UA
 
Врятувати Київ
Украина, Київ
21 октября 2013, 16:09
staryikyiv добавил комментарий к статье
Годовалого малыша бросили за решетку за кражу водки
Шановна, Неллі! Чудовий своєчасний текст. Вважаю, що наша гоп-еліта не заслуговує інших слів, ніж російський матюк! Тож пані Монтян - найкращий супер-профі в царині Спільного, про них навіть ще зтримано висловлюється. Гоп-еліта навіть на матюки не заслуговує, Їм місце - в застєнках, на Колимі. Військовою мовою - вони криси. Таких козаки вішали на дубах, кидали на списи.... Щодо "вернуть єту землю сєбє", - вже дуже проблематично. Українцям прищепили вірус заробітчанства (при чім, їхати тре неодмінно в чужі краї). Українці і навіть кияни вже не сприймають Незалежність, Суверенітет як Велике Благо! Для українців (за дуже рідким винятком), земля - то земля, а не Земля. Тобто - ділянка біля хати, а частіше - сараю чи времянки - то земля. А країна- Україна - то не земля. То так... Щось таке, що не стосується моєї хати з краю, "Щоб повернути цю землю собі", треба плекати Український Імперський Міф, розвивати цивілізаційний дискурс. Інакше поняття країна, Україна, спільне(район, місто, держава) так і залишиться чимось ефемерним. А Монтян, звісно, унікум, непересічна постать. Не знаю, чи доросло київське мещанство до розуміння таких як Монтян. От якби Євроінтеграція здійснювалася через вивчення тої книги, яку переклала Монтян, гадаю то було б корисно і правильно. Кияни, українці б зросли в своїх очах і очах тої злодюжної гоп-еліти, яку ж блн ми сабі собі на шию обрали. А поки що євроінтеграція здійснюється не за Монтян і її прихильниками (тобто не через усвідомлення себе СПІЛЬНОтою), через бажання отримати чергову порцію Халяви від Асоціації. І центральним персонажем у тій Гопо-євроінтеграції є постать такої собі газової шахрайки, але всеукраїнського масштабу, яка завжди пропонувала Порцію Халяви. І називала це Справедливістю... Тож щоб "вєрнуть ету зємлю сєбє", тре повернути нашу гоп-еліту до її екзестенційного місця - в буцегарню. Тре нарешті здійснити гасло майдану "Бандитам тюрми..."
21 октября 2013, 20:23
staryikyiv добавил комментарий к статье
Телеканал Россия: По спине Януковича пробежал холодок - он оказался перед крысоловкой
І що тут брехливого, чи неправильного у сюжеті? І про тиск на Янека щодо Жулі Грігян, і про те, що євро-функціонери поводяться як Начальники, і про векселі, і про друкарський станок - все це так. Звісно, тональність неприємна для наших чиновників. Вони б хотіли бачити й чути таке: "Віктор Януковіч, которий вирвался в Украінє в лідєри Євроінтеграціі, оставіл далєко позаді своіх опонєнтов. Он принял єдинственно вєрний для Украіни і єє цвєтущій економікі путь - в богатую, процветающую, бєскрізісную благодатную Європу. Такоє мудроє рєшєніє Презідєнта Украіни і єго чудєсной Партіі Рєгіонов дружно і горячо поддєржівают 102 % жітєлєй Незавісімой Украіни. Слєдуєт замєтіть, что за годи правлєнія Віктора Фєдоровіча, Украіна вирвалась в міровиє лідєри по всєм показатєлям економічєского, общєствєнного і культурного развітія. Благодаря Януковічу і єго Партіі Украіна входіт в Благодатную Європу сільной і процвєтающєй как нікогда. А всє бєз ісключєнія експєрти, і в особєнності, із Росіі безоговорочно утвєрждалі і утвєрждают, послє подпісанія Соглашенія об Асоціаціі Благодатной Європи с Мощной Преуспєвающєй Украіной, на Міровой Політіческой картє появітся Новий Лідєр, далєко оставівшій позаді всєх остальних лідеров, лідєрков і лідєрочков. Уже сегодня в Народную Рєзідєнцію Прєзідента Украіни ломятся с утра до вєчера практіческі всє міровиє фінансовиє донори с цєлью уговоріть блєстящего государствєнного дєятєля, какім єсть Януковіч, взять міліардниє гранто-інвестіціі, коториє нє нужно возвращать. Ето сігнал от всєго міра, что с 1 дєкабря в Мірє останєтся одін єдінствєнний Локомотів - Украіна, а с 1 января 2014 года в Брюсєлє будєт сформіровано Міровоє Правітєльство на базє Партіі Регіонов по руководством нового Нобєлєвского Лаурєата Віктора Фьодоровіча Януковіча."
14 октября 2013, 17:50
staryikyiv добавил комментарий к статье
На трассе Кривой Рог - Днепропетровск легковушка столкнулась с "КамАЗом".
Продвинута реклама пиву "Янтар"! А решта - Міністру оборони й його злодійкуватим генералам - по-хххх-ххх... Вибачайте, проза життя!
19 сентября 2013, 17:58
staryikyiv добавил комментарий к статье
Марихуана идет на помощь сердечникам
Примитивный прием. Назови всю страну б...длом, и тебя читают. Можно матюкаться в блоге - (не б...длячество , да? Прием такой? Да?), а другие блоги здесь банят даже если ты в основном пишешь ЧТО НЕЛЬЗЯ УБИВАТЬ КОТОВ И СОБАК. Самое страшное - когда это самое б...дло в Журналистике.
19 сентября 2013, 17:48
staryikyiv добавил комментарий к статье
Реклама® Новое слово в индустрии подарков и декора
У Києві деякі бізнесюки вже планують продаж своїх підприємств у звязку з Асоціацією. Прогнозують безробіття. (Не дай Бог!) Асоціація насувається. Нам би таке скорочення видатків як в РФ! Шкода, Україна загинається. Дякуючи неоліберастичним зрадникам імені Янека і олігархів.
21 октября 2013, 16:46
staryikyiv добавил комментарий к статье
В Китай вернулся "птичий грипп"
Таке враження, що АФТИРь - то Кисєльов навпаки...
21 октября 2013, 16:37
staryikyiv добавил комментарий к статье
В Китай вернулся "птичий грипп"
Коли треба аналізувати абсолютно невигідну для України, КАБАЛЬНУ 900-сторінкову лажу, вірні ліберальні агтпроповці камстролять якісь Стьобо-Жахалки на тему Країни Моксель, і Путінських Вєдмєдєй!
21 октября 2013, 14:38
staryikyiv добавил комментарий к статье
Зарегистрирован законопроект о едином паспорте гражданина Украины
Господа! Уже не первый год Киевляне защищают свой родной Киев от киевской власти. Эта самая власть киевская в угоду Большой украинской власти и ради себя-любимой бессовестно разворовывает наш чудный город. Вопрос, после если большой Евроинтеграторный Янукович всё же подпишет эту 900-страничную туфту, как обстоять будут дела с Главным занятием властей - разворовыванием, в частности, города-героя Киева. Его успеют разворовать до конца ноября, чтоб в Ассоциацию вступить уже полностью наворовавшимися и дальше жить по-честным понятиям? Или же с 1 декабря после подписания 900-страничного Евро-талмуда, наши евровласти и еврооппозиционеры будут воровать уже по каким-то новым- Европейским Стандартам? Если - второе - тогда подскажите, где прописаны новые Евростандарты разворовывания Киева и всея остальной Украины-Руси?
14 октября 2013, 17:01
staryikyiv добавил комментарий к статье
Россия бойкотирует товары из Молдовы
Ось і вся Європа. Навіть на цьому ліберальному ресурсі не могли додати комент проти Асоціації. Комент не пустили! Вітаю, авторе, то що ТС винний, чи може у нас демократія з червоточиною?! Респект Муромцю! А ви, авторе, наївний!
14 октября 2013, 16:59
staryikyiv добавил комментарий к статье
Россия бойкотирует товары из Молдовы
Банят коменти! Порошенко, чому Ваш ресурс займається цензурою!
14 октября 2013, 19:02
staryikyiv добавил комментарий к статье
Партия "Общественный контроль" самораспускается, чтобы влиться в СПУ
Німчура просто добре зрозуміла 2 речі: 1. В Радянській армії рулили українці і Радянська армія наваляла Фріцам. 2) в УПА були 99,9 українці і УПА наваляла Фріцам, братам-кацапам, полякам. Отож, з українцями треба або гарно, або ніяк. От вони(Меркель і Ферхойген) і кочивряжаться, бо бояться з українцями злигуватись...