UA
 
Микола Михник
Украина, Чернігів.
22 апреля 2013, 22:11
mmihnik добавил комментарий к статье
В России в результате стрельбы на улице погибли пять человек
Вчора на коналі "Росія" держдумавець Рогозін "клеймил позором" американців за нездатність протидіяти убивствам і тероризму... Отож і накаркав, бо недалекий, як і Жириновський.
5 марта 2013, 20:48
mmihnik добавил комментарий к статье
Двадцать французских депутатов просят запретить въезд Ахметову и Новинскому в ЕС - ZN.UA
Коли 20 французьких депутатів хочуть заборонити в'їзд Ахметову до ЄС - це нагадало дії Саркозі, коли він разом з Берлусконі і Меркель, на догоду Кремлю, заблокували на Бухарестському саміті шляхи вступу України і Грузії до НАТО. Наслідки не забарились. Переконаний, що все це щупальці одного осьмінога.
21 августа 2013, 21:26
mmihnik добавил комментарий к статье
В Харькове появился памятник Высоцкому
Прочитай книгу Михаила Крыжановского и Федора Раззакова "Высоцкий - суперагент КГБ", можливо, щось проясниться.
6 марта 2013, 00:13
mmihnik добавил комментарий к статье
Погода на среду
Регіонали з комуністами і литвинівцями при активній (виборчий закон) чи пасивній підтримці «опозиції» наприймали в минулому парламенті стільки корумпованих законів, в тому числі, під завісу, і антиукраїнські про мови і референдум, що владі буде вельми комфортно й до наступних виборів. Та й Гаранту парламент - більмо в очах. Навіщо, коли є Уряд, Суд, Прокурор, "Беркут" - і всі свої. Спокійніше, коли Рада не працює, та ще й у вишиванках. Турчинов же про це знав? То чого піаритись? Не знав - здай мандат і займайся паствою!
22 апреля 2013, 21:46
mmihnik добавил комментарий к статье
Чиновник получил восемь лет тюрьмы за растрату средств, выделенных на съемки кино о казаках
Цікаво, до якої партії він входив, щоб кваліфікувати це, як політичну розправу? Та якщо ні з ким не ділився, то й не отримає статус політичного в'язьня.
14 февраля 2013, 22:05
mmihnik добавил комментарий к статье
В ужасной железнодорожной катастрофе в Турции погибли иностранцы
Вірогідно, що буде по іншому. Ті, що керують Януковичем, здадуть його при першій загрозі їхнім капіталам, як здали Кучму, Ющенка, Тимошннко під масовий одобрямс нас, совків: мафія не потопляєма. А те, що за нього керують, видно неозброєним оком, та й Тарас Чорновіл знає це із середини. "А потім той самий Льовочкін та інші зрозуміли, як забезпечити Януковичу повну самоізоляцію. Тобто, він має усвідомити, що йому дають можливість ні в що не втручатися і лінцяювати - тільки треба йому показувати, що все працює ідеально, як годинничок. І ще треба лякати його "загрозами: як буде не так - то буде гірше", - розповів Чорновіл.
6 июля 2013, 17:45
mmihnik добавил комментарий к статье
Янукович поздравил Охендовского с избранием на должность главы ЦИК
А хто в Партії регіонів не єврей?
6 июля 2013, 17:53
mmihnik добавил комментарий к статье
Янукович поздравил Охендовского с избранием на должность главы ЦИК
Чаушеску теж усіх, в доску своїх, поздоровляв, коли призначав. Не допомогло. Мабуть, Майдану -2 бути!
21 февраля 2013, 15:16
mmihnik добавил комментарий к статье
Свобода решила развернуть предвыборные штабы
Ніхто цю Раду не розпустить, бо тільки вона зробить все, щоб Тягнибок вийшов у другий тур президентських виборів. Немає сумніву, хто стане президентом.
21 июля 2013, 22:17
mmihnik добавил комментарий к статье
Ющенко встретился с главой ВТО
Не забуваймо, що й Кремль має свій сценарій розвитку подій в Україні, тож буде спиратися на провокаторів та платних агентів, яких в Україні достатньо, про що засвідчила підтримка депутатами парламенту ганебних газових угод-2009 і 2010. Мета цього сценарію - розкол України. Можливо, що "донецька сім'я" й заповнює всі ключові пости, щоб узаконити вимоги сепаратистів, подібні Харківським і Сіверськодонецьким у 2004 р.
26 марта 2013, 09:20
mmihnik добавил комментарий к статье
ГазетаСНГ: Мутные воды Черного моря
Українській нації Бог зберіг отруєного іудами Ющенка, щоб перевірити її на зрілість. Нація відсахнулась від праведника. А що далі? Хіба що молитись і надіятись, що Господь змилується і надішле нам знову праведника не через сторіччя, як це у Божій практиці, а хоч трохи раніше, коли й ми прозріємо.
9 апреля 2013, 21:45
mmihnik добавил комментарий к статье
Вышла книга о кругосветном путешествии Эвана Макгрегора
Якщо тіньові "ригонали" літають чартерним рейсом, то Чаленко "не бачить". Кличко має право, бо заробив гроші не наклепами, як Чаленко, на грою в наперстки, як..., не грабунками, як..., не взятками і корупцією, як..., не прихватизацією земель, заводів, санаторієв, берегових смуг, як.... Пропоную, як журналісту, заповнити крапки прізвищами, щоб я переконався в твоїй принциповості. Інакше - залізь в погреб і не п....
12 февраля 2013, 22:31
mmihnik добавил комментарий к статье
Пилоты Формулы-1 проверят в деле футбольных звезд
Прикро і сумно не від того, що це правда, а від того, що подібні свавілля і беспредєл відбувавлися в кожному виборчому окрузі, судах, прокуратурі, правоохоронних органах, ЦВК. Значну більшість депутатів можна лишити мандатів - знайдеться за що. А це значить, що такий парламент не буде мати народної підтримки, тим паче, що в ньому тільки 29% етнічних українців.
9 мая 2013, 11:14
mmihnik добавил комментарий к статье
Профсоюз: Минтопэнерго заставляет шахтеров участвовать в митингах за Януковича
Дружба Германії і Росії завжди закінчувалася нещадним гвалтуванням України. Слідкую за нинішньою дружбою Меркель-Путін, яка нагадує мерзенну спайку Гітлер-Сталін. Безумовно, ганебні наслідки цієї "дружби" ми незабаром відчуємо. Путін і переобрався на довічний термін, щоб стати імператором, що без України неможливо.
12 апреля 2013, 13:41
mmihnik добавил комментарий к статье
ГПС заявляет, что Тимошенко отказывается от встречи с оппозиционерами
Мене бентежить те, що всі учасники цього процесу настільки брехливі, що не повірю, якщо хтось з них скаже правду, бо правда ця буде викривлена так, що небезпечніша за брехню.
20 января 2013, 18:21
mmihnik добавил комментарий к статье
Взорван вокзал, где проехал поезд Ким Чен Ира.
Доки у Верховній Раді не буде пропорційна кількість етнічних українців (320-360 депутатів, нині 130), все буде так, як є, а то і гірше, бо в новому парламенті на 30 депутатів-українців стало менше від попереднього. Отак ми, совки найвищої проби, обираємо зайд на свою голову.
4 августа 2013, 22:58
mmihnik добавил комментарий к статье
В торговом центре в Москве рухнула крыша.
Японія - не Україна, бо там не живуть піховшеки. А в Києві їх - греблю гати. Стаття велика, а пуста. Згоден з авторгом в тому, що Київ - село з метрополітеном, тільки в селі жінки політично активніші, чого не скажеш за піховшеків, бо ще й до сьогодні не встановили пам'ятника Донецькому праву на місці Магдебурзького, яке кияни-селюки прохукали - голосували на президентських вибора -2010 за антидемократів - ВІН чи ВОНА.
29 апреля 2013, 14:10
mmihnik добавил комментарий к статье
Стало известно, где Янукович проведет майские праздники
Пригадую, як в одному трофейному фільмі мер міста на відкритті громадського туалету першим розстібнув ширинку і .... Показали тільки чергу, а найцікавіший процес залишився за кадром. Як ми, пацани, про це жалкували! Надіюсь, що з наближенням президентських виборів черга бажаючих зростатиме, тож нинішнім пацанам повезе більше.
24 июня 2013, 22:19
mmihnik добавил комментарий к статье
При взрыве дома во Франции погибли 17 человек.
Пам'ятаю, що герой повісті Мопассана дійшов мудрого висновку: " Після того, як я обійшов дванадцять жінок та повернувся до своєї, першої, я зрозумів, наскільки вона краща за інших". А ще повчання мудрої бабусі непутьовому внуку: "Від Києва до Кракова, коли поставить раком, усі однакові".
31 января 2013, 22:34
mmihnik добавил комментарий к статье
Янукович наградил главу администрации Путина орденом
Поскільки Гарант нагородив Мартинюка, то в наступному році й Литвин отримає другого Героя за заслуги перед Україною в зв'язку з десятиріччям після першої заслуженої нагороди. Героям - слава !