UA
 
Віктор Козир
Украина, Київ
23 мая 2013, 20:16
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Дни.Ru: Украинские ошибки Кремля. Интервью Марата Гельмана
Шановний хімік-органік! Без сумніву, на Президентських Виборах-2015 вплив зовнішніх сил буде відігравати, якщо не ключову, то важливу роль (Росія і Захід). Але реалізація перерахованих сценаріїв є вичерпним, адже ці сценарії включають вплив будь-яких факторів як внутрішніх, так і зовнішніх. А версії сценаріїв (відмінність) залежать від безлічі критеріїв: інструментів, ідеологій, стратегій, тактики, технологій тощо. І фактори впливу (зовнішні сили) у даному випадку є інструментами досягнення мети через реалізацію відповідних стратегій, проектів і сценаріїв.
24 мая 2013, 01:07
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Дни.Ru: Украинские ошибки Кремля. Интервью Марата Гельмана
Який натяк? На Який “маніфест”? Який плагіат? Ви не зрозуміли тему моєї статті. Ми розмовляємо з Вами на різних мовах. Ви, мабуть, "великий майстер" лише у спілкуванні за схемою “дурень – сам дурень” та у створені семантичних химер, з якими самі ж і воюєте. З Вами нецікаво спілкуватися та вести будь-яку полеміку. Тож я закриваю Вашу гілку.
23 мая 2013, 23:21
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Дни.Ru: Украинские ошибки Кремля. Интервью Марата Гельмана
Я невпевнений, що “Ваш” “таємний” “Маніфест “ОО” - це щось варте уваги і зможе мобілізувати Україну. До того ж без мобілізаційних проектів і спец. інструментів ніякі "маніфести" вже не спрацюють. Українці вже не слухають "вождів", але активно приймуть участь у прикладних проектах.
24 мая 2013, 00:14
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Дни.Ru: Украинские ошибки Кремля. Интервью Марата Гельмана
Хіба я говорив про якийсь “Маніфест “ОО” і це не Ваші слова? Не ставте все “з ніг на голову”. "коли справа дійде до голосування - виявиться, що альтернативи їй (владі) немає"! З ваших слів слід розуміти, що на час голосування в Україні всю опозицію вже знищать? Чи може існуюча опозиція вже перекуплена? Це добре, якщо в Україні ще можуть бути пророки, адже не вони є справжнім горем і злом для українського народу і країни. Окрім того, існують об’єктивні закони еволюції, які не можна відмінити ні указами, ні волею будь-кого і з якими сперечаються лише недалекі люди.
23 мая 2013, 22:25
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Дни.Ru: Украинские ошибки Кремля. Интервью Марата Гельмана
Шляхи Господні не передбачувані. У 2004 році теж не було варіантів, і з самого початку був лише один “прогнозований переможець”. Та й у 2010 році цей “переможець” переміг лише тому, що у другий тур вийшла Тимошенко. Завжди існує послідовність кроків, які ведуть до перемоги, і є реальними для втілення, а не гіпотетичними. І, якщо опозиція реалізує кроки, оприлюднені в “Опозиційному” Сценарії, вона переможе. Не реалізує – програє. А Унікальна Пропозиція для України – не проблема. Та й її оприлюднення лише питання часу.
22 марта 2013, 23:57
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Vip.Lenta.Ru: Вам повестка, госпожа Тимошенко! Похоже, РФ хочет вмешаться в предвыборную гонку
Специфіка сьогоднішнього стану українського електорального простору така, що більшість українців вже стомилися від безплідних спічів, нескінченних обіцянок і суцільної неправди партійних лідерів. Тому й потрібно реалізовувати проекти та застосовувати інструменти, які активують більш фундаментальні процеси людської психіки, відповідальні за мотивації різних електоральних сегментів. Це дозволяє майже миттєво “протверезити” будь-кого, навіть донецький електорат. В цьому і полягає фаховість партійних технологів та ідеологів. Але парламентська опозиція не має таких технологів, а про справжніх опозиційних стратегів навіть не може бути і мови. І тому опозиція й не здатна сьогодні забезпечити хоча б 100-тисячні майдани. Але це не означає, що в Україні нема фахівців та інструментів, здатних вирішувати такі задачі. Сьогоднішня проблема опозиції не в українському народові і навіть не у владі, а в ній самій. Така об’єктивна реальність.
24 марта 2013, 23:16
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Vip.Lenta.Ru: Вам повестка, госпожа Тимошенко! Похоже, РФ хочет вмешаться в предвыборную гонку
Владимиру Голубинскому - Ваш коментар, як з "з труби на лижах". Відповім по черзі на кожну Вашу репліку. Думаю, що Вам дуже не подобаються люди, які добре знаються на певних тематиках і, як не дивно, знають, Що Робити для вирішення проблем у ряді сфер. Ну що ж зробиш, що думка таких окремих людей є правильною – їх прогнози збуваються, а проекти завжди успішні. Окрім того, при реалізації будь-якого проекту завжди є чітка послідовність (сценарій) кроків, які потрібно зробити, і задач, які потрібно вирішити і без яких ніколи не буде перемоги. І знання таких сценаріїв і є визначальним для правильного вибору успішного шляху. Тож той, хто володіє такими знаннями і знає, як вирішити проблему, – завжди правий. А Ви ж навіть не припускаєте, що в Україні є люди, які володіють знаннями, необхідними для цивілізованого вирішення сучасних українських проблем, для забезпечення перемоги на виборах, і для реалізації більш фундаментальних загальнонаціональних проектів. До того ж я ніколи не говорю про те, чого не знаю і чого не можу обґрунтувано пояснити чи логічно довести. Констатація об’єктивних фактів не є повчанням, а завжди вимагає логічного обґрунтування питання чи позиції. Адже для прийняття правильних рішень у будь-якій сфері завжди потрібен чіткий науково-обґрунтований системний аналіз причин, умов та наслідків. Зазвичай для загалу оприлюднюється тільки якісна (описова) частина без аналітичних даних. Тому справжні обґрунтовані поради і мають дещо “суворіший”, але зовсім не повчальний вигляд. Цікаво, а що Ви маєте на увазі під ідеєю "фикс". Застосування нового інтелектуального продукту та інструментів (засобів) для забезпечення перемоги? Для кожної нормальної людини вже зрозуміло, що теперішніми стандартними методами, інструментами та сценаріями опозиція ніколи не переможе. Потрібні нові підходи, які може забезпечити тільки новий стратегічно важливий для України, українського суспільства і майбутніх переможних виборчих кампаній інтелектуальний продукт, надпотужні інструменти і неординарні сценарії. Ну, якщо це
22 марта 2013, 19:40
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Vip.Lenta.Ru: Вам повестка, госпожа Тимошенко! Похоже, РФ хочет вмешаться в предвыборную гонку
Пане Олег! А Ви б замість того, щоб знущатися над громадянами та жахати їх, краще реалізували б декілька проектів, щоб виборців східних регіонів безоглядно і масово підтримали Вас. А то донеччани ще подумають, що, прийшовши до влади, Ви будете над ними проводити свої експерименти. Читаючи цей блог головного технолога “Батьківщини”, можна припустити, що у разі Вашої перемоги, і, знаючи вдачу Тимошенко та певної частини представників Вашої команди, так воно і буде. То ж як збирається перемагати Ваша політ. сила, якщо навіть Ви налаштовуєте виборця проти себе? Можливо, Ви вважаєте це жартом, але і східні регіони теж жартують, голосуючи проти Вас. Ви самі ж підживлюєте грунт для регіональних страшилок. Не робіть те, що дозволяють собі деякі ваші партійні клоуни. Сьогодні вже більше 84% українців тому й не довірять Вашій політ. силі, бо розуміють, що, прийшовши до влади, Ваша команда буде робити теж саме, що і в 2005-2009 роках. Адже лідери, ідеологія, політичні цілі та інструменти Вашої політ. сили залишилися тими ж самими і працюватимуть проти українського народу. Тому більшість громадян східних регіонів впевнена, що, якщо Ви сьогодні, коли в цьому є потреба, не хочете розмовляти з ними і не бажаєте переконати їх підтримати Вас, навряд чи Ви будете рахуватися з ними, якщо Ви переможете. Отже, вже хоч Ви змінюйте власні стереотипи мислення та поведінкові схеми. Ви ж, здається, чи не один з найбільш мислячих у Вашій партії.
1 апреля 2013, 17:31
Віктор Козир добавил комментарий к статье
В Украине арестовали российского маньяка
Чи потрібні вибори мера Києва – однозначно потрібні! Чи вийдуть масово кияни під Верховну Раду завтра? Ні, не вийдуть! Чому? Опозиція не запропонувала українцям Загальнонаціональної Ідеї і не об’єднала Україну. І тому будь-які акції опозиції будуть знову малочисельними, неефективними і безперспективними. Опозиція не зробила жодних фундаментальних висновків зі своєї поразки на виборах-2012 і зі всіх своїх попередніх провальних опозиційних “мобілізацій”. Тож і завтрашня “мобілізація” буде такою ж провальною. У кращому разі буде штовханина, наслідки якої буде зведено нанівець. Адже опозиційні технологи не здатні на системне планування і не спроможні вирішувати довготривалі стратегічні задачі. Потрібно починати з іншого – потрібно вирішувати інші задачі, ніж ті, за які сьогодні береться опозиція, і реалізувати проекти, кардинально відмінні від теперішніх “опозиційних”. Ця опозиція не здатна перемагати, і розвалює все, за що береться, настільки прогнозовано, що складається враження, що вона підіграє владі і робить все, щоб звести нанівець всі протестні настрої українського суспільства. Тож і завтрашню акцію ця опозиція прогнозовано провалить ще й тому, що не має справжнього переможного Плану Дій і проектів, які забезпечать безальтернативну перемогу. Ця опозиція не знає, Що Робити, і тим більше, Як Робити. І не знає, як вдало завершувати всі свої проекти та акції. Українці це розуміють і тому не підтримують її масово. Адже наперед вже відомо, що перемога з цією опозицією неможлива, і завтра все відбудеться за формулою: “хотіли як краще, а вийшло як завжди” Українці очікують на Суперпропозицію, без якої ніколи не буде ні загальнонаціональної мобілізації, ні перемоги опозиції, ні об’єднання та розбудови України.
8 марта 2013, 15:18
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Умер первый замглавы МЧС
У випадку з Українською сьогодні однієї націоналізації вже недостатньо. Потрібні системні цивілізаційні зміни державної системи, які виключать відкат від обраного шляху навіть після відходу від влади команди, яка реалізує такі зміни. Змінивши одних чиновників на інших, і “помаранчева” команда, і Саакашвілі не провели фундаментальних змін державної системи, не залучили до активної участі у змінах увесь народ і не забезпечили точки неповернення до старих позицій. Тому ми і спостерігаємо таку гнітючу негативну деградацію соціально-політичної системи в Україні, це неминуче очікує і Венесуелу, і Грузію, якщо Саакашвілі не вживе необхідних заходів для збереження досягнутих позицій. А українська опозиція сьогодні так і не має відповідного стратегічно важливого для розвитку України і українського суспільства інтелектуального продукту і інтелектуального потенціалу, необхідного для фундаментальних системних змін державної системи. І хто б з них за існуючих умов не прийшов би до влади, у кращому випадку, буде проводити реформи у межах існуючої цивілізаційної парадигми. А отже, все залишиться по-старому. Навіть, якщо позитивні зміни і відбудуться, без цивілізаційних змін станеться неминуче повернення до старих позицій. Адже завжди знайдеться погана вівця, якій буде потрібно більше, ніж іншим, і яка чомусь буде вважати, що має більше прав на державне загальнонаціональне майно, ресурси і владу, ніж будь-який інший громадянин або й увесь народ. Тому потрібно міняти державну систему. А демократичній опозиції потрібно залучати національний інтелектуальний потенціал і новітній інтелектуальний продукт, а не гратися в масонську закриту ложу, бо знову програють. Іншого шляху до перемоги нема. А в України для забезпечення власної динамічної розбудови більш ніж достатньо власних ресурсів навіть без залучення великих іноземних інвестицій.
7 апреля 2013, 23:56
Віктор Козир добавил комментарий к статье
После столкновения с грузовиком маршрутка врезалась в дерево.
Зважаючи, що опозиційні списки рясніють представниками олігархів, і періодично з’являється інформація про олігархічних спонсорів опозиційних партій, можна припустити, що лідери „опозиції” й не можуть самостійно діяти інакше, ніж це дозволяється їх фінансовими донорами. І тут Ви праві – є логіка в їх бездіяльності та імітації опозиційної боротьби. Але я дещо про інше - про справжню інтелектуальну неспроможність опозиції реалізувати новітні сценарії, які дозволять швидко змінити існуючу ситуацію ненасильницькими інструментами. Тобто навіть при бажанні опозиційних команд у межах теперішньої опозиційної ідеологічної, технологічної та комунікативної парадигми вони ніколи кардинально не змінять існуючу ситуацію. Потрібні якісно нові інструменти, ідеї та стратегії.
8 апреля 2013, 13:31
Віктор Козир добавил комментарий к статье
После столкновения с грузовиком маршрутка врезалась в дерево.
“Потому что оппозиции некогда заниматься идеологией и планированием.” ------------ Нинішня опозиція з її рівнем IQ тільки й може, що “розчищати” вулиці та “допомагати” знедоленим. Тому всі вулиці вже “розчищені” і “нема” знедолених. А ідеологією та плануванням мають займатися інші люди, яких у опозиції сьогодні нема і які мають бути залучені. Але опозиція нездатна кваліфіковано зробити хоча б це.
8 апреля 2013, 13:19
Віктор Козир добавил комментарий к статье
После столкновения с грузовиком маршрутка врезалась в дерево.
"ОППОЗИЦИЯ, МАТЬ НАША" --------------- додайте сюди ще КПРС та “отца” Сталіна.
4 июня 2013, 18:59
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Литвину присвоено звание Героя Украины
Сьогодні українське суспільство може консолідувати, а отже, і забезпечити перемогу на наступних Президентських Виборах-2015 тільки ідеологія, яка ґрунтується на мотиваціях широкого електорального сегменту від лівоцентристського до правоцентристського. Саме така ідеологія інтегрує позитивні складові існуючих ідеологічних доктрин і може задовольнити інтереси більшості соціальних та вікових груп (75% - 86% громадян). І той, хто презентує таку ідеологію і сценарій, який реалізує її, той об’єднає Україну і переможе. Інших очікує закономірне політичне небуття.
4 июня 2013, 19:01
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Литвину присвоено звание Героя Украины
Суспільство підтримає того, хто запропонує Україні реальний вихід з існуючої ситуації. І неважливо, хто це буде: Турчинов, Тимошенко, Кличко, Тягнибок, Яценюк чи будь-хто інший. Українці голосуватимуть за Альтернативу існуючій державній системі, а не за особистості. І на наступних президентських виборах переможе той, хто дасть відповідь на запитання, Що Будувати, Що Робити і які результати отримає особисто кожен громадянин. На сьогодні ж жоден з існуючих політ. лідерів нездатен реально розбудувати Україну, і це розуміє більше 43% українців (“Противсіхів”), без яких опозиція ніколи не переможе.
4 июня 2013, 17:10
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Литвину присвоено звание Героя Украины
Пане Олександре! Не клейте дурня. Ви самі чудово розумієте, чому українці не виходять підтримувати Вас. Повторення 2004 року, коли українці голосували просто за "ТАК!”, а після майдану отримали те, що маємо, більше не буде. Так, у 2004-му громадяни вийшли захищати своє право вибору, а результатами скористалася купка “помаранчевих” та “блакитно-синіх” мародерів. Україна вже не буде голосувати за дебільні лозунги: “розумний, тому що великий”, або “українка, тому що з косою”. На українців вже не діють ідеологеми та міфологеми, розраховані на дегенератів. Запропонуйте Україні те, на що очікує українське суспільство, і громадяни підтримають Вас. Робіть те, що має робити справжня опозиція, і на вулиці вийдуть десятки мільйонів, а не декілька тисяч, як це є сьогодні. І більше працюйте з “Противсіхами”, без них ніколи не буде ніяких майданів. Народ виріс з піонерських штанців і не сприймає примітивних байок про права бути жебраком і пограбованим існуючим режимом або опозицією – вчорашньою владою. Суспільство очікує на фундаментальну цивілізаційну пропозицію і на мотиваційні проекти, які донесуть її до кожного громадянина. ПОТРІБНО МІНЯТИ СИСТЕМУ, а не намагатися вскочити у ті ж самі сани, щоб самому дограбовувати Україну. Не знаєте, Що робити? Запитайте у суспільства. Залучайте до співпраці український національний інтелектуальний потенціал, бо самі з цією задачею ніколи не впораєтеся. Але запитайте і зробіть так, як має бути, а не так, як Вам хочеться лише для себе. Інакше Україна Вас ніколи не підтримає. А українці якраз і поважають себе, бо вже не дозволяють себе використовувати різнокольоровим політичним пройдисвітам. Тож будьте людьми, і народ підтримає Вас.
30 июня 2013, 19:12
Віктор Козир добавил комментарий к статье
Ющенко скоро назовет имя кандидата в премьеры
Невже потрібно переходити на рівень системного аналізу ментальних, психофізичних, енерго-інформаційних, комунікативних, соціальних, політичних, економічних та інших процесів з поясненням їх механізмів, алгоритмів, умов, параметрів, з врахуванням причинно-наслідкових зв’язків та факторів впливу та взаємодії, обґрунтування застосування методологій досліджень, моделювання, прогнозування та передбачення ситуації, обов’язково з елементами лінійного та нелінійного програмування і з використанням відповідного їм аналітичного та категоріального апарату, щоб довести те, що зрозуміло і відомо кожному пересічному українцю, – духовну, інтелектуальну, ціннісну, світоглядну, етичну, культурну, правову, освітню ницість, пихатість, тупість, антинародність, підлість та злочинність української псевдоеліти? І неважливо якої – привладної чи опозиційної. Вам таке наукове обґрунтування потрібне? І бажано до кожного тексту з повторенням всіх відомих фактів? А чи не занадто? Щодо упередженості. Оцінюйте людей за їх справами, а не словами Не забувайте порівнювати минулі вчинки українських “поводирів”, оцінюйте їх нинішню діяльність і екстраполюйте їх на майбутнє. І тоді й Ви робитимете висновки об’єктивно і науково. До речі, прості українці це розуміють на рівні підсвідомості. Просто потрібно вміти читати “між рядків”. І пригадаєте цей прогноз щодо Тимошенко у 2015 році.