Ігор Ткачук
Украина,
2 июля 2015, 12:58

Укрпошта зробила наступний крок до зменшення витрат

На сьогодні стратегічним завдання Укрпошти є вдосконалення логістичної мережі з обов’язковим врахуванням наявних обсягів пошти та преси. При цьому, ми маємо доставляти відправлення не тільки швидше, а й дешевше.
30 июня 2015, 11:10

Спектр послуг, які надає Укрпошта, налічує понад 50 видів

Основна мета Укрпошти – підвищення якості обслуговування наших споживачів. Ми прагнемо відповідати сучасним вимогам та очікуванням наших клієнтів.
26 июня 2015, 10:13

Колектив Укрпошти не залишає своїх працівників наодинці з бідою

Останній рік для всього населення України став великим випробуванням.
23 июня 2015, 15:13

Запуск системи Єврожиро між Укрпоштою та Поштою Болгарії

Наразі пересилання грошових коштів поштовими переказами між Україною та Болгарією здійснюється на паперових носіях.
22 июня 2015, 12:28

Укрпошта має на меті долучитися до системи електронного урядування в Україні

Завдяки Е-врядуванню, ідея впровадження якого останнім часом набула великої актуальності в Україні, кожен громадянин має можливість щоденно спілкуватися, отримувати адміністративні послуги та вирішувати важливі питання з органами державної влади та місцевого самоврядування, не відходячи від екранів своїх комп’ютерів.
18 июня 2015, 13:54

Укрпошта уклала з Литвою угоду

Впродовж багатьох років Укрпошта надає послуги з обробки і доставки міжнародних згрупованих посилок та міжнародної згрупованої письмової кореспонденції «Консигнація». Національний оператор поштового з
17 июня 2015, 14:57

Укрпошта ініціювала звернення до всіх голів ОДА

Останнім часом почастішали скарги від громадян на поганий стан поштових скриньок в багатоквартирних будинках. Люди скаржаться як на технічний стан поштових скриньок, так і на їх відсутність. Також громадян турбує схоронність їхньої пошти, адже часто вони її просто не отримують внаслідок дій зловмисників. З цією проблемою також щоденно стикаються 34 тис. листонош Укрпошти.
16 июня 2015, 14:13

Завдяки послузі «Прискорена пошта» можна відправити та отримати пошту

Впроваджуючи нову послугу з пересилання відправлень «Прискорена пошта», яка реалізовуються з червня цього року, Укрпошта зробила великий крок назустріч клієнту.
11 июня 2015, 15:02

Укрпошта відправила в зону АТО 5 тонн періодичних видань

З метою зменшення антиукраїнського впливу на населення Сходу України з боку російських засобів масової інформації, Укрпошта спільно з Генеральним штабом Збройних сил України 9 червня передали волонтерському фонду «Мир і Ко» другу партію періодичних друкованих видань для безкоштовного розповсюдження серед мешканців регіону.
9 июня 2015, 14:10

Система грошових переказів, яку пропонує Укрпошта, є однією з найнадійніших

На сьогоднішній день Укрпошта має досить лояльну тарифну політику та великий спектр сервісів у наданні фінансових послуг.