UA
 
Віктор Козир
Украина, Київ
1 июля 2013, 23:40
Віктор Козир добавил комментарий к статье
В Казахстане спасатели освободили из снежных заносов 900 человек.
Пане Юрію! На блогах і круглих столах, які Ви організовуєте, та й від українських науковців, у кращому разі, Ви можете отримати лише пропозиції та "рецепти" у межах існуючої цивілізаційної моделі державної системи. Тобто Вам будуть пропонувати вирішувати задачі, які стоять перед Україною, інструментарієм та у межах субмоделей складових існуючих державних систем, які себе цивілізаційно вже вичерпали та дискредитували і нездатні розв’язати українські проблеми і справдити очікування українців. У кращому разі Вам будуть пропонувати реалізувати схеми, механізми та алгоритми, які здатні виключити локальні, незначні наслідки (проблема МВД, судів), але які навіть не зачеплять фундаментальних причин існуючого стану (державної системи), без знищення яких неможливо розбудувати нову Україну. Наприклад, Ви пропонуєте застосувати досвід Саакашвілі, але нездатні самостійно змінити державну систему на цивілізаційно нову, і тому все закінчиться як і у випадку з Саакашвілі. Україна ж для вирішення своїх проблем "одним махом" потребує Якісно Нового Формату цивілізаційного інтелектуального продукту, який одночасно зі зміною держ. системи змінює і світоглядну, духовну, і цінністну систему всього суспільства і кожного громадянина. Перш за все, потрібно знати, яку державну систему будувати і як будувати, а не тільки розуміти, що потрібно міняти систему. Тому на сайтах і блогах Ви ніколи не знайдете фундаментальних рішень і справжній інтелектуальний продукт, який сьогодні є для України доленосним. А прооприлюднення серйозного стратегічного, тактичного, технологічного та проектного забезпечення новітнього інтелектуального продукту не може бути і мови. Потрібно зустрічатися з авторами такого інтелектуального продукту. До речі, дописи та "програми", які викладені на сайті Вашої ініціативи "Третя Українська республіка", теж сформульовані у межах існуючої світоглядної цивілізаційної моделі, яка ніколи не зможе вирішити проблему українців і стати об’єднавчою ідеєю. А про технологічний та прикладний бік реалізації за таких обставин нем
11 марта 2013, 12:54
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Житель Запорожской области отправлял наркотики по почте
Сьогодні парламентська опозиція має максимально використовувати переваги, які дає депутатський мандат, не зважаючи на будь-який спротив виконавчої влади. Тому обнуління списків – сьогодні не вихід з політ. ситуації. Головною проблемою опозиції є не влада і її дії, а відсутність Опозиційного Загальнонаціонального Проекту і Сценарію, який нав’язує волю існуючій виконавчій владі і об’єднує українську націю. Наслідком цього є нікчемність опозиційного позиціювання і наднизька підтримка українським народом всіх опозиційних дій. Вся парламентська вовтузня не має жодного сенсу без масової підтримки народу. Тому, щоб опозиція зараз не робила б, без насправді мобілізаційної пропозиції українському народові всі її дії будуть неефективними. Опозиція також має реалізувати і мотиваційні проекти, які повинні активізувати і мобілізувати хоча б 51% громадян. Але опозиція не має такої пропозиції, і не здатна реалізувати такі проекти. І тому всі опозиційні дії прямо чи опосередковано укріплюють існуючу владу і сприяють встановленню диктатури. Тай всі наступні парламенти при Януковичі вже будуть без опозиції. Отже, сьогодні вже існує більш фундаментальна мета – зміна державної системи і існуючої влади, а не просто проведення будь-яких нових виборів.
16 июня 2013, 21:38
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Судебные тяжбы Кэмерон Диаз продолжаются
Думаю, в Україні більшість людей скаже, що вона нормальна дитина, яка хвилюється за матір, і можливо, непогана і людина.
16 июня 2013, 20:46
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Судебные тяжбы Кэмерон Диаз продолжаются
У сприйнятті українських політ. реалій дочка Тимошенко і залишається дитиною. Після Англії вона так і не вжилася в українську дійсність. Вона по-дитячи наївна в політ. інтригах, а поряд нема порядного, розумного радника.
16 июня 2013, 20:20
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Судебные тяжбы Кэмерон Диаз продолжаются
У цій ситуація зрозуміло, що свідомо чи підсвідомо по Тимошенко було завдано превентивного удару, щоб раптом рука Януковича не здригнулася і він не “підмахнув” амністію Тимошенко, як у випадку з Луценко.
16 июня 2013, 20:58
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Судебные тяжбы Кэмерон Диаз продолжаются
Обов’язково з’являться нові обличчя, і, я думаю, не одне. А Ідеї і Дії будуть настільки різнитися і будуть настільки непередбачуваними та потужними, що здригнеться Україна. І це не перебільшення.
17 июня 2013, 19:00
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Судебные тяжбы Кэмерон Диаз продолжаются
По-перше, я лише розглядав мотивації очільників нинішньої „Батьківщини”, які пояснюють висунення Ю. Тимошенко Кандидатом у Президенти-2015, і можливі варіанти сценаріїв. По-друге, я ще нічого не пропонував. Але це не означає, що до Виборів-2015 ще не з’являться нові політ. пропозиції, які значно похитнуть позиції нинішньої опозиції. По-третє, Ви ще сподіваєтеся, що в Україні можуть відбутися чесні праймеріз з участю нинішніх трьох опозиційних лідерів і нових представників, які обов’язково з’являться? Чи, може, Ви хочете переконати простий люд, що ці лідери можуть поступитися місцем простому хлопцю зі списку їх же партій, а їх партії не є вождистськими і не фінансуються олігархами? Насправді ці три опозиційні лідери спробують нещадно нищити все нове, що не вписується в їх світоглядну модель. Але часи вже не ті. По-четверте, я знаю Вас, як виважену і адекватну людину, тож поважайте себе і будьте більш коректним у висловах.
8 июля 2013, 18:12
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Олег Лужный возглавил латвийский клуб
Шановний хімік! Я розумію, що Вам, як інтелектуалу, хочеться на блогах предметної розмови і обговорювати фундаментальні питання, а не “прати чужу білизну”. Але Ви й самі розумієте, що будь-який стратегічно важливий високотехнологічний інтелектуальний продукт має бути юридично захищеним. Тож, на блогах Ви ніколи не почуєте не те що тез, але навіть і натяку на ідеї, які дають можливість взяти владу і забезпечити розбудову України. Адже згенеровані інтелектуалами і оприлюднені ідеї підхоплюють політичні нікчеми, щоб у подальшому вихолостити і знівелювати їх зміст. Що ж до Ваших тез. Я дещо невірно сформулював думку: “Але такі проекти вже створені в Україні. Залишилося лише їх реалізувати. Питання з ким”.--------------------------------- Я мав на увазі, що сьогодні нема жодного гідного кандидата в Президенти, якому варто забезпечити перемогу на наступних Президентських Виборах-2015. Складові нашого проекту та інструменти вже були застосовані у 1999 на виборах мера Омельченка, та на виборах 2004-2010 р.р. - наслідки Вам відомі. Україна за цей час пройшла етапи, необхідні для формування чітких суспільних очікувань. Вичерпалося коло старих “месій” та “вождів”, імідж яких формувався десятиліттями. Старі ідеологеми та міфологеми повністю дискредитували себе, нових не оприлюднено. Отже, є сенс переходити до фундаментальних цивілізаційних змін суспільства і державної системи вже на прикладному рівні. Наш проект забезпечує “розкрутку” і перемогу будь-якому кандидатові, тож і бажаючих скористатися такою можливістю є безліч. Але нема бажання знову штовхати у владу нових покидьків. Останні 3 роки ці засоби не застосовуються, і тому влада і опозиція вперлися лобами і взаємопоборюють одне одного. А опозиція опинилася у фактичному нокауті. Тому цей проект є найреалістичнішим і найперспективнішим в сьогоднішній Україні. “Вначале - мировозрение. Что строим, что хотим получить. потом государственная система. Как строим, как распределяются права и обязанности. чтобы прийти к общим ценностям. Потому, что если начнем с ценностей,
7 июля 2013, 20:34
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Олег Лужный возглавил латвийский клуб
for химик Опозиційні мобілізаційній провали останніх 3-х років свідчать, що парламентська і позапарламентська опозиція не має фундаментальної об’єднуючої загальнонаціональної ідеї, мети, програми та проекту і сценарію, які їх реалізують. Тому опозиції нема чого доносити до виборців. А українці не вмотивовані масово підтримувати опозицію. Справжній прикладний цивілізаційний продукт можливо створити лише на підгрунті новітніх науково-технологічних розробок, які базуються на новітніх відкриттях, і потребує новітніх знань та системної роботи на протязі багатьої років. Адже потрібно систематизувати десятки і сотні тисяч розрізнених практичних даних. Але опозиція системно не працює, і навіть наближено не розуміє, Що потрібно для України, не знає, Що Будувати, і не може запропонувати альтернативи, на яку очікує 75% - 85% громадян України. Україна ж для вирішення своїх проблем "одним махом" потребує інтелектуальний продукт, який одночасно зі зміною держ. системи змінює і світоглядну, духовну, і цінністну систему всього суспільства і кожного громадянина вже у короткостроковому періоді. Адже Україна вже не витримає ще 5 – 10 років руйнації, пограбування та зрад. І роль такого каталізатора, який запускає процеси одночасної трансформації держ. системи і цивілізаційної світоглядної моделі суспільства, мають відіграти мотиваційні проекти, яких у опозиції теж нема, Але такі проекти вже створені в Україні. Залишилося лише їх реалізувати. Питання з ким.
7 июля 2013, 19:26
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Олег Лужный возглавил латвийский клуб
Звичайно, нові програми вже є, і українці про них обов’язково почують, але це не опозиційні програми. Опозиція може запропонувати програми тільки у межах існуючої цивілізаційної парадигми, і тому вони не вирішать проблем ні України, ні простих громадян. Щоб не робилося б у межах їхніх програм, завжди буде відкат України до негативних позицій. Ця опозиція боїться залучати до співпраці команди, які володіють новітніми знаннями, і тому ця опозиція ніколи фундаментально не змінить існуючу державну систему і залишить все по-старому. Окрім того, потрібно змінити і світогляд більшості українців. А з цією задачею опозиційні технологи самостійно не впораються. Та й такої задача вони не ставлять. А без фундаментального інтелектульного продукту всі майбутні зміни однозначно будуть незначними і багато в чому такими ж негативними. Думки і ідеї лише у "повітрі", але сьогодні вже потрібен готовий інтелектуальний продукт вже якісно нового і більш фундаментального формату, у ніж просто програми та ідеї.
7 июля 2013, 17:47
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Олег Лужный возглавил латвийский клуб
На сьогодні опозиція нездатна зламати сценарій влади і нав’язати свою волю. За сценарієм, який розвгортається, опозиція однозначно програє вибори-2015, як вже програли у 2012 р, а українці черговий раз не вийдуть захищати результати виборів. Тож, вибори будуть ще ті. Але завжди є включення з правил.
7 июля 2013, 17:43
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Олег Лужный возглавил латвийский клуб
Химик органік: "Что-то мне подсказывает, что 2015-ый год может наступить уже в 2013-ом или сразу после него, вместо 2014-ого. Это будет и хорошо, и плохо одновременно, ну, как обычно." ---------------------------- Шановний хімік! Нажаль, для українців і для України все буде погано і одночасно ще гірше, незалежно від того, хто з нинішньої опозиції прийде до влади: Погано для простих громадян, адже все залишиться по-старому, а розчарування перевищить постпомаранчевий синдром. І ще гірше для України – ця опозиція нездатна реалізувати власний Український Шлях і запропонувати нову позитивну цивілізаційну модель держ. системи, яка забезпечить динамічний безальтернативний розвиток України та українського суспільсва і успіх кожного українця. А стосовно міняти тактику і працювати в умовах цейтноту – це не для цієї опозиції.
10 июля 2013, 13:08
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Верховный суд вновь отказал стороне Януковича в отводе всей Судебной палаты по гражданским делам
Тому й потрібні загальнонаціональна Ідея, екстраординарні сценарії і мотиваційні проекти, щоб "перемкнути" свідомість громадян з особистостей на досягнення мети і підтримати команду, яка пропонує якісно новий шлях. А сьогоднішня опозиція боїться фундаментальних ідей та проектів як вогню. І тому ця опозиція не має майбутнього.
10 июля 2013, 12:22
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Верховный суд вновь отказал стороне Януковича в отводе всей Судебной палаты по гражданским делам
Пане Анатолію! Тільки наївні люди сподіваються на цю опозицію, на її об’єднання і на її перемогу. Сьогодні, за півтора роки до Президентських Виборів, нема жодної передумови, яка забезпечила б гарантовану перемогу нинішній опозиції. Рейтинги опозиційних лідерів та довір до їх команд наднизькі і недостатні для перемоги на наступних виборах. А це впевнений шлях до чергової поразки. Єдине, що може об’єднати Україну, – це Загальнонаціональна Ідея та мотиваційні мобілізаційні проекти, яких у цієї опозиції нема і ніколи не буде. Ні Луценко з його “Третьою Українською Республікою”, ні Яценюк, який теж заговорив про “план України”, ні Тягнибок з його тіньовим кабінетом, ні Кличко, ні будь-хто інший нездатні самостійно створити інтелектуальний продукт, який об’єднає націю і забезпечить безальтернативну перемогу опозиції. Ця опозиція також немає і інструментів, які забезпечили перемогу Ющенку у 2004 році. А громадяни, які володіють такими інструментами, ніколи вже не застосують їх тільки для того, щоб черговий раз проштовхнути до влади брехливих горе-поводирів, які знову не знають, Що Робити. Сьогодні потрібно створювати власний загальнонаціональний центр, який об’єднає Україну поза межами цієї опозиції. Збирайте свою команду. Залучайте до співпраці авторів стратегічного інтелектуального продукту, на який очікує 75%-85% українців Залучайте інструменти, які були застосовані у всіх попередніх переможних опозиційних виборчих кампаніях, Формуйте власний потужний імідж і свій електоральний сегмент. Реалізуйте нестандартні, екстраординарні сценарії та проекти. І йдіть на вибори самостійно. За час, який залишився до виборів, навколо нового проекту ще можна об’єднати як мінімум 25%-33% від загальної кількості виборців. І ця опозиція буде змушена або об’єднуватися з такою командою, або насправді перестане існувати. Звичайно, воно легше долучитися до якоїсь команди, і на загальній хвилі потрапити у владні крісла. Але нинішній опозиції в її сучасному форматі та з її стратегією, тактикою та методологією діяльності перемога
11 июля 2013, 09:58
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Продается имущество Макеевского меткомбината на 12 млн гривен
ОК !!!!!
26 февраля 2013, 00:53
Віктор Козир добавил комментарий к статье
ЦИК зарегистрировал Рогожинского и Грабара кандидатами в Президенты
Щоб Порошенко не робив би, він не може стати президентом України з ряду інших стратегічно важливих причин, не перерахованих в цьому блозі.
18 июня 2013, 21:02
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Кушнарев побывал на допросе в Генпрокуратуре
Згоден з Вами, пане Станіславе. Сьогодні жодна з політ. сил та громадських організацій нездатні нічого запропонувати, і тому, за великим рахунком, вони всі у такому вигляді непотрібні Україні. Але мова йде про те, що потрібно залучати сторонній від партійного ресурсу інтелектуальний потенціал і новітній інтелектуальний продукт, на який очікує Україна. Знайдуть – переможуть.
15 февраля 2013, 13:53
Віктор Козир добавил комментарий к статье
МК: Кличко предлагают партию
for Гога Магота. До чого тут Бог? Дивно. Адже ви вдаєте з себе такого інтелектуала, що аж-аж... Людина завжди вірить в щось або в когось. Якщо не вірить в Бога, то вірить у вождів світового пролетаріату, чи вірить у “розумну”, тому що вона з косою, або в те, що він виконає обіцянки, тому що “великий”. Справжня Віра у Єдиного Бога формує і відповідну систему цінностей, яка є вірним життєвим орієнтиром. І справжня віруюча людина ніколи не завдасть шкоди ближньому і є незалежною від негативного впливу зовнішнього світу. Така людина має “міру в середині”. Таку людину неможливо залякати, зігнути чи штовхнути на злочин. Ось тому комуняки і нищили церкву, щоб вибити з під ніг громадян тверду основу віри і усвідомлення відчуття підтримки Вишніх Сил. А ось ті, хто не вірить в Бога, це зазвичай люди, у яких відсутній цілий енергетичний спектр світосприйняття і часто відсутня сучасна загальнолюдська система цінностей, яка теж сформульована на основі християнської доктрини. І нічого не вдієш. Ну такі ви, ці невіруючі, адже це закладено на вашому структурно-генетичному рівні. Ну не дано вам відчути свою причетність до процесів Всесвіту. Але є одна величезна біда від таких, як ви. Саме такі “невіруючі” і є джерелом найбільших злочинів людства, або їх мовчазними заляканими свідками і співучасниками. Саме ви не здатні діяти самостійно, без глядача, і системно опиратися злу. І саме таким, як ви, потрібне кодло, щоб почуватися сміливим. У вас нема внутрішньої опори - внутрішнього стержня, і тому ваші тези – це суцільна екзальтована бравада, такий собі набір заяложених штамів совдепівського агітпропу. От тільки не потрібно говорити, що середньовічні релігійні фанати чи сучасні релігійні фундаменталісти творили чи творять злочини не менші за комуно-фашистські. Вони теж були або є невіруючими мракобісами, які лише вдавали чи вдають, що вони з Богом! Ну є такий фах - вдавати з себе віруючого, як це сьогодні вдало робить і більшість з українських церковних “служителів”. Адже для них Бог – це джерело їх збагачення і виправдання
14 февраля 2013, 18:03
Віктор Козир добавил комментарий к статье
МК: Кличко предлагают партию
За останні 22 роки "незалежності" в Україні повністю спотворено загальнолюдську систему цінностей. Знищено стару, нехай і недосконалу, але в чомусь позитивну совдепівську систему цінностей, не запропоновано нової української, натомість в Україні культивується кримінальна система цінностей. Сьогодні в Україні: - замість пропаганди здорового способу життя та спорту, українським дітям пропонують спиртне та цигарки. - замість високого мистецтва – низькопробні серіали, які насаджують культ сили та долара і виховують моральних, світоглядних та духовних потвор та покидьків. - замість книжок у школах та вузах - безкоштовно роздають контрацептиви. - замість патріотизму в Україні пропагують одностатеві шлюби та проституцію. - замість національної гідності українцям навіюють думку про їх національну та людську меншовартість. Вже так склалося, що у всі часи представники кожного народу поділяються за генотипом на декілька інтелектуальних, психологічних, духовних, культурних, етичних та світоглядних груп. І завжди були ті, хто має Бога "в середині", і тих, хто служить мамоні. Зазвичай ті, хто з Богом, - є постійними читачами книжок, і їх не потрібно закликати читати. Але для представників інших груп, які ніколи особливо і не "страждали" рефлексією, для того, щоб вони читали книжки і свідомо трансформували свій інтелектуальний рівень, потрібен стимул – мета, яка дозволяє їм досягти своїх особистих цілей. Саме у цьому випадку книжка для таких людей є одним з інструментів досягнення їх мети, і може прямо чи опосередковано стати для них підгрунтям формування їх нової системи цінностей. Тому, поки українцям не запропонують високу Мету – чіткий Образ Майбутньої позитивної України, і в Україні не буде реалізовано Український Проект, який побудує Нову Україну і втілить заповітні мрії кожного українця, окремі заклики читати книжки - це "глас вопиющего в пустыне". І нова система цінностей має бути однією зі складових саме такого Проекту. Для того, щоб "суспільство стало кращим - освіченішим, шляхетнішим і мудрішим від своїх жалюгі
23 мая 2013, 23:25
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Дни.Ru: Украинские ошибки Кремля. Интервью Марата Гельмана
Я думаю, що в Україні є надпотужні інструменти, здатні переформатувати політичний простір у дуже короткі терміни, але вони, мабуть, можуть бути застосовані лише при певних умовах. Тому нема нічого дивного, що відбувся майдан-2004, А наступні сценарії будуть якісно різнитися від всіх попередніх і, мабуть, будуть такими ж не передбачуваними.