UA
 

OTP Bank суттєво збільшив кредитні портфелі клієнтів малого та середнього бізнесу в Київському та Закарпатському регіонах

1 октября 2008, 15:29
0
12
OTP Bank суттєво збільшив кредитні портфелі клієнтів малого та середнього бізнесу в Київському та Закарпатському регіонах

OTP Bank суттєво збільшив кредитні портфелі клієнтів малого та середнього бізнесу в Київському та Закарпатському регіонах. Так, обсяги кредитів, наданих нашим банком суб’єктам МСБ у Київській області, подолали рубіж у 400 млн. грн., у Закарпатській - 100 млн. грн. Таким чином, OTP Bank вкотре підтверджує свої лідируючі позиції у сегменті кредитування вітчизняного малого та середнього бізнесу.

OTP Bank одним з перших іноземних фінансових інститутів почав реалізовувати банківські послуги для представників малого (з річним обсягом продаж до 1 млн. євро) та середнього (до 5 млн. євро) бізнесу. З початку поточного року обсяги кредитів, наданих банком суб’єктам МСБ, збільшилися майже на 80% й наразі вже перевищують 3,5 млрд. грн. Частка клієнтів малого та середнього бізнесу у кредитному портфелі банку становить понад 16,5%, а їхня чисельність досягає близько 23 тис. осіб.

ЗАТ "ОТП Банк" (http://www.otpbank.com.ua/ukr/) – універсальний банк, що надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він має стійку репутацію інноваційної структури, що постійно нарощує обсяги бізнесу і пропонує споживачам продукти найвищої якості.

Згідно даних АУБ, станом на 1 серпня 2008 року OTP Bank є 8-м найбільшим вітчизняним банком за розміром активів і 6-м - за обсягами кредитного портфеля. Нині банк обслуговує  понад 260 тисяч клієнтів. Його мережа філій на території України (http://www.otpbank.com.ua/ukr/about/branches/branches.htm) об’єднує 24 філії, 120 відділень і 36 представництв.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Корреспондент.net не несет ответственности за информацию, содержащуюся в пресс-релизах, предоставленных компаниями

Пресс-релизы размещаются на платной основе в раздел Пресс-релизы

Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.
Читать комментарии
Загрузка...