UA
 

В’ячеслав Шевчук привітав вболівальників, які отримають авто від FavbetРеклама

Корреспондент.net,  23 марта 2021, 16:55
0
4923
В’ячеслав Шевчук привітав вболівальників, які отримають авто від Favbet
Фото надано рекламодавцем

Амбасадор Favbet В’ячеслав Шевчук особисто поспілкувався із першими трьома щасливчиками, які отримали авто Ford EcoSport у рамках заходу “Викради тачку у Favbet”.

Favbet мотивує футбольних фанів: цього року компанія запровадила маркетинговий захід “Викради тачку у Favbet”, який має на меті показати, що такі заходи можуть бути справжніми та непідлаштованими, як і емоції переможців.

Щоб переконатися в останньому, Favbet влаштували ще один сюрприз: переможцям “Викради тачку у Favbet” зателефонував бренд-амбасадор компанії, екс-гравець донецького “Шахтаря” та збірної України з футболу В’ячеслав Шевчук. Він поспілкувався із трьома учасниками заходу, і кожен з них поділився моментами, які хвилюють найбільше. Наприклад, Володимир з Харкова розказав, що чекає на повернення улюбленої команди – “Металіст”. Інший переможець – Назар з Тернопільщини – зрадів, коли почув голос Шевчука, адже вболіває за “Шахтар”. А Володимир з Одещини взагалі не одразу повірив у свою перемогу, але з задоволенням поговорив із Шевчуком та надав власний прогноз на гру улюбленої команди “Динамо” у Чемпіонаті України.

Подивіться самі як це було!



У рамках заходу “Викради тачку у Favbet” переможцям подарують 21 авто. Загалом захід триватиме до липня 2021 року та відбуватиметься у три етапи. На кожному етапі переможцям подарують 6 автомобілів Ford Ecosport та 1 Jaguar XE, а також інші цінні тематичні призи.

 

 

ТЕГИ: Спортподаркиставкиавтомобиль
Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.