UA
 
Олексій Мотузочка
24 сентября 2013, 14:26
olexas2 добавил комментарий к статье
Ющенко выдвинул требования к Семенюк
На мій погляд нерозумно витрачати кошти українців на мову яку все одно знають, в даному випадку російську, навіщо вивчати те що розумієш, до того ж регіональну мову, на якій в народі більше матом розмовляють. Якщо читати, то літери однакові майже в чому проблема? Якщо писати то вибачте від руки з часом ніхто писати не буде, а друкувати в якомусь редакторі то там правопис встановлений, автоматично виправляються помилки, якщо розмовляти то в Росії все одно зрозуміють що Ви хахол (хочете бути росіянином). Дітям необхідно вивчати мови міжнародного спілкування, 21 століття все ж таки, щоб їх не зробили дурнями десь за кордоном, а з кожним роком все більше українці їздять відпочивати не на Сахалін, Камчатку, Калиму ( хоча для цього не дуже необхідно вміти грамотно писати), а зовсім в інше зарубіжжя. Російська мова вже майже втратила статус міжнародної, і дуже сумнівно що поверне. Мовою міжнародного спілкування, як правило, є мова поширена в межах певного регіону. В основному у світі статусом міжнародної користується мова англійська, — і також найпоширеніші мови землі: іспанська, французька, та частково — німецька. В окремих регіонах Землі роль мови міжнародного спілкування на регіональному рівні відіграють французька, арабська, й іспанська. У Центральній Африці таку ж функцію прийняли мови хауса та суахілі. Із розвалом СРСР та зі зменшенням впливу Росії на колишні підконтрольні території — становище російської мови як мови міжнародного спілкування занепадає.
5 августа 2009, 16:13
olexas2 добавил комментарий к статье
Патриарх Кирилл заявил, что покидает Украину, "оставляя здесь часть своего сердца"
огласите список пожалуйста таких городов и святых!!!
5 августа 2009, 16:09
olexas2 добавил комментарий к статье
Патриарх Кирилл заявил, что покидает Украину, "оставляя здесь часть своего сердца"
Странно все как то, есть город Чернигов с древней историей со множеством храмов монастырей и православных святых, совсем не ясно почему не заехал поклониться, на Донбасе стало быть церковь самая правильная??? кто нибудь может объяснить? Чего на самом деле он делал в Украине???
7 июня 2010, 17:16
olexas2 добавил комментарий к статье
В Черкасской области во время байкерского фестиваля погибли две женщины (обновлено)
Совсем недавно ехал смотрю на перекрестке сидит мотоциклист поворот налево ждет, справа остановился ланос включает аварийку віходит и давай его по шлему лупить, ниче байкер посидел стрелка загорелась и поехал себе. а так жалко девченок, и обоих случаях не их вина они не управляли, одна оплошность найти себе такого водителя