Дмитрий Гаврилюк
Украина,
23 октября 2017, 17:46

У протестуючих «нова ціль» – Президент України

Про те, що на антикорупційному суді, відміні депутатської недоторканості, ухвалені нового виборчого закону, різностороння протестуюча когорта не зупиниться, було відомо ще на початку мітингів біля ВРУ
20 октября 2017, 13:56

Врегулювання конфлікту на сході України: законодавчий аспект

Осінній політичний сезон в Україні триває в усій активній фазі. Доказом останнього є шквал політичній емоцій під час розгляду ряду законодавчих ініціатив по "реінтеграцію Донбасу"
30 августа 2017, 17:39

Креативний клас потрібний Україні

Будь-яка криза, чи то політична чи турбулентність в бізнес середовищі не виникає на пустому місці. Причини цих явищ доволі прості і складні водночас. Адже стосуються вони питання якості лідерства
24 августа 2017, 15:32

Україна. 26-ий рік поступу і змін

Україні бути. Україна дійсно, не зважаючи на численні політичні, військові, економічні, соціальні виклики та неоднорідну оцінку євроінтеграційного руху держави до євроспільноти, продовжує свій поступ
11 августа 2017, 11:32

Ефективний чи неефективний мер: ось у чому питання

Всі без винятку міські голови в Україні, в статусі ще кандидатів в мери декларують благі наміри в інтересах місцевої громади та запевняють громадськість у солідарній співпраці. Чи так це насправді?
7 августа 2017, 15:45

Коли підміна понять є викликом для соціальної відповідальності

В Україні, в публічному просторі, особливо в політиці полюбляють гратись і маніпулювати поняттями і назвами брендів. Не дивно, що і «Сварог» не став виключенням в цій практиці.
7 августа 2017, 15:45

Коли підміна понять є викликом для соціальної відповідальності

В Україні, в публічному просторі, особливо в політиці полюбляють гратись і маніпулювати поняттями і назвами брендів. Не дивно, що і «Сварог» не став виключенням в цій практиці.
1 февраля 2017, 18:01

Хендлінг по-українськи: актуальні ризики та неминучі перспективи

Серед загалу тематик, які лишаються поза уваги українського громадянина - уможливлення через ряд бюрократичних «стимулів» монополії на послуги з наземного обслуговування в українських аеропортах.
9 августа 2016, 15:54

Безпека української держави в умовах гібридної агресії Російської Федерації

Важко було уявити пересічному громадянину України, що після свого драматичного та багатосерійного в інформаційному плані звільненні депутатка восьмого ВРУ (українського парламенту) скликання Надія Савченко почне спроби тиску на владу, аби скоригувати її неповороткість в Мінському процесі.
12 марта 2016, 19:43

Специфіка політичного моменту в світлі перспектив реформування закону про вибори

Політичний абсентеїзм, політична корупція, популізм, відстороненість від політичної відповідальності, клептократія, симуляція політичних реформ – сьогодні це політична реальність України