юстиції визнати винними суддів овощного суду, які виконували вказівку овощної адміністрації? А те що судді не мали законних підстав ухвалювати рішення, щодо незаконності обрання Домбровського і Балоги, то кого це хвилює? Незаконну вказівку слухняно виконали, значить - "нічєво нє нарушалі".
11 апреля 2013, 14:29
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Жилой дом во Львове пострадал от взрыва газа
Абсолютно вірно. З цього приводу дуже влучно висловилася Тетяна Чорновол в блозі в УП за 5 квітня. Це варто процитувати дослівно: "Януковичі нині переконалися, що старий перевірений донецький принцип "ламати через коліно" працює, ще й як. Що цьому можна протиставити? Єдиний варіант – вибори Президента 2015 року за підтримки Майдану! І, що найголовніше - не важливо, хто в результаті цих виборів буде обраний Президентом, важливо, хто його обере! Важливо, щоб Президента України обрали, ми, люди без рабської психології, які вважають себе громадянським суспільством, ті кому важливі цінності демократії, ті кому болить Україна. Адже наш обранець змушений буде годити нам, щоб втриматися на плаву. А якщо ні? Кого ми породжуємо, того ми можемо і вбити. В 2004 Майдан посадив Ющенка на Президентське крісло. Він не виправдав сподівань своїх виборців і де він нині? Політичний труп! А ось Віктору Януковичу це не загрожує. Він страшний саме своїм виборцем. Бо його виборець не такий,який був у Ющенка. Це страшно, що виборець Януковича сприйме все що буде робити його вождь. Наталка Соколенко, якось розповіла, що на одному застіллі в Донецьку, вона спитала жіночок, а як вони ставляться до того, що Віктор Федорович сидів за зґвалтування. "Почла б за честь", – відповіла одна дама. З таким виборцем Януковичу море по коліно."
11 апреля 2013, 13:54
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Жилой дом во Львове пострадал от взрыва газа
Дивна річ, Піховшеку "в очередной раз жаль электорат оранжевых", але чомусь зовсім не шкода електорат "синяків", до якого, до речі, належить і він сам. Хоча може й не належить, але ПРосто їсти хочеться. Адже, якщо за цими ж критеріями оцінити Януковича, то картина вималюється значно похмуріша. Бо і Ющенко і навіть Кличок - просто взірці красномовства в порівнянні з Віктором Фьодоровічем, жоден публічний виступ якого не минає без ляпів, яких лише за останні три роки було достатньо для окремого видання "афонаризмів" (яке, до речі, користувалося б значно більшим попитом, ніж плагіаторська "Opportunity Ukraine"). Про "боротьбу з корупцією", яку Янукович обіцяв "випалювати кальоним залізом", взагалі краще не згадувати, бо тут повний швах, і рейтинги та звіти "Transparensy internanional" це лише підтверджують. Ну і як же в даному контексті не згадати про князівство "Межигір'я", яке Сергій Лещенко влучно охрестив символом "диких грошей, диких смаків та дикої безкарності"! А може воно, на думку пана Піховшека, якраз слугує доказом прозорості та відвертості Віктора Федоровича - якостей, у відсутності яких він звинувачує Кличка? Та схоже, що ця очевидна наявність подвійних стандартів в оцінках Кличка та його нинішнього роботодавця зовсім не бентежить пана маніпулятора з багаторічним стажем. Кличко, звісно, ще дуже сирий політик, який втім, здатний прогресувати та самовдосконалюватись, навідміну, від деградуючого Януковича, якого абсолютна влада, схоже, розбестила абсолютно і вся діяльність якого спрямована виключно на утримання влади і збереження та ПРимноження усього "чесно награбованого". Але найгірше і найстрашніше, що разом з ним деградує весь державний апарат, усі державні інституції та країна загалом. Очевидно, одним із завдань "великих комбінаторів" з вул. Банкової яке слід вирішити найближчим часом, є дискредитація і максимально можливе збивання рейтингів Яценюка та Кличка, щоб головним конкурентом Овоща на виборах 2015 року став Тягнибок (як відомо, що в Януковича на умі, те в Чечетова на язиці) і на його викон
22 марта 2013, 15:04
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
В Ираке похищены два американца и британец
Знімаю капелюха перед Миколою Міхновським, але все ж таки, основоположник українського націоналізму не він, а Шевченко Тарас Григорович. Міхновський його теоретично оформив.
23 октября 2013, 14:38
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
По подозрению в убийстве Тео ван Гога арестован еще один чеченец.
То може й лист Тимошенко, в якому ВОНА категоричо заперечує необхідність висування єдиного кандидата від опозиції на виборах Президента також є "фальшивкою"? Бо якщо він все таки автентичний, то усе, що міститься у сканах листів, розміщених Чаленком та Піховшеком, дуже органічно поєднується зі змістом того листа, який був опублікований на УП. До речі, почерк та стилістика листів з жужілікс також не видаютья підробкою. Тобто, якщо це таки підробка, то зроблена досить якісно.
9 июля 2013, 11:31
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
200 тысяч долларов за епископа.
Тобто, Юлія Тимошенко скоїла посадовий злочин, підписавши кабальний для України "газовий контракт" і порушивши низку нормативних актів вітчизняного законодавства? Виходить, сидить справедливо?
13 марта 2013, 18:07
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
Число жертв теракта в Беслане составляет 335 человек.
Геббельсовна,ну чия б вже корова мичала про "хвору голову"? Хоч ваша гоп-стоп компанія з головним шлеппером на чолі і має європейців за "лохів", "развесті", чи "кінуть" яких -"свята справа", та навряд чи ваші наперсточні понти у стилі "кручу-вєрчу, всєх запутать хочу", здатні ввести їх в оману.Саме при вашій шлеперській владі Європарламент та Конгрес США неодноразово приймали резолюції з вимогою припинити політичні репресії, вибіркове судочинство, обмеження політичних та економічних свобод, корупцію, фальшування виборів, звільнити політв'язнів, тощо. Але ваш бандитський режим робить усе з точністю до навпаки. А ти белькочеш про якесь "прінятіє законов", на які ви чхати хотіли, бо ви чините не по законах і не по Конституції, а по "бєспрєдєлу", а ваші "прогресивні закони" то лише димова завіса, за якою відбувається нищення демократії, підприємництва, нахабне відбирання чужої власності і зухвалий дерибан бюджету і національних багатств купкою пройдисвітів без совісті, моралі та почуття міри, зате з надзвичайно розвиненим хапальним рефлексом, очманілих від відчуття власної безкарності, яким ти прислужуєш. Так що не Кличко і не опозиція вбивають нашу європерспективу. Її власноруч нищить Янукович, його сторожові пси з Генпрокуратури, аморальні повії в суддівських мантіях і усе ваше організоване ненаситне злочинне угруповування, під назвою Партія Рекету, разом узяте. Ви боїтеся Європи, як чорт кадила, бо влада Януковича стоїть на тупій, нахабній силі, свавіллі корупційного чиновництва, ПРокурорів, "суддів" та ментів, брехні, маніпуляціях, політичному та економічному монополізмі і порушенні демократичних норм. Тому ні про яке виконання вимог ЄС вашою паразитичною бандократією не може бути й мови. Їхнє виконання для вас смерті подібне, бо означає втрату влади Януковичем, а разом з нею і всього "чесно награбованого". Але ще більше ви боїтеся Путіна і його "братерських обіймів", тому всіляко тягнете час, намагаєтеся шантажувати Європу і звиваєтеся як вуж під вилами, обіцяючи одне, а роблячи зовсім інше. Але зрештою, це ва
19 апреля 2012, 14:36
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
У Паваротти родились близнецы. Один ребенок не выжил
"Чесний хлопець" витрушує бабло на "соціальні ініціативи" Овоща. Або тупо нищать бізнес, бо власники не погодилися віддати пОцанам "па харошему". В нас же тепер усе, здатне приносити прибуток, має належати особам донецького походження.
20 апреля 2012, 10:30
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
У Паваротти родились близнецы. Один ребенок не выжил
Как говорить? Налоговая служба нужна. Вопрос в каком количестве и с какими полномочиями. В нынешнем виде от нее больше вреда чем пользы, особенно от рекетиров-беспредельщиков из так называемой "налоговой милиции". И от переименования "администрации" в "службу" ничего не изменится, как от перестановки кроватей в борделе.
20 апреля 2012, 15:06
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
У Паваротти родились близнецы. Один ребенок не выжил
Пацанам не страшно. Они уверены, что их власть это - навсегда! Наверняка Чаушеску с Каддафи думали так же.
19 апреля 2012, 11:49
vadim.kvartsyany добавил комментарий к статье
У Паваротти родились близнецы. Один ребенок не выжил
Я певен, що він їх навіть не читає, не кажучи вже про те, щоб відповідати на них. Цей блог йому треба для створення іміджу "продвінутого" пацана.