UA
 

В kmbs відбудеться cемінар з лідерства "The Power to change"

20 апреля 2011, 10:51
0
7
В kmbs відбудеться cемінар з лідерства  The Power to change

18 травня Центр розвитку Soft Skills Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs] запрошує топ-менеджерів відвідати семінар з розвитку лідерських навичок “The Power to change” ”Енергія змін” у його оригінальній версії.

18 травня Центр розвитку Soft Skills Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs (http://kmbs.ua/)] запрошує топ-менеджерів відвідати семінар з розвитку лідерських навичок “The Power to change” (http://kmbs.ua/uk/Pro_kmbs/Podij/Seminar_z_liderstva_The_Power_to_change) [”Енергія змін”] у його оригінальній версії.

На семінарі ви познайомитесь з однією з найефективніших моделей командного лідерства, що відома у всьому світі як "Лідерська решітка" Р. Блейка і Дж. Мутон - The Leadership Grid® [Grid in HBR (http://www.gridinternational.com/country/Ukraine/Expertise/Grid-in-Harvard-Business-Review.aspx)]. Ця модель найбільше підходить тим організаціям, що прагнуть змін або хочуть покращити командну взаємодію.

The Leadership Grid® використовується у більш ніж 16 країнах світу протягом 45 років. Grid підхід використовують такі всесвітньо відомі компанії, як Pepsico, Tetra Pack, Robert Bosh GmbH та багато інших.

Семінар проводить Гаррі Конрой [Harry Conroy] - бізнес-тренер, коуч з лідерських навичок та організаційного розвитку, власник Grid International (http://www.gridinternational.com/Ukraine/Kiev/Welcome/Welcome/Default.aspx), UK, який понад 20 років проводить семінари та консультації з організаційного лідерства в Великобританії, США та Європі.

Під час семінару кожен учасник зможе:

·  оцінити свій власний лідерський стиль

·  здобути одну із найбільш критичних навичок для ефективної взаємодії – навичку конструктивної критики

·  відповісти на питання - як оцінювати результати командної роботи.

Дата і час проведення: 18 травня 2011 р., 14.00 - 19.00

Кількість учасників обмежена - не більше 12. 

Вартість: 2500 грн. При реєстрації до 20 квітня - знижка 15%.

Мова семінару: англійська без перекладу. 

Адреса проведення: Києво-Могилянська Бізнес Школа [kmbs (http://kmbs.ua/)], вул. Волоська, 8/5, 4 корпус, 4 поверх.

За додатковою інформацією звертайтесь до Поліни Поповичук: 

[044] 490 6635, e-mail: [email protected] (http://[email protected])

В найближчих випусках innovations.com.ua (http://innovations.com.ua/) читайте інтерв’ю з Гаррі Конроєм, бізнес тренером і коучем з лідерських навичок та організаційного розвитку, власником Grid International (http://gridinternational.com/Ukraine/Kiev/Welcome/Welcome/Default.aspx), UK.

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...