UA
 
Микола Михник
Украина, Чернігів.
12 февраля 2013, 22:50
mmihnik добавил комментарий к статье
На горящей шахте "Краснолиманская" найдены еще шесть тел.
Прикро, що корумпована Столиця така аполітична і совкова. То обрали недієздатного мера, то погодилися з тим, що киян лишили виборчих прав, що керує ними екс-кадебіст, що розводять їх, мов кошенят, з призначенням дати виборів. Я непевний, що безхребетним киянам потрібний мер. Їм достатньо Президента і його намісника. Столиця без корупції жити не зможе.
23 февраля 2013, 22:32
mmihnik добавил комментарий к статье
В день рождения Ющенко из Нашей Украины исключили Сергея Бондарчука
Хотів би знати, хто привів у "Нашу Україну" потенційного "козачка" Бондарчука? Безперечно, що один із політичних перевертнів, які роєм кидали партію, бо вона вимагає від членів не брехати, не красти, не грабувати, а бути патріотами і демократами. Для переконання - проаналізуйте дії всіх перевертнів за останні 10 років, що зрадили "Нашу Україну". Де вони? Всі в корумпованому парламенті, який не має довіри народу.
10 июля 2013, 10:57
mmihnik добавил комментарий к статье
Верховный суд вновь отказал стороне Януковича в отводе всей Судебной палаты по гражданским делам
Ви вже раз перемогали Ющенка, коли в ніч з 7-8 вересня 2005 року зібралися в Конча-Заспі на чорну раду (Тимошенко, Турчинов, Томенко, Гриценко, Зінченко, Піскун, Бродський) з метою відсторонити, на догоду Путіну, обраного народом (не мафією) президента - українця... Боротися з демокпатичним політиком ви мастаки, а проти пахана - кишка тонка. Тому й народ вам не вірить. Хто зрадив раз - зрадить і втретє.
10 апреля 2013, 18:54
mmihnik добавил комментарий к статье
Пукач требует отменить переименование киевских улиц в честь Гонгадзе
Прочитав написане і думаю, а не звернутися мені до Суду, щоб змінили прізвище цьому ментовському виродку - на "СУКАч". Було би справедливіше. Та не маю грошей на адвоката.
15 июля 2013, 12:02
mmihnik добавил комментарий к статье
Ъ: По Украине распространяются нападения на милицию
Вірогідно, що протистояння з міліцією буде інтенсивно підігріватися мафіозною владою з метою озлоблення міліції, щоб вона не побраталася (що відбувалося під час Померанчевої Революці) з невдоволеним народом фальсифікацією виборів-2015, а діяла по "закону". Мафіозні Пр і КПУ не такі наївні, як пишуть про них підгодовані політологи і журналісти.
13 июля 2013, 14:43
mmihnik добавил комментарий к статье
Кравчук считает национальной изменой призыв нардепов ПР и КПУ признать Волынскую трагедию геноцидом поляков
"В результате образовался очень неестественный союз между польскими националистическими и просоветскими, а то и откровенно сталинисткими политиками в Украине. Их объединяет только ненависть к Украине, а такая платформа не может быть основой для длительного и плодотворного сотрудничества", - подчеркнул экс-президент Украины. Отут я не зовсім згоден з Кравчуком, що їх поєднує ненависть. Поєднує їх природне холуйство і жадібність до грошей, за які вони своє холуйство (нічого більше не мають) вигідно продають Кремлю. А підгодовує холуїв Газпром за гроші, віддані йому нашими холуями по газовим угодам - 2009, 2010. А це ж наші гроші!
10 апреля 2013, 18:39
mmihnik добавил комментарий к статье
Иванишвили заявил, что грузинские власти во время войны с Россией 2008 года действовали неадекватно
Взаємовідносини Росії й Кавказу не можна зрозуміти, не прочитав "Хаджі Мурат" Льва Толстого. Мені здається, що Іванішвілі цю повість не читав.
5 марта 2013, 23:53
mmihnik добавил комментарий к статье
Утро.Ru: Культурная связь с Киевом переросла в интимную
В заголовок я би вніс незначну зміну: "КИДОК НА НАИВЫСШЕМ ЕВР- -ЕЙСКОМ УРОВНЕ"
5 марта 2013, 23:46
mmihnik добавил комментарий к статье
Утро.Ru: Культурная связь с Киевом переросла в интимную
У мене немає ніяких претензій до організаторів прес-конференції, як не було до наперсточників, з якими я один раз зіграв і, в підсумку, програв. Мене дивує, що Ірина Соломко розповідає буденне, те що ми всі знаємо, а могла би розповісти читачам щось нове, все ж таки, журналіст, а не статист.
25 марта 2013, 16:02
mmihnik добавил комментарий к статье
СБУ разоблачила деятельность 42 преступных группировок
Хотілось би почути від СБУ: Скільки російських "шпионів" в українському парламенті? Скільки - у владі? Скільки - в самій СБУ? Судячи з лакейських і ганебних для України газових угод 2009 і 2010 років - значно більше половини. Чекаю на відповідь проффесіоналів.
7 мая 2013, 21:12
mmihnik добавил комментарий к статье
Украина оказалась в тройке лидеров по уровню коррупции в бизнесе - исследование
Переконаний, шо по рівню корупції у Верховній Раді Україна попереду всієї планети. Мафія за бабло перекуповує стільки "тушок", скільки потрібно, тож вибори проводяться тільки для профанації. Антинародні і мерзенні виборчі закони це дозволяють. Без революції ми це мафіозне кубло не подолаєм.
28 сентября 2013, 23:56
mmihnik добавил комментарий к статье
Заявления о единстве оппозиции это фикция - ПР
Прикро, але дійсність така, яка до вподоби Бондаренко: Яценюк зліз на Юлин сук, Тягнибок тягне в бок, тож Кличко ударить в молочко.
19 мая 2013, 23:08
mmihnik добавил комментарий к статье
Динамо с позором пролетает мимо Лиги Чемпионов
Блохін не Лобановський. Тільки більш амбіційний. Середнячок. Таким при ньому буде й Динамо. При Лобановському Суркіс би не керував.
6 августа 2013, 18:15
mmihnik добавил комментарий к статье
В Украине может подорожать газ
В "Батьківщині" ніколи не було ідейних членів - одні корисливі перевертн. Всі - " по образу і подобію" самої Тимошенко. Таке корумповане збіговисько недостойне називатися партією.
29 июня 2013, 16:05
mmihnik добавил комментарий к статье
Нацбанк продлил ограничение на выдачу наличных юрлицам
Режим Януковича сохранится еще долго на Юго-Востоке страны при поддержке Кремля и европейских сателлитов, заинтересованных в разделе Украины.
16 января 2013, 22:52
mmihnik добавил комментарий к статье
В рамках акции возмездия американцы разбомбили мечеть.
Ізоляція Тимошенко вигідна, в першу чергу, Путіну, щоб при допомозі європейських подєльників і наших провокаторів тримати Україну позаблоковою до втілення програмного сценарію - розколу України. Впевнений, що при перемозі Тимошенко на виборах -2010 вся Україна вже була би в Митному союзі.
20 февраля 2013, 14:30
mmihnik добавил комментарий к статье
Под руководством Арбузова НБУ за 2012-й скупил золота больше, чем за предыдущие шесть лет
Пам'ятаю, що після 1972 року ціна на золото щоквартально зростала вдвічі, бо євреї масово скуповували - їм дозволили виїздити на "землю обетовану". Добру половину віддавали на хабарі кадебістам і таможенникам та вистачало й Ізраїлю. Тоді я зрозумів, чому євреї завжди ходили в потертих лапсердаках - все збирали на світлий день. Чи не тому немає у мене довіри до дій Арбузова, коли в Україні серед мільярдерів немає ні одного українця, а серед мільйонерів - тільки 5%. Чи це не чергова їхня підготовка до вступу в Митний та Євро союзи?.
21 августа 2013, 13:56
mmihnik добавил комментарий к статье
Глава СБУ рассказал об обстоятельствах смерти Кравченко
"Если снимут с должности, он придаст огласке". Подонки вступают в партии для того, чтобы не боятся огласки, - партия не среагирует, защитит, - там все "близнецы-братья.
25 апреля 2013, 22:31
mmihnik добавил комментарий к статье
Путин сказал россиянам, что любит Украину
"Я люблю украинскую культуру, украинский народ. Это часть нашей души, по-моему. Что ж тут удивительного, если они в чем-то нас обогнали", - добавил он. Не знаю, поки що, чому, та ці слова Путіна викликають у мене тривожність. За ними криється така "любов", що малою нам не покажеться. Відчуваю, що на протязі трьох років вона проявиться.
6 августа 2013, 16:39
mmihnik добавил комментарий к статье
Вокруг визита главы МИД России в Грузию разгорается дипломатический скандал
Ганна права: ПР і КПУ (варіант - "Батьківщина" і КПУ), з почуттям "коленопреклонения" перед Путіним, про що свідчать антиукраїнські газові угоди-2009 і 2010, вступили би до Митного, та розуміють (уроки Майдану), що народ не дозволить в черговий раз ошукати себе на десятиліття.