UA
 
Віктор Козир
Украина, Київ
27 августа 2014, 14:20
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Доприватизувалися
Цікаво, чи не належить цей завод Єфремову і К?
31 июля 2014, 01:38
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Наживатись на війні – мародерство!
Не розграбовуйте Україну!
Голосуйте 31 липня проти “приватизації” Яценюка.
Не дайте профану, горе-економісту “кулі в лоб” остаточно роздерибанити Україну.
Не може керувати економікою, не знає, Що Робити, нехай вимітається з Кабміну.
17 февраля 2013, 14:05
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Британские ученые создают "ковчег" для исчезающих видов животных
Пане Олександре! Це правда, що ПО «МИ УКРАЇНЦІ» - це проект Петра і Віктора Ющенків? Інформація про це з’явилася в ряді ЗМІ Якщо вони спонсорують цю партію, то, без сумніву, цей проект спрямований на розтягування голосів на наступних виборах і для того, щоб черговий раз обдурити і зрадити українців. І як “новизна” цієї партії ув’язуються з положенням “відокремити бізнес від влади”, якщо її очолюють бізнесмени?
17 февраля 2013, 14:03
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Британские ученые создают "ковчег" для исчезающих видов животных
Сьогодні в українському суспільстві, перш за все, є попит: - на стратегічно важливу для України та всього українського народу загальнонаціональну об’єднавчу Ідею та Мету, які здатні консолідувати і мобілізувати всю націю - на Загальнонаціональний Проект, який забезпечує досягнення такої Ідеї та Мети - на Гіперактивний Сценарій реалізації такої Ідеї, Мети та Проекту. І вже тільки потім у суспільства є попит на партію, яка динамічно реалізує всі ці складові. Українці масово підтримають саме такий проект. Без такого забезпечення ПО «МИ УКРАЇНЦІ» буде однією з вже існуючих 200-диванних партій. Але сьогодні в жодної української партії нема всіх цих складових. Нема їх і у нового об’єднання. Інакше ця нова партія починала б не тільки з анонсу своїх установчих зборів. А починати потрібно саме з тих справ, на які очікує не менше 51% громадян. До того ж, стратегія тактика та сценарій розгортання насправді масової загальнонаціональної партії має бути нестандартним і неординарним.
4 марта 2013, 23:13
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Милиция задержала человека, избившего гендиректора ЛуАЗа
Щодо українських політиків, я з Вами абсолютно згодний. І теорія Солідарності співпадала з практикою. Але, коли теоретичні напрацювання втілюються в “метал” – у прикладні сценарії, потрібно врахувати безліч прихованих від ока аспектів, які мають активувати соціальні, економічні, політичні та інші мотивації та генетично-ментальні складові психофізичних процесів, а це і семіотичні та семантичні складові агіт. матеріалів, і види організації комунікації, і технологічне втілення стратагем, та тактичних ходів, міфологем, ідеологеми, які сконцентровано подаються у лозунгах та інших інформаційних матеріалах і ще безліч інших складових. Тому, коли піднімаються майдани, люди бачать тільки те, що вони усвідомлюють (Не все те дійсне, що явне). Теоретична частина, якщо вона насправді є науково обґрунтованою, вона аналітично забезпечує прикладну частину будь-якого проекту, викристалізовує ядро сценарію реалізації цього проекту. А технологічне втілення практичної реалізації йде на якісно іншому рівні, відмінному від теоретичного, але воно не протирічить теорії, а є її наслідком. Тому я не стверджував, що теорія протирічить практиці. Нажаль, у сучасній українській політиці майже нема справжніх технологів і ще менше теоретиків, які створюють стратегічно важливий інтелектуальний продукт, і тому маємо те, що маємо – опозиція не здатна підняти народ, а влада не розуміє, як можна правити цивілізовано, як чесно заробляти на порядки більше, ніж розкрадається сьогодні, і як забезпечити народу гідне життя.
4 марта 2013, 21:38
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Милиция задержала человека, избившего гендиректора ЛуАЗа
Доброго вечора. Це часткове обґрунтування деяких принципів і тому не може бути представлене скорочено. А програмні та прикладні агітаційно-пропагандистські матеріали, розраховані на широкий загал, звичайно, будуть стислі, зрозумілі, технологічно та мотиваційно обґрунтовані і, головне, очікувані всіма. Та й починати потрібно не тільки з закликів, а перш за все, з мотиваційних проектів, які залучать і об’єднають українських громадян. Тобто теоретична і прикладна частина кардинально відмінні. І єднатися потрібно не тільки на словах.
4 марта 2013, 23:56
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Милиция задержала человека, избившего гендиректора ЛуАЗа
Ви так гарно розмовляєте російською. Тож запропонуйте Росії денацифікуватися, заборонити націоналістичні партії і створити партію україномовного міського середнього класу. До того ж неможливо створити постіндустріальне суспільство шляхом конкуренції з партією тих, хто проштовхує в Україні дикий печерний феодалізм. Та й Рейтинг партії регіонів на сьогодні складає 9%-12% від загальної кількості виборців України (35,8 млн.), тому вона вже не може реально конкурувати навіть з опозиційними партіями.
5 марта 2013, 16:21
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Милиция задержала человека, избившего гендиректора ЛуАЗа
іону-баєву. Стверджувати, що українська мова нищить російську і гнобить російськомовних громадян та середній клас в Україні, можна було б, якби українці були при владі хоча б 300 років. Але в Україні жодного разу не було української влади, яка існувала б хоч 50 років. Останні 800 років в Україні тільки “шпрехали”, “пшекали” та “чьтокалі”. Всі 20 років незалежності в Україні жодного разу не було насправді проукраїнської влади, не видавалися українською вузькофахові навчальні посібники, не було системного розвитку жодної з державних сфер та громадянського суспільства. Натомість відбувалося суцільне розграбування державної народної власності та нищення української культури, мистецтва, історичних знань та пам’яток, наукового, технологічного, економічного, військового потенціалу і всього українського та державницького. Все це відбувалося при існуючому зрусифікованому місті. Тому всі українські негаразди, які маємо, виключно від російськомовних місцевих українофобів та “старшого брата”. Український середній клас, як і українську економіку, культуру, українську мову та й увесь український народ, сьогодні душить олігарахат і існуюча влада, а не українська мова. Тому не потрібно переносити всі українські негаразди з економічних проблем на міжнаціональні, як це робила свого часу російська царська, а потім і комуно-фашистські охранки совдепії та Німеччини, а сьогодні це роблять повпреди “руського міра”. Середній клас, як і увесь український народ, розуміє і знає головних винуватців своїх проблем і знає, що потрібно робити, щоб усунути їх. І тільки чекає реальної команди “фас”. Цього не може зрозуміти і не помічає лише існуюча влада (погано навчалася у школі і не знає історії та законів еволюції). Ваше намагання принизити та знищити українське село, як носія української мови і національних культурних та духовних цінностей та традицій, і ваше ставлення до етнічних українців, як дикунів-націоналістів, свідчить, що ви лютий українофоб, і нічим не кращі за зімбабців та їм подібних. Поїдьте у російську “глибинку”, і у
22 февраля 2013, 20:37
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Буш согласился на реформу спецслужб США
Своїм успіхом розвинені країни завдячують саме Власному Шляху Розвитку, який вони пройшли свого часу. Власний Шлях Розвитку означає і послідовну трансформацію старої державної системи у нову і знищення старих проблем. І Україна повинна пройти теж свій Власний Шлях Розвитку – реалізувати власний фундаментальний Загальнонаціональний Проект, який ґрунтується на національних особливостях та геополітичних перевагах, і стати успішним прикладом для інших країн. А будь-які експерименти з успішним досвідом інших країн без фундаментальних системних перетворень будуть провальними. Адже власний шлях – це, перш за все, трансформація суспільної свідомості. Тож без реалізації власного Проекту будь-який позитивний досвід іноземних країни буде безуспішним. Україні не слід повторювати негативний досвід Грузії, де не було проведено фундаментальних системних змін, і народ було викинуто за “борт”, безсумнівно, позитивних локальних реформ Саакашвілі, який теж послуговувався іноземним досвідом. Наслідки ми знаємо. Тому думка, що Україні не потрібен Власний Шлях Розвитку, намагаються навіяти українцям її вороги, а поширюють цю думку недалекоглядні громадяни. І це м’яко сказано. Отже, ПОТРІБНО МІНЯТИ ДЕРЖАВНУ СИСТЕМУ і одночасно використовувати і увесь позитивний досвід розвинених країн – це і є на сьогодні Власний Український Шлях. І чуже вивчати і свого не цуратися.
22 февраля 2013, 19:53
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Буш согласился на реформу спецслужб США
Без ЗМІНИ ДЕРЖАВНОЇ СИСТЕМИ неможливо вирішити ні жодної з озвучених проблем, ні тисяч інших кричущих українських проблем, не озвучених у цьому блозі. Насправді, жодне з цих питань сьогодні не цікавить більшість українців, не говорячи вже про увесь український народ. Вже було “10 кроків назустріч людям” – Ющенка. Тільки чи потрібні були саме ті кроки Україні? І чи вирішували вони хоч одну стратегічно важливу для України задачу? Неможливо побудувати нормальну країну, державна система якої ґрунтується на злі. Адже існуюча державна система відкинула розвиток України у дикі печерні феодальні часи, а українців перетворює на новітніх рабів. У межах існуючої антинародної державної системи будь-які реформи ведуть тільки до погіршання життя простих громадян і консервують всі українські проблеми. Потрібно відразу вводити державну систему, яка апріорі виключить перераховані та всі інші негаразди. Тому ПОТРІБНО МІНЯТИ ДЕРЖАВНУ СИСТЕМУ. А у блогах, якщо Ви хочете насправді допомогти Україні, потрібно обговорювати питання, ЯКУ ДЕРЖАВНУ СИСТЕМУ ПОТРІБНО БУДУВАТИ і Як насправді Розбудувати Україну? Україні, насправді, потрібен Власний Шлях Розвитку і вона має його пройти, як це зробили свого часу всі розвинені країни. І цей шлях, пов’язаний саме з побудовою Новітньої Цивілізаційної Державної Системи, яка і вирішить всі українські проблеми та забезпечить динамічний розвиток України. Все інше, в тому числі і озвучені Вами питання, – це відволікання громадян від справжньої Мети.
7 июля 2013, 17:06
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Скончался бывший лидер компартии Китая
"Болтун – находка для шпиона!" Насправді, думаю, існує безліч каталізаторів і декілька алгоритмів активізації та мобілізації України - від спонтанних до прагматично керованих. Але важливе не це. Невже Ви вважаєте людей, які, наприклад, створили сценарії, здатні активізувати та мобілізувати українців і розбудувати Україну, і IQ яких зашкалює, наївними "лохами", які будуть оприлюднювати на блогах алгоритми таких сценаріїв? Адже вся нинішня опозиція нездатна самостійно розв'язати насущні тривіальні задачі, а Ви хочете, щоб Вам на "блюдце да с голубой каёмочкой" те, що гарантовано дає владу? До того ж, Ідеї, про які Ви запитуєте, мають бути стратегічним інтелектуальним продуктом, який має свою немалу ціну. А все інше, що безкоштовне, нічого і не варте. Але характерною властивістю нинішньої опозиції є те, що все, до чого б вона не доторкнулася,- ганебно партачить, і вже неважливо чому. Тож, і давати Ідеї та поради цій опозиції – безперспективно і шкідливо для суспільства.
8 апреля 2013, 19:45
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Украина будет добиваться от России отмены регистрации для украинцев
Згоден з Вами! Але хочу подивитися, як іон впорається з цією задачею.
8 апреля 2013, 19:18
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Украина будет добиваться от России отмены регистрации для украинцев
Цікаво, а про владу чи про тих, хто Вам платить, теж є такі опуси?
9 июля 2013, 22:16
Віктор Козир добавил комментарий к статье
БК "Киев" проиграл в Евролиге ФИБА
Доброго вечора, шановний хімік! Вдячний за підтримку. Так і зроблю.
11 марта 2013, 13:52
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Захватчики школы требуют вывести войска из Чечни.
Пане Миколо! Хоч вже Ви не перетворюйтеся на маразматика. Сьогодні розграбовано всю Україну, а Ви мовчки спостерігаєте, як безоплатно в приватні руки переходять державні загальнонародні стратегічні об’єкти. Ви не розбираєтеся з тими, хто розграбовує держ. бюджет, отримує міл’ярдні кредити під держ. гарантії і не сплачує у держбюджет десятки мільярдів податків. Сьогодні, коли купкою моральних потвор захоплено увесь державний потенціал та й всю українську землю з її водами, лісами та надрами, а Україну перетворено на бананову республіку, українців вже не цікавить, хто захопив той вертодром - і так зрозуміло. Краще запропонуйте Україні Загальнонаціональний Проект, який підтримає увесь український народ, і мотиваційні проекти, які консолідують всю націю, і проведіть дострокові вибори всіх рівнів. Зараз вже потрібно Змінити цю антинародну Державну Систему, яка себе не виправдала. Але Ви на це не здатні. Ваші лідери хочуть залишити все по-старому. Вони лише хочуть зайняти місце існуючої влади. Українці це добре розуміють, і проголосували за Вас на виборах-2012 лише тому, що не було іншої гідної опозиційної команди. Український народ масово не підтримує Вас і вже не вірить Вам, про це свідчать малочисельні опозиційні “майдани”. Тому або Ви негайно кардинально зміните всі складові своєї опозиційної діяльності, або ви остаточно станете непотрібні Україні. І це думка більше 75% українських громадян.
17 марта 2013, 19:57
Віктор Козир добавил комментарий к статье
UMC увеличивает емкость сети
Пане Миколо! Вам не соромно побиратися і випрошувати собі місце під сонцем? Після того, як на виборах-2012 керівництво “ОО” викинуло з партійних списків проукраїнськи налаштованих кандидатів, стало зрозуміло, що українці для них ізгої. І штовхати до влади ці партійні “лідери” будуть не бідних, але чесних громадян, а нуворишів-мільярдерів, які їх фінансують, нехай навіть і не з їх партії. А коментарі до Вашого блогу відображають справжнє ставлення до Вас Киян та й більшості українських громадян. Тому замість того, щоб сперечатися з так званою “опозицією”, яка така ж як і теперішня влада, краще реалізуйте власний проект, який об’єднає навколо Вас українців, сформуйте свій електоральний сегмент та скоригуйте власний імідж. До тих пір поки Ви не розбудуєте власну партію і не реалізуєте проект, вартий уваги, з Вами ніхто не буде рахуватися ні “опозиція”, ні український народ.
22 марта 2013, 16:53
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Украинские города стали российскими
Сьогодні, як виявилося, вже не є важливим особистість лідера як така. І опозиційні провальні мобілізації останніх років є свідченням цього. Вирішальними для перемоги на наступних виборах вже є Ідея, Мета, на які очікує не менше 75% громадян, і Загальнонаціональний Проект, який мобілізує і поведе націю. У Вас такого стратегічного інтелектуального продукту нема, і тому Ви не здатні активізувати найактивнішу частину українського суспільства - “Противсіхів”, без яких перемога у наступних виборах та подіях неможлива апріорі. Якщо Ваша діяльність залишиться на теперішньому рівні, Ви програєте вибори-2015, як вже програли і вибори 2010-2012. Ваша “Вставай, Україно!” приречена на поразку вже з самого початку. Адже починати потрібно з іншого та й за іншим сценарієм. Сьогодні об’єднає навколо себе українську націю і переможе лише той, хто презентує Україні довгоочікувану Унікальну Політичну Пропозицію, – альтернативу і існуючій владі, і нажаль, і існуючій опозиції, яка не здатна розбудувати Україну і забезпечити успішне майбутнє кожному українцеві. Опозиція має вже зрозуміти, що технологічний підхід до проведення виборчих кампаній вже вичерпав себе і вже не може забезпечити перемогу. Та й “мыслеформи” про менше зло та молодше покоління сьогодні не спрацюють, як не спрацювали і у 2010 р. Що ж до “незамінності” перерахованої Вами четвірки, то сьогодні фундаментальне забезпечення дозволяє сформувати Імідж нового лідера та політ. сили за декілька місяців. Вам тільки здається, що інших не може бути. Мабуть, Ви вже забули за який термін “розкрутили” того ж Тигіпка на виборах 2010? Тож Гавел потрібен був Чехії, а Україні потрібні насправді українські національні лідери, які несуть Україні новітні знання і відкривають нові можливості. І чим більше буде таких людей, тим краще для України. Нажаль, Ваші лідери сьогодні не відповідають очікуваним критеріям, не здатні робити висновків, навчатися новому і діяти оперативно і по-сучасному. Зараз опозиції потрібен стійкий справжній діалог з громадянським суспільством і, можливо, Ва
18 марта 2013, 21:10
Віктор Козир добавил комментарий к статье
После 3 суток непогоды в Украине настанет "бабье лето"
Порошенко ніколи не буде ні мером Києва, ні президентом України. Як на сьогодні примарною є і перспектива президентства як Кличка, так і Тягнибока з Яценюком. Адже їх партійні технологи та ідеологи не здатні вдало залучити на свою підтримку “противсіхів”, які на сьогодні складають 30% - 40% від загальної кількості виборців України, і без яких перемога неможлива. Нинішня опозиція не володіє ні Загальнонаціональною Ідеєю, ні проектом, здатним об’єднати, мобілізувати і розбудувати Україну. Та й таку мету вони перед собою не ставлять. Їх діяльність побудована на застарілих технологіях, які вже не діють. Тож, якщо все залишиться по-старому, ця опозиція програє і вибори-2015, як вже програла вибори 2010-2012. А малочисельність їх акції “Вставай, Україно” – це перше серйозне попередження.
2 июля 2013, 13:05
Віктор Козир добавил комментарий к статье
В Казахстане спасатели освободили из снежных заносов 900 человек.
Ніяке звільнення від податків у цій держ. системі не змінить ситуації. Все залишиться по-старому Система лікується тільки, якщо вона здорова соціально, політично, економічно тощо. А як система може себе вилікувати, якщо головним системоутворючим факторам є “Сім’я”, яка підминає під себе будь-який успішний бізнес, і де кожен день вчиняються десятки тисяч системних злочинів проти суспільства, особистості та національних інтересів України? Ця система невиліковно хвора! Тому Потрібно Міняти Систему на позитивну цивілізаційно якісно нову, а не реанімувати існуючий феодально-рабовласницкий режим. Але існує фундаментальне запитання – на Яку Державну Систему? Відповіді на це не має ні Луценко і К, ні опозиція. Але це не означає, що такої відповіді нема і в Україні. Без термінових фундаментальних змін Україну остаточно буде зруйновано і знищено. А існуюча опозиція нездатна забезпечити такі зміни ні інтелектуально, ні технологічно.