UA
 

Діамантбанк пропонує держателям карток Visa скористатися низкою пільг та привілеїв

20 апреля 2011, 14:45
0
10
Діамантбанк пропонує держателям карток Visa скористатися низкою пільг та привілеїв

Діамантбанк пропонує держателям карток Visa скористатися низкою пільг та привілеїв

Діамантбанк пропонує держателям карток Visa скористатися низкою пільг та привілеїв, що надаються в рамках програми преміальних пропозицій від міжнародної платіжної системи Visa.

Так, держателі карток Visa Gold, Visa Platinum, Visa Infinite мають право на знижки до 30% в елітних магазинах Tiffany, Montblanc, Apple Istore, Поляна, Frey Wille, Yamagiva та Sana Hunt; ресторанах Мировая Карта, "японаХата"; в клубах Aura та Crystall Hall; у фітнес-клубах Sportlife; а також під час подорожей – при купівлі квитків авіакомпанії "Міжнародні Авіалінії України", бронюванні номерів у The Leading Hotels of the World та оренді авто в компанії Budget.

Програма преміальних пропозицій була розроблена спільно з кращими національними та міжнародними компаніями. Загалом нова програма відкриває українським держателям преміальних карт доступ до більш ніж 450 преміальних пропозицій та привілеїв, скористатися якими можна не лише в Україні, а й в Росії, Хорватії, Сербії та Казахстані. В Україні діють більш ніж 32 преміальних пропозицій для держателів карт Visa Gold та 42 пропозиції для держателів карт Visa Platinum й Visa Infinite від кращих національних та міжнародних компаній, котрі ретельно підібрані для держателів преміальних карт з урахуванням їх побажань, стилю життя та витонченого смаку.

Преміальні пропозиції включають в себе не лише знижки на товари та послуги, а й різні індивідуальні подарунки від партнерів програми – запрошення на дегустацію ексклюзивних вин чи фірмовий десерт від шеф-кухаря тощо.

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...