Ірма Крат
Украина, г. Киев
16 февраля 2020, 23:11

Ірма Крат: вимагаю звільнити міністра культури Бородянського

На погляд міністра Бородянського, вшанувати память генерала Української Армії Михайла Крата, похованого в США, не є державною справою. Після цих слів, вимагаю звільнити цього зрадника України!
13 февраля 2020, 12:54

Ірма Крат: Приношу свої щирі співчуття Китаю, що потерпає від Коронавірусу

Ніколи в житті не думала, що полюблю китайців, котрим по-доброму заздрила, та сьогодні мені надзвичайно жаль усіх їхніх громадян котрі потерпають від Коронавірусу. Це справді велике горе.
9 февраля 2020, 00:16

Ірма Крат підтримала Трампа до рішення сенату, всі решта вичікували...

Відома українська журналістка єдина в Україні вирішила підтримати Президента Америки Дональда Трампа ще до рішення сенату, у той час, як всі решта вичікували куди подує вітер!
6 февраля 2020, 15:07

400 народних депутатів України просять Разумкова дати Ірмі Крат слово

Відома журналістка, молодий політик та правозахисник в одній особі Ірма Крат, звернулася до народних депутатів України з проханням передати голові ВР листа з вимогою надати їй слово для виступу !
29 января 2020, 16:57

Ірма Крат вимагає від Фейсбук 1 мільярд доларів за видалену сторінку

Фейсбук, останнім часом, дуже часто порушує права громадян України. Зокрема, декілька місяців тому була без жодного пояснення видалена сторінка відомої журналістки Ірми Крат.
23 января 2020, 07:26

Генпрокурор Рябошапка показав Ірмі Крат свою зарплату: 259 000 грн в місяць!

У зв'язку із тим, що певні персони в Україні отримують мільйонні премії та зарплати, Ірма Крат попросила генпрокурора натякнути цим "роботягам" про певну некоректність в таких заробітках.
23 января 2020, 12:10

Ірма Крат: Я тричі рятувала Авакова від звільнення!

Внутрішня політика, і зовнішня політика в середині країни, це зовсім не те, що людям показують по ящику! Дуже добре пам'ятаю, як арештували сина Авакова, і всі "друзі" зникли! А тепер про колишнього
21 января 2020, 09:48

Ірма Крат запитала у добровольця Азову із БПП: хто міг записати Гончарука?

Відповіді Азовця, мабуть таки, найближчі до істини, але давайте дочекаємося, як то кажуть, офіційної "брехні" !
22 января 2020, 01:20

Ірма Крат допитала відомих українських політиків: Хто замовив Гончарука?

Зараз всі обговорюють тему "туману в голові", котра ледь не лишила без голови самого головного героя цих розмов! Тож я вирішала поцікавитися про цю спецоперацію "самоліквідація" в наших політиків !
20 января 2020, 01:44

Ірма Крат допитала найсильнішу людину світу Ігора Побер: хто замовив Гончарука?

У представників різних політичних сил версії кардинально відрізняються одна від одної. Можна лише здогадатися, кого по завершенні цих подій зроблять винними. А поки що цікавимося у "колишніх"..