UA
 
Микола Михник
Украина, Чернігів.
27 июня 2013, 20:56
mmihnik добавил комментарий к статье
Тренер "Челси" начал "завинчивать гайки". Уже есть недовольные
"Баба з воза - кобилі легше". Легше буде й Україні, коли брехлива, антинародна "Батьківщина", яка не покаялася за те зло, що їх наставниця сприрчинила змовницьким газовим пактом, відійде з політики. Прийде час, коли відійдуть в небуття ще й мафіозні ПР і КПУ... Відійждуть в небуття і хамоваті депутати-тролі, які обзивають депутата "кроликом".
28 июня 2013, 10:03
mmihnik добавил комментарий к статье
В Украине отмечают День Конституции
Чи є всвіті більш антинародна Конституція, що дозволяє корисливим пройдохам, пролізшим до парламенту по закритим партійним спискам, продаватися правлячій мафії за мільйони зелених без здачі депутатського мандату? Скільки ми не голосуватимемо, а в результаті завжди матимемо мафіозну більшість. Пройдохи-депутати словоблудять про мову, про зняття недоторканості, про бандитів у владі, про політичних в'язнів, та не один не хоче змінити антинародний виборчий закон. Отаке це свято - для мафії.
19 января 2013, 23:01
mmihnik добавил комментарий к статье
В ЮКОСе произведен обыск и изъяты документы
Путіну не потрібна вся Україна в Митному союзі, а тільки частина. Європа суперечить не буде - навпаки. Такий сценарій теж на руку Тимошенко і Януковичу. Закулісна політика паханів української влади і опозиції пливе в цьому фарватері вже третій рік. До гирла плисти ще 2-3 роки. Завадити цьому нікому.
16 января 2013, 23:48
mmihnik добавил комментарий к статье
В Воронеже, Брянске и на Кубани состоятся акции "за присоединение к Украине"
Молодці - свободівці! В 1959 році я побував на Кубані. В селах говорили по-українські, будинки - добротні, побілені, садиби огорожені, люди привітні, жінки - як у кінофільмі "Тихий Дон" Герасимова. В тому ж році був на Вологодщині. Жуть! Ні кола, ні двора. П'янь, рвань, частушки: "Расщеколды, колды, ёлды, да расчелды, калды, елды! Пил бы, жрал бы, срал бы, спал бы, не работал никалды".
22 апреля 2013, 22:08
mmihnik добавил комментарий к статье
Массовое убийство в Белгороде устроил мужчина, недавно вышедший из тюрьмы
Вчора на коналі "Росія" держдумавець Рогозін "клеймил позором" американців за нездатність протидіяти убивствам і тероризму... Отож і накаркав, бо недалекий, як і Жириновський.
31 января 2013, 22:14
mmihnik добавил комментарий к статье
Фюле надеется, что во время визита в Украину сможет понять происходящее в стране
Як може Штефан Фюле за день-два зрозуміти, що відбувається в державі, коли ми більше ніж за 20 років не змогли цього зрозуміти? Невже єврокомісар такий наївний?
5 июля 2013, 09:15
mmihnik добавил комментарий к статье
Евросоюз создает общую базу данных виз
И дорогим оппозиционным партиям, поставившим палатки на Врадиевской площади, надо не с флагами "по натовпу ходити", а... Та їх цьому не вчили....
16 апреля 2013, 13:42
mmihnik добавил комментарий к статье
Израильская авиация уничтожила главного взрывотехника "Хамаса"
Ніякої різниці між офіційними євреями і росіянами по відношенню до України немає. Прикладів безліч. Найтиповіший з них - не визнають Голодомор в Україні Геноцидом. "Аба што єщо нада гаварить?"
17 июня 2013, 22:13
mmihnik добавил комментарий к статье
Гриценко заявил, что сложит мандат только вместе с Яценюком
Відчуваю, що Гриценко хоче переметнутися до "Удару", як до партії, рейтинг якої зростає. Та з того дня, коли партія "Удар" прийме Гриценка, її рейтинг почне падать. Такий цей "боєць" невидимого фронту.
14 октября 2013, 12:43
mmihnik добавил комментарий к статье
В Ираке боевики убили 23 человека
Українська опозиція - це завжди пропутінська позиція. Поєднувати звільнення Юлії Тимошенко з підписанням угоди про вступ України до ЄС вигідно тільки Кремлю і заохоченим Газпромом політикам.
17 марта 2012, 08:33
mmihnik добавил комментарий к статье
Турчинов считает, что Кличко должен присоединиться к объединенной оппозиции
Я не старик-кудесник, но советую Виталию помнить "Песнь о вещем Олеге" Александра Пушкина: "Так вот где таилась погибель моя" ... , из темного чрева змея, шипя, между тем, выползала"
12 февраля 2013, 22:58
mmihnik добавил комментарий к статье
Известия: Россия может отправить в Ирак до 40 тысяч солдат
Якщо Ляшко когось гудить, значить, ця людина достойна. І навпаки. Юлю він вихваляє.
9 февраля 2013, 18:44
mmihnik добавил комментарий к статье
Ющенко об исключении из Нашей Украины: Это все интриги бездарностей
Ющенко й сьогодні є самим небажаним політиком для всього бездарного, корисливого, корумпованого, продажного, амбіційного, совкового. Та особливо - для Кремля..
30 июня 2013, 16:22
mmihnik добавил комментарий к статье
Жерар Депардье и Катрин Денёв попали на многочасовый допрос в полицию
Два великих діячі - однодумці: "Янукович розраховує на "іціативність і патріотизм" молоді" @#$%&://@#$%&.pravda.com.@#$%&/news/2013/06/30/6993218/ "Тільки молодь може підняти Україну з колін!" - Олег Ляшко (раніше розраховував на бабусь). Найцікавіше те, що й Путін поважає байкерів і молодих патріотів, які за "Єдину Росію"готові на все.
15 января 2013, 14:59
mmihnik добавил комментарий к статье
ФСБ опровергает сообщения о готовившемся теракте
Ні, Володя, я завжди послідовний. Різні теми. Та ніколи не назву біле чорним і - навпаки. Навіть за гроші.. "Неумная статья"?. .. На одному диспуті спитали Маяковського, чому пише "неумные стихи": "Мы с другом ночь читали и ничерта не поняли!".. "Надо умных иметь друзей!" - миттєво протрубив Маяковский.
9 января 2013, 17:30
mmihnik добавил комментарий к статье
ФСБ опровергает сообщения о готовившемся теракте
"Умные" статті пишуть політологи, журналісти, оглядачі - за гроші, та депутати - для піару своєї партії. Три чверті електорату жде їх з нетерпінням. Тому й голосують, як совки високої проби.
12 марта 2013, 16:07
mmihnik добавил комментарий к статье
Оппозиция заявила о начале акции Вставай, Украина! 14 марта
Арсений Яценюк заявил, что если Президент Украины Виктор Янукович не изменит свою политику, оппозиция будет настаивать на досрочных выборах. Не змінить! І виборів дострокових не буде! І президентські вибори програєте, бо так хоче правляча мафія, якій "опозиція" вірно служить. Народ за вас проголосував на виборах -2012, а ви його зрадили ще в листопаді 2011 року - прийняли змовницький виборчий закон (За -- 366!), за яким пролізли в Раду мажоритарні раби мафії. Вас же всі порядні люди застерігали, та - гроші не пахнуть.
1 мая 2013, 21:31
mmihnik добавил комментарий к статье
НГ: Предвыборный марафон под сенью креста
Якщо, нарешті, донецькі дозволять Києву, як місту, що мало Магдебурзьке право, знову обирати мера, і якщо кияни не порозумнішали, й обиратимуть мера із депутатів ВР, то серед нинішніх 445 потенційних "тушок" кращого за Порошенка нема. Не вірите - переконаєтеся!
20 февраля 2013, 14:46
mmihnik добавил комментарий к статье
Киреев стал и.о. замглавы Печерского райсуда Киева
Після того, як під час судових засідань Кіреєв "проковтнув" від Юлі Тимошенко і її захисту стільки зухвалих звинувачень і неповаги до себе, він повністю заслуговує на посаду голови Печерського Суду. Поки що !
31 января 2013, 22:56
mmihnik добавил комментарий к статье
"Погибший" ветеран узнал в новом соседе "мертвого" друга
Ця позачергова сесія за два робочих дні перед черговою потрібна була, як зайцю стоп сигнал. Нічого не вийде з "опозиції", яка не має своєї позиції. Люди розчаровані, як і попереднім парламентом. Прикро, що "опозиціонери" цього не розуміють. Не хочуть?