UA
 
Anton Skrypak
Украина,
15 мая 2013, 19:17
Anton_Spb добавил комментарий к статье
В Сети появился новый альбом Океан Ельзи
Прочитав новину, прочитав коментарі. Послухав альбом. Мабуть справа у тому, що 90% коментаторів генії, -творчі люди здатні на шедеври чи не що дня... Люди, які без суміву залишать після себе яскравий слід у історії... Критикувати і не робити нічого завжди легше ніж не робити взагалі нічого. Якби я був здатний написати таку музику або слова як пише Вакарчук, то, мабуть, почувався б генієм. Серед речей які викликають гордість за свою країну і бажання повернутись додому, музика ОЕ чи не найпершому місці. Я можливо помиляюсь і занадто суб'єктивний, але я такий далеко не один.
15 апреля 2013, 15:19
Anton_Spb добавил комментарий к статье
FT Deutschland: Президентская гонка вносит раскол в украинское общество
У тому й річ. Я не кажу, що не треба було взагалі іти. А не пересадив, тому що був не готовий - не в плані знань і навичок, а в плані розуміння людей з якими працював, кому довіряв, з ким домовлявся. А мав би бути. І пересадити. Побачимо чи дасть історія другий шанс.
15 апреля 2013, 14:54
Anton_Spb добавил комментарий к статье
FT Deutschland: Президентская гонка вносит раскол в украинское общество
Проблема нашого суспільства у тому, що ми звикли ділити все на чорне й біле. Ми не готовій сприймати світ і людей такими, які вони є. На цьому сьогодні грають ті, кому на руку не допустити повалення влади "Сім'ї". І, нажаль, в цьому, проти волі їм підіграє й опозиція. Я з великою повагою, по людьськи ставлюсь до Юрія Віталійовича Луценка. З сьогоднішніх лідерів опозиції він єдиний кого реально "прижали" і він не зламався. Довів, що духу й волі вдосталь. Але є момент, на якому я хотів би наголосити. Луценку "пришили" 2 діла - незаконне стеження і квартира/підвищення/пенсія водієві. По стеженню, мені особисто все ясно. Фігня це все. Просто треба було щось надумати. Стосовно іншої справи, я вважаю, що це дуже розповсюджена і водночас делікатна проблема нашого суспільства. Ми наче і правильні, але дозволяємо собі більше ніж мали б і легко собі (і оточуючим) прощаємо "незначні" порушення які і є системним підґрунтям корупції. Я думаю, що Луценко дійсно виділив квартиру і дійсно "подарував" і звання і пенсію водієві. Не з корисливих мотивів, а тому, що так робили всі до нього і так роблять всі після нього. Всі хто може собі це дозволити. Влада, еліта. Юрій Луценко був і для мене лишається одним з людей, які "у полі" робили Помаранчеву Революцію. Я поважаю його за це і за все, що він пережив після цього. Я на суджу його, але вважаю, що він зробив помилку пішовши у "високі ешелони" влади. Тоді він був до цього не готовий і владне корупційно-кумівське болото затягло і його. І він мало не потонув. Сьогодні Луценко інший - розумніший, досвідченіший. І я вірю в нього. Є ще Тимошенко, але особисто для мене це зовсім інший випадок.
27 мая 2013, 13:21
Anton_Spb добавил комментарий к статье
Против Богатыревой и Кириченко могут возбудить уголовное дело за сепаратизм
"Однако законность возможна только в обществе социально зрелых граждан, готовых как делегировать государству часть своих прав - так и спрашивать с него за результаты. Обязательное условие здесь - владение собственностью, экономическая независимость граждан от государства в сочетании с наличием собственных экономических интересов. Только человек, имеющий ЧТО защищать и готовый это делать - может быть полноценным гражданином" - 100%, согласен с каждым словом в этом абзаце. А теперь вопрос - как от "маємо, що маємо" общества перейти к нормальному? Ведь эти уроды, которые сегодня как рак разрослись, ничего просто так не отдадут... Кроме того, законы сегодня они выписывают так, что бы себя "узаконить на векИ-вечныЯ"... К тому же, олигархам то было бы не плохо все узаконить, а обществу сегодня нашему это нужно? На мой взгляд единственное чего они заслуживают - честный и справедливый суд...
26 мая 2013, 13:39
Anton_Spb добавил комментарий к статье
Против Богатыревой и Кириченко могут возбудить уголовное дело за сепаратизм
А я считаю что в целом не плохая статья - идею "тирании" либо "ограниченной демократии" в интересах государства и граждан считаю один из немногих действительно необходимых "лекарств" необходимых нашей стране и нашему обществу. Демократия это хорошо и вообще супер, но мы, - к сожалению, до нее не доросли. От этого и беды все наши - олигархи, кровосиси и т.д. Смена Вити на Юлю лично для меня ничего в перспективе не решает, нужны значительно более глубокие и системные преобразования и реформы. Для этого нужна сила воли. Направленная на решение четко определенной и понятной задачи. Значит нужен человек у которого будет воля, решительность и полномочия для реализации этих самых "системных преобразований". Александ Охрименко на мой взгляд просто показывает что найти такого человека (равно как и устоять перед испытанием властью) задача далеко не простая.
13 сентября 2012, 14:45
Anton_Spb добавил комментарий к статье
Российско-украинскому самолету Ан-70 предсказывают катастрофу
Користувався Siemens (не пам"ятаю який) Nokia N70, E66, BlackBerry 9000. Всі достойні апарати і свого часу відносились до бізнес сегменту. В квітні 2010 отримав з тарифним пакетом оператора Iphone 3gs, - Blackberry як раз в чергове дістав колесом прокрутки, яке вперто відмовлялось прокручувати... Спочатку було не зручно, особливо відсутність тактильного контакту при наборі тексту, а потім... А потім наче нічого не відбулось але "переключитись" на інший телефон (не Iphone) вже не вдалось. Причини - телефон реально зручний, не глючить, не "висить". Плюс все в ньму дуже продумано. Мені подобається дизайн останнього Самсунг і імпонує ідея Android, але поюзавши Galaxy S3 декілька днів, здався і повернувся до 4S. А, згадав - проблема в яблукофоні все таки була - після 10 місяців користування iphone 4 стала глючити кнопка home, можливо апарат невдалий був. Це стало причиною заміни на 4S. Ціна в Україні явно не адекватна. Плюс брати зараз мені здається просто не розумним - грудень-січень - перші проблеми стануть зрозумілими і ціна спаде. Ще до мінусів віднесу Siri - але на цей раз це мінус нам, а не телефону... думаю зрозумієте чому. Прогнози стосовно занепаду apple, як на мене передчасні. Швидше навпаки - думаю Apple як i Google ще нас здивує і досить скоро... Поживемо, побачимо.