UA
 
Микола Михник
Украина, Чернігів.
8 марта 2013, 22:25
mmihnik добавил комментарий к статье
Умер первый замглавы МЧС
Соціолог Бекешкіна зробила висновок, що у другому турі президентських виборів найкращі можливості перемогти Януковича має Кличко. Тягнибок програє, як програвав Симоненко і Зюганов. Тому ПР для нього буде влаштовувати тепличні умови, ще й підтримуватиме Кремль, як підтримували Тимошенко в протистоянні з Ющенком. Не порозумнішаємо - знову нас обведуть кругом пальця (Януковича).
15 июля 2013, 10:47
mmihnik добавил комментарий к статье
В Беларуси разгорелся дипломатический гей-скандал
Найкращий в світі "возбудитель" для жінок - російський. Пригадайте, як почервонілі Богословська та Бондаренко в неабиякому екстазі захищають на телешоу імперські інтереси. Американці і в цьому тупіші.
25 февраля 2013, 10:16
mmihnik добавил комментарий к статье
300 000 евро за штуку. В Швейцарии открылась фотовыставка Лагерфельда
Якщо ти обдурив і пограбував півсвіту, то можеш платити і більше. Громадян, що нормальною людською працею годують всіх витребеньщиків, такі ціни не надихають. При Голодоморі, чи в блокадному Ленінграді ціна всім "шедеврам" - корочка хліба. Мабуть, Апокаліпсис не за горами.
26 марта 2013, 10:35
mmihnik добавил комментарий к статье
Главный оппонент Ющенко создает партию Правые - Ъ
Ще одна партія "козачків" на гроші Газпрому для розвалу демократії в Україні. Безсумнівно, що Доній може влитися до неї, поскільки набув неабиякого досвіду в провокативній "самообороні" Луценка. Переконаний, що мій земляк Левко Лук'яненко на "макуху" більше не клюне.
18 января 2013, 23:50
mmihnik добавил комментарий к статье
Кужель: Нас силой вышвырнули из палаты Тимошенко
Все розумію, крім одного: чого вони поперлись у лікарню до ув'язненої? Скільки жінок в чернігівській колонії - та хоч би одна депутатка провідала них. Чим же Тимошенко краща? Невже і їм помічники Газової Принцеси платять, як тім бабусям, що махали прапорами перед печерським судом? Чи може ніде попіаритися, поки Щустер і Кисельов у відпустці? Скоріше б теледебати! От де боротимуться за наш добробут!
3 мая 2013, 00:15
mmihnik добавил комментарий к статье
Решение ЕСПЧ по делу Тимошенко может отложить подписание Соглашения об ассоциации - евродепутат
Європа розмірковує так, ніби немає Путіна, який все контролює й доволі успішно. Тимошенко і Янукович , як політики і олігархи, в його руках. Події відбувається за сценарієм Кремля. Всю шкоду від цього сценарію Україна ще відчує.
24 июня 2013, 19:09
mmihnik добавил комментарий к статье
Суд Милана вынес приговор Берлускони: семь лет за связь с несовершеннолетней
Невже в Італії не знайшлося фахового адвоката, подібного Власенку. Це ж явне політичне переслідувуання! Берлуссконі - не того, Рубі - не того, а йому 7 років. За що? Цікаво, чи лікуватимуть його в колонії німецькі фахівці?
20 января 2013, 18:02
mmihnik добавил комментарий к статье
ЕС не знает, когда наступит момент расширения
"Из «схронов» ющенковской каденции извлечен миф о колониальной политике России по отношению к Украине с царской эпохи и до наших времен" - пише Виктор. До чого все таки Медведчук цинічний і плазуючий перед Кремлем! Причому тут Ющенко? Про колоніальну політику Росії говорить весь світ на протязі століть. Наведу ще й вислів Вацлапа Гавела: "В путінській Росії побудована особливо небезпечна диктатура, позаяк вона поєднує найгірші риси комунізму і капіталізму, а керує КДБ з мафією". Краще би Медведчук назвав своє псевдо, під яким значиться в справі КДБ.
11 марта 2013, 00:47
mmihnik добавил комментарий к статье
Люди в 4 западных областях лишились света из-за непогоды
Добре, що Олесь Доній подякував за конкретні справи. Хочеться почути подяку ще й від Ганни Герман і Дмитра Табачника, якщо КК їм дозволять.
29 июня 2013, 15:09
mmihnik добавил комментарий к статье
Таксисты устроили массовую драку в центре Москвы
Підписання змовницької газової угоди -2009 без дозволу Кабміну - це було не політичне рішення, а політичне шулерство рівня Соньки Золотої Ручки. За такі злодіяння проти своєї держави за радянським УК полагалася вища міра. Тож Суддя Кіреєв , керуючись радянським кодексом, проявив ( по вказівці ?) гуманність.
6 апреля 2013, 22:05
mmihnik добавил комментарий к статье
Победитель Уимблдона подметает улицы
Вотум довіри до Арсенія закінчився тоді, коли він примкнув до олігархічної "Батьківщини", як і в Тігіпка, коли він влився в ПР, як і Піховшека, що завжди підігрує мафіозній владі. Відчуваю, що й Тягнибок утрачає рейтинг від "дружби" з білосердечними. Поки що помірковану позицію займає Кличко, тому рейтинг його зростає. Та чи до вподоби це "опозиціонерам"? Поживемо - побачимо.
24 октября 2013, 23:54
mmihnik добавил комментарий к статье
Ультиматум Брюсселя. Замглавы ЕНП предупреждает об обязательном освобождении Тимошенко
Що я знайшов в інтернеті. "В период 5 января 2001- 21 января 2003 по махинациям клана Тимошенко было возбуждено 16 уголовных дел. «Победившие» 26 декабря 2004 оранжевые «революционеры» под елочку сделали подарок клану. 30 и 31 декабря Шевченковский райсуд Киева без рассмотрения по существу закрыл дела по Тимошенко ГА, Тимошенко АГ. Все остальные дела, в т.ч. и по Тимошенко ЮВ закрывались не судом, а 21, 22, 28 января 2005 Генпрокуратурой. 5 июля 2005 ГПУ закрыла последнее дело и премьерша Тимошенко через своего адвоката Швеца потребовала от Верховного суда, отменить даже постановления о возбуждении дел. ВСУ хоть и принял к сведению факт закрытия дел, но 11 ноября 2005 Швецу в иске отказал, дальновидно сохранив постановления для реанимации дел и их рассмотрения в суде по существу.Что сейчас и происходит в Украине" (Сергей Хегай).
27 февраля 2013, 20:11
mmihnik добавил комментарий к статье
Власенко: Свидетель по делу Щербаня вместе с сотрудниками СБУ является соучредителем одной компании
Виходить, що Власенку не можна ні в чому вірити, бо він був у ТІСНИХ контактах з Тимошенко. Та йому ніхто й не вірить, бо на мордяці написано те, що і в Ківалова, як би вони не пузирились. Справедливий суд розбереться, що правда, а що наклеп, якщо судді не власність ківаловців, а чесні громадяни..
6 августа 2013, 16:19
mmihnik добавил комментарий к статье
В Италии продаются названия улиц
Столипін - один із державних діячів, якого почитають у всьому цивілізованому світі. Ми ж (совки останньої проби) установили безліч пам'ятників найзапеклішим ворогам україни: ленінам, кагановичам, антонов-овсієнкам, котовським, примаковим, сталінам, косіорам, і ще всякій нечисті, з якими ще й сьогодні не можемо розлучитися. Всі вони неневиділи Столипіна, хоч разом не варті одної його клепки. Отакі ми - темні, як ліс. Ще й не каємось, що не вберегли Петра Аркадійовича від терористичної руки єврея Мордка Богрова, який перед уивством Столипіна обідав у ресторані з Лейбою Бронштейном (Троцьким)...
20 апреля 2013, 14:46
mmihnik добавил комментарий к статье
Власенко: При желании Януковича решение о помиловании Тимошенко будет принято за пять минут
То нехай попросить Гаранта, а не хамить йому, як привикла хамити всім, на кого вказував Путін. Це їй не демократ Ющенко, об якого витирала ноги. Янукович - проффесор своєї справи, а не пасічник.
20 апреля 2013, 14:22
mmihnik добавил комментарий к статье
Власенко: При желании Януковича решение о помиловании Тимошенко будет принято за пять минут
Якщо знаєш, що помилування залежить від нього, то й порадь своїй підзащитній, нехай кається і проситься, а не корчить з себе борця за демократію, сама не знаючи, з чим її їдять, та й народу такий "борець" за справедливість непотрібний.
2 марта 2013, 19:56
mmihnik добавил комментарий к статье
По Китаю ударил самый мощный тайфун за полвека
Бригинець є Бригинець . Сьогодні справа не в прізвищі мера, а в законі про Столицю, в законі про вибори, в даті призначення виборів, які, мабуть, помудрівшим киянам зовсім не потрібні, бо знають, що політичні партії не здатні підтримувати достойного кандидата, який заважатиме своїм партійцям брехати, красти, грабувати.... Ждемо від Іллєнка висування на мерство Бригинця.
20 апреля 2013, 14:56
mmihnik добавил комментарий к статье
Сербия и Косово достигли исторического соглашения
Коли вже порозуміються: енкаведисти і вояки УПА? патріархи Московський і Київський? Янукович і Тимошенко? Симоненко і Тягнибок? Колісниченко і Фаріон? Ляшко і Бузина?.... Коли рак свисне?