Ігор Ткачук
Украина,
8 июня 2015, 11:46

Програма з енергозбереження на Укрпошті сприятиме мінімізації витрат

На засіданні Ради директорів Укрпошти було схвалено Програму з енергозбереження на 2015-2020 р.р.
4 июня 2015, 11:25

Програма протидії корупції дозволить заощадити кошти в Укрпошті

Укрпошта за останні роки через масштабну корупцію була змушена зупинитися у розвитку, що сприяло активній діяльності конкурентів. Тому на сьогоднішній день боротьба з корупцією в Укрпошті є пріоритетним напрямом моєї діяльності як керівника даного підприємства. Ініціювавши Програму щодо запобігання і протидії корупції, я розпочав фазу активних дій з усунення перешкод на шляху до економічного відродження підприємства.
2 июня 2015, 11:41

Завдяки корпоратизації Укрпошта стане конкурентоспроможною та мобільнішою

Укрпошта надає на всій території України послуги, доступні кожному споживачеві за доступною ціною, яку регулює держава, в заданий строк та зі встановленою якістю. У багатьох країнах оператори поштового зв’язку, які надають соціально значущі універсальні поштові послуги, отримують компенсації або дотації від держави, проте Укрпошта таких дотацій не отримує.
28 мая 2015, 11:58

Укрпошта представила план стратегічних ініціатив

Останнім часом Укрпошті вдалося зробити значні кроки вперед – це і запровадження антикорупційних та антикризових заходів, оптимізація логістичних, технологічних, управлінських процесів, проведення конкурсних торгів в он-лайн режимі, розширення співпраці з поштовими службами іноземних країн, скорочення витрат на нарощування доходів держпідприємства.
26 мая 2015, 14:51

Через Укрпошту можна придбати електронний квиток на будь-який вид транспорту

Завітавши до найближчого відділення Укрпошти як міського, так і сільського, Ви зможете придбати електронний квиток на обраний Вами транспорт у будь-якому напрямку перевезень, не витрачаючи зайвого часу, коштів та нервів.
25 мая 2015, 11:38

Система внутрішнього навчання в Укрпошті є потужним інструментом

Серед пріоритетних завдань, які ставить перед собою Укрпошта - навчання персоналу, адже ми розуміємо важливість підвищення кваліфікації працівників підприємства для їхньої адаптації до нових технологій, поліпшення навичок роботи з фізичними і корпоративними клієнтами, а також для успішного впровадження нових послуг і сервісів.
21 мая 2015, 15:26

Укрпошта розвивається, крокуючи в ногу з часом

Укрпошта – це оператор, який шанує поштові традиції, що складалися впродовж попередніх десятиліть, та разом з тим оператор, який розвивається, крокуючи в ногу з часом та відповідаючи новим тенденціям та потребам споживачів.
20 мая 2015, 15:19

Всі філії Укрпошти будуть зареєстровані в системі електронних закупівель

Мета Укрпошти – прозоре і ефективне витрачання коштів, а також запобігання корупції завдяки громадському контролю та розширенню кола постачальників.
19 мая 2015, 15:32

Задля попередження ДТП в Укрпошті проводиться профілактична робота з водіями

Нині в Укрпошті автомобільний транспорт займає пріоритетне місце в логістиці підприємства. Для Укрпошти як підприємства, що має у своєму підпорядкуванні більше 3,5 тис. автомобілів, запобігання нещасним випадкам на дорозі є дуже актуальним напрямом роботи.
18 мая 2015, 13:14

Укрпошта пропонує нові можливості в отриманні послуг поштового зв’язку

Для підвищення якості обслуговування юридичних осіб Укрпошта пропонує нові можливості в отриманні послуг поштового зв’язку.