UA
 
Александр Сугоняко
Украина, Киев
4 сентября 2013, 13:24
first4 добавил комментарий к статье
В новом рейтинге ФИФА Украина поднялась на 3 позиции
Пане Строгий, Ви більше чим праві! Горе людської цивілізації в тому, що люди через розум, який відділений від серця, все ділить і ділить на частини, те, що в дійсності єдине. В короткому тексті блога цю єдність показати аргументовано неможливо. В інших роботах ця тема присутня. На моєму сайті можна глянути. Дякую.
4 сентября 2013, 14:01
first4 добавил комментарий к статье
В новом рейтинге ФИФА Украина поднялась на 3 позиции
1. Все правільно, пане Юрію, відчувається добра школа логічного мислення. Я цей текст вивісив, бо брехня достала. В управлінні справжні управлінці це ті, що не бояться правди. 2. Щоб перейти до конкретного діла треба знати умови, в яких воно буде здійснюватися. Для Вас зрозуміло, що ці негативні тенденції закінчаться новою гострою фази кризи. Коли це буде? Як ця фаза прояпиться у різних галузях економіки і не тільки, що необхідно буде робити в цих галузях в тих умовах? Без відповіді на ці питання, що розуміти під "конкретним ділом"? 3. Одна людина на ці питання відповіді не дасть. Тому чесна дискусія з реальних питань є теж дія.
3 сентября 2013, 19:41
first4 добавил комментарий к статье
МН: "Без разводов и разводок". Интервью Бориса Немцова
Пане Антоне, тема якості кредитних портфелів самая важная.Не тільки для банків, чи окремих вкладників. Вона також важлива для країни. Я спробую згодом підготувати на цю тему пару сторінок. Успіхів.