UA
 
Дмитро Ремиженко
Украина, Київ
12 января 2013, 20:06
d.rem2 добавил комментарий к статье
Дельфин представит свой новый альбом киевлянам
Олександре, я вірю, що Ви голосували "за", примушую себе повірити й Катеринчуку, припускаю, що таким же чином голосували Князевич та Бриченко. І лише через підступність регіоналів продажна система Рада спотворила результати. А як Ви поясните відсутність 20 членів фракції у день голосування? З Шевченком усе зрозуміло, він надав "переконливе" пояснення - не зміг вилетіти з Таїланду. Мабуть закликав тамтешню громадськість боротися за визволення Юлії Володимирівни. А на яких Мальдівах чи Сейшелах були решта 19? Теж боролися на екзотичних островах за волю українським політв'язням? Погодьтесь, дивно якось виходить. Лідера партії мордують за гратами, а 20 її соратників з якихось причин не можуть взяти участь у такому вирішальному голосуванні.
3 января 2013, 16:18
d.rem2 добавил комментарий к статье
В Индии истребитель МиГ-21 рухнул на деревню
Не над тим сушите голову, Олександре. Чи так вже важливо, де буде Табачник - у Міносвіти чи у ВР? Лайно, воно скрізь лайно, де б воно не знаходилось, чи то посеред кімнати, чи то у закутку. Все одно смердітиме. Тож треба думати не про те, куди його запхати, а як його вимести з хати. І це стосується не лише Табачника, а й усієї гоп-компанії.
6 июня 2012, 23:43
d.rem2 добавил комментарий к статье
США готовы оплатить перевозку украинского спецбатальона в Кувейт
Да нет, не нужно к психологу, все просто и банально. Мадам Кастрюлькина "с огромным выменем" чего-то там нанюхалась, отсюда галлюцинации. К утру попустит.
6 января 2013, 00:40
d.rem2 добавил комментарий к статье
Кучма дал свою оценку спорному отказу Польши украинской компании ИСД
Ідея, у принципі, непогана. Звісно, це не панацея, але як один з елементів активізації "болота" цілком прийнятна. Коли отримуєш "чистими" 5 000 грн, тебе не обходить, скільки понад це платить твій роботодавець. Бо платить він начебто "не твої" гроші. А от коли отримаєш 8 315 грн, а з тебе вимагають віддати 3 315 грн, то віддаєш вже "свої". Тоді й починаєш розуміти, що це ти годуєш армію паразитів, і виникає крамольне питання: "а не многовато ли натощак". А від такого розуміння до активного протесту, навіть з вилами, лише один крок.
5 марта 2013, 01:22
d.rem2 добавил комментарий к статье
Россия не видит оснований расплачиваться за оккупацию Литвы
Це вже третій подібний "свідок", та біда у тому, що для нашого печерного кривосуддя таких "свідчень" цілком достатньо для винесення обвинувального вироку. Ні для кого не секрет, що вирок пишеться не в суді, а на Банковій, а сама судова процедура не що інше як фарс, де свідчення на користь звинувачуваного просто не береться до уваги. Так було у попередній "газовій справі", так було з Юрієм Луценком.
6 марта 2013, 00:50
d.rem2 добавил комментарий к статье
Погода на среду
"Завершитись ця брудна хвиля може лише після перемоги опозиції на президентських виборах та повної люстрації всіх гілок влади" Олександре Валентиновичу, а Ви впевнені, що опозиція доживе до президентських виборів? Якщо так піде й надалі, то до 2015 року Янукович опозицію просто пересаджає. Залишиться хіба що декоративна "улюблена" опозиція, призначена владою. Пора полишити фантазії про імпічмент та гіпотетичну перемогу на виборах, а натомість зайнятися організацією ефективного спротиву режиму.
6 января 2013, 18:23
d.rem2 добавил комментарий к статье
В субботу в Украине будет тепло и сыро
Даремно Ви полемізуєте з Шумаковим. Ви ж бачите, що по суті статті йому немає чого сказати. Єдиний його аргумент, як у Паніковського - "А ты кто такой?".Дискутуючи з таким "опонентом" Ви самі принижуєтесь до його рівня. Далебі, не варто. А тепер по тексту. Те, що Карасьов назвав Хорошковського та Балогу "политическими тяжеловесами", у будь-якої людини, чиї інтереси не обмежуються родинним чи професійним колом, може викликати хіба що посмішку. Не знаю, які там стимули спонукали цього політичного флюгера занести паркетного генерала до категорії політичних важковаговиків, а от з Балогою усе напрочуд зрозуміло. Ви ж не забули, хто є партійним босом Вадима Карасьова? Так-так, той самий Балога. То як же не попіарити свого партайгеноссе? Це святе. Єдиний, кого він справедливо долучив до цієї категорії, це Петро Порошенко. Розумний, обережний, вміє створити враження непричетності, рівновіддаленості, відтак має певну популярність і, я би сказав, харизму. А тому й небезпечний, бо сам він є водночас і породженням олігархічної системи, і одним з її творців. Відтак, від діячів типу Порошенка годі сподіватись на злам системи. Вона може стати більш витонченою, не такою тупою та примітивною, але сутність її не зміниться.