Володимир Цибулько
Украина, Київ-Львів.
21 апреля 2017, 15:38

Нова більшість з новими кадрами, чи перевибори ?

Тактична пауза у вигляді місячної бездіяльності ВРУ не свідчить про завмирання політики, навіть зовсім навпаки - чому свідчення - об'єднання партії "Воля" з Саакашвілі, і відставки високих чиновників
5 апреля 2017, 21:06

Гонтарєва, як точка відштовхування.

Те, що для Сергія Тарути – Голова Нацбанку Гонтарєва не просто об’єкт прискіпливого аналізу знає кожен українець, котрий більш-менш цікавиться політикою! Але таке суперництво-протистояння може дуже швидко вичерпатися, наприклад , відставкою Гонтарєвої.
28 марта 2017, 17:59

Почему антикоррупционные активисты против е-деклараций

Все объясняется просто - у них грантовые зарплаты, которые совсем не хочется никому показывать
8 марта 2017, 13:48

Хто і як розбере тушку Самопомочі?

Доки Семен Семенченко через вугільну блокаду пробує змусити правлячу коаліцію купувати замість вугілля на теплові електростанції мазут Коломойського, якщо вже не поталанить змусити купувати російський газ, сама партія несподівано перемістилася із ліберально- національного табору в більш радикальну нішу.
8 марта 2017, 13:44

НАБУ з аудитором і НАБУ без аудитора — це два різних НАБУ

Незадовго до днів, коли аббревіатура НАБУ раптом застрягла між зубами мільйонів українців разом із арештами і судами вихідного дня, у ВРУ досить галасливо була провалена кандидатура Нейджела Брауна (Nigel Brown) – альтернативного кандидата, що мав би провести незалежний аудит роботи НАБУ.
14 мая 2014, 15:12

ПЕК – старі обличчя, перевірені схеми

Сьогодні ВРУ вкотре провалила закон про люстрацію...Тому що вся ця люстраційна риторика потрібна не більш ніж для захоплення влади...але не для перебування в ній
26 ноября 2013, 19:13

Майдан – це добре, майдауни – це зле!

Людська емоція завжди є поживою політики, особливо коли на голову вождям опозиції впала несподівана для них, але цілком сподівана для нового покоління громадських активістів.
26 ноября 2013, 16:14

Кому - Майдан, а кому – привід для бикування !

Соцмережами якось спочатку несміливо , а потім з переходом в істеричність пронеслася інформація про те, що під УНІАНом горді опозиційні кролики під проводом Гіпер-пупер-супер-кроля розчавили СБУшну г
12 ноября 2013, 11:27

Від єврооптимізму до єврораціональності....

Євроінтеграція для українців перетворюється із прагматичної ідеї в якийсь психосоматичний колективний комплекс,в той час як для європеців це в першу чергу прагматична економічна ініціатива.
7 ноября 2013, 09:28

Королевській продовжили карт-бланш

За програшем євроінтеграційної ініціативи опозиція починає арєргардні бої персонально з деякими з міністрів . Це не зовсім політика, це більше міжособистісні стосунки.