UA
 

«Обери справжнє!»

3 июня 2008, 09:56
0
4

Всеукраїнська екологічна ліга розпочинає загальноукраїнську інформаційну кампанію щодо генетично модифікованих продуктів «Обери справжнє», яка розпочнеться у Всесвітній день охорони навколишнього середовища – 5 червня 2008 року.

По всій Україні за ініціативою ВЕЛ в цей день відбудуться прес–конференції, виступи науковців у засобах масової інформації, виставки та інші заходи, метою яких є:

-        привернути увагу громадськості до можливих загроз, що несуть продукти, які містять генетично модифіковані організми, для здоров’я людей і, особливо, дітей, а також навколишнього середовища;

-        сприяти підвищенню споживчої культури українських громадян, через їх уважне ставлення до супроводжувальної інформації, що вміщена на продуктах харчування та свідомий вибір у питаннях здорового харчування;

-        спонукати органи державної влади до посилення контролю за якістю харчових продуктів та запровадження обов’язкового маркування продуктів, які містять ГМО.

 

У Києві інформаційна кампанія розпочнеться прес–конференцією, що відбудеться 5 червня в приміщенні УНІАН, за адресою вул. Хрещатик, 2.

Початок о 15.30.

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...