Карплюк Володимир
Украина, Ірпінь
21 ноября 2016, 15:50

День свободи та гідності: як виховують патріотів в Ірпені

Гідність держави залежить від гідності особистостей, які її створюють. Не погодитися з думкою відомого англійського філософа та економіста Джона Мілля важко.
10 ноября 2016, 13:13

Арабське диво в Ірпені

Майстер-різьбяр, член Всесвітньої асоціації художників Халід Масуд Гул уже півроку як ірпінець.
7 ноября 2016, 17:47

ІНІЦІАТИВА НА МІЛЬЙОН: ІРПІНЬ ОБЕРЕ КРАЩІ ГРОМАДСЬКІ ПРОЕКТИ

Програма громадського бюджету в Ірпені вийшла на фінішнупряму. Вперше в історії міста ірпінчани самі вирішують, як розпорядитися мільйоном із міського бюджету.
4 ноября 2016, 09:10

Як Ірпеню вдалося за рік подолати масові пожежі на торфовищах

Кожен ірпінчанин пам’ятає той час, коли чи не щодня, найчастіше зранку, місто окутував їдкий торф’яний дим. Багато мешканців тікали з Ірпеня, вивозили дітей. І прогнози на майбутнє були невтішними.
2 ноября 2016, 19:41

Ірпінь снігу не боїться

У дитинстві сніг завжди приносив мені радість. Як і хлопчик Джим, герой всесвітньо відомого роману американки Харпер Лі, я був упевнений, що по ньому краще не ходити, адже від цього він тане.
28 октября 2016, 08:40

Перші гроші. Міжнародна компанія запроваджує стипендії для ірпінських школярів

Міжнародна аудиторська компанія «ControlPay» запровадила благодійний проект для підтримки обдарованих дітей. Приємно, що серед десятків українських міст, обрали саме Ірпінь.
25 октября 2016, 13:46

Посли Миру в Ірпені: будуємо нові стосунки в громаді

За останній період ми багато працювали, щоб перетворити занедбане передмістя столиці у затишне європейське місто. Але нові дороги, парки, амбулаторії, дитячі садки – це лише частина роботи.
21 октября 2016, 11:02

Про 7 світлофорів і тисячі квадратних метрів нового дорожнього покриття

Дороги в Ірпені виглядали не краще, як у більшості невеликих містечок України: вибоїни, зношене покриття, калюжі після дощу і лише натяк на тротуари. Так було менше двох років тому.
19 октября 2016, 13:55

Що таке «ірпінське диво»?

Краще один раз побачити, аніж сто разів почути. У той час, коли про нас багато говорять за межами міста, ми просто запрошуємо друзів у гості: показуємо Ірпінь і будуємо спільні плани на майбутнє.
17 октября 2016, 12:05

Ірпінь – рекордсмен! Доведено Національним реєстром рекордів

Ірпінь потрапив до Національного реєстру рекордів України за найбільшу кількість реконструйованих та збудованих за два роки парків і скверів.