Ірма Крат
Украина, г. Киев
18 февраля 2012, 09:42

«Прессовать?»- «По полной программе!!!» - Але я, і це переживу!

Коли розпочинала свою підприємницьку діяльність, мала до мільйона кердиту, - слава Богу, до світової кризи - виплатила, і все благополучно витратила на людей, збиткову газету, та війну ...!
24 февраля 2012, 18:57

У МОГИЛЬОВА ПРОГРЕСУЄ ПСИХО-ЕМОЦІЙНИЙ СТАН ПО ВІДНОШЕННЮ ДО ОПОЗИЦІЇ

На мою ж думку, ще декілька років тому, була хоч якась демократія, сьогодні ж, - влада дозволяє собі ВСЕ!,- наче останній день живе.
25 февраля 2012, 23:16

Жінки України вимагають через прокуратуру у Могільова публічне вибачення

Журналісти, правозахисники, політологи ...жіночої статі, вкрай незадоволені поведінкою міністра. На їхнє переконання, він має публічно вибачитися, або ж добровільно скласти свої повноваження.
5 апреля 2012, 16:51

Розпочалося формування "Руху проти банківської афери"

Такі шахраї- власники банків, як Живаго купують перед виборами за мої ж кошти олію, гречку, роздають "бабушкам" і за рахунок таких як я стають депутатами ВРУ. Такий собі непомітний обман народу.
20 апреля 2012, 21:06

Через землі, Регіонали сільським головам заламують руки, та погрожують арештом

Про те, що Віталій Олександрович написав заяву на звільнення, наша редакція дізналася від самих селян. Один з поперед одного у телефонному режимі вони почали телефонувати, і просити врятувати їхнього
22 апреля 2012, 22:30

Вышел очередной тираж «Фильм про Януковича» (60 заказных убийств)

Замість того, щоб йти на крок вперед, ми повертаємося у минуле. Вже як три місяці, у кожному районі, в кожній області є свій «смотрящий».
24 апреля 2012, 07:14

Газета "Свобода слова" знову роздала диски "Фильм про Януковича"

Замість того, щоб йти на крок у перед, ми повертаємося у минуле. Вже як три місяці, у кожному районі, в кожній області є свій «смотрящий».
30 апреля 2012, 11:30

Журналісти відзняли на відео "СБУ переслідує організаторів мітингу"

Ми разів п'ять змінювали вулиці, намагалися відірватися від них, але нічого не виходило. Вони з'являлися, то з переду, то йшли позаду, і завжди метрів за 100 від нас!
10 мая 2012, 16:28

Донеччанин облив себе бензином, та на відео звернувся до Януковича.

Доки він повернувся, вони виламали двері, і всі його меблі потрощивши викинули через паркан. Сусідам від побаченого стає моторошно, а двоє доньок плачуть біля батька, і не знають чим йому зарадити.
10 мая 2012, 19:48

35 тонн ЯДА вчера закопали под землю !

Увесь розчин було прийнято рішення сховати власними силами під землю, але через сильнодіючі властивості речовини, вона знову виходить на поверхню, і має неабияку загрозу для найближчих сіл...