UA
 
Микола Михник
Украина, Чернігів.
18 декабря 2012, 10:35
mmihnik добавил комментарий к статье
Над Филадельфией три часа кружил пьяный пилот.
Чихав Кузьмін на Америку.. ! Захоче - поїде на Камчатку, Сахалін, Колиму... Відстань не менша, а вражень ще більше. Без візи ! Та й "Мурку" там ще не забули.
20 апреля 2013, 14:34
mmihnik добавил комментарий к статье
В Батьківщине заговорили об исключении депутатов, которые не проголосовали за отставку Азарова
"Батьківщина" - це партія "тушок", яка зрадила Майдан, і на догоду Путіну, підтримала ПР і КПУ в боротьбі з обраним Майданом Президентом - українцем. Піаритися сьогодні на питанні недовіри Азарову - це надувати мильну бульбашку. Уроки Майдану освоїли не тільки ПР і КПУ, а й народ, тому в нього немає довіри до всіх партій, які підконтрольні мафії. Сушіть весла!
26 августа 2013, 17:31
mmihnik добавил комментарий к статье
В Минске задержан гендиректор российского промышленного гиганта
Прикро, що Господь не наділив нашого Гаранта хоч крихтою сміливісті бацька, який не боїться сурового погдяду Путіна і стовідсотково втримався би від влученого яйця. Можливо, Лукашенко допоможе українцям відстояти гідність в ситуації з потопленим росіянами катерем з українцями в Азовському морі?
22 февраля 2013, 13:28
mmihnik добавил комментарий к статье
Верховная Рада открыла вторую сессию
Коли вчора почув віл Єфремова, що "регіонали" саморозпустилися до 5 березня, я зрозумів, що мером Києва у ЛИПНІ-СЕРПНІ цього року стане Попов. Така стратегія влади на 2013 рік, яка тактично поєднується з її основною стратегією на президентські вибори-2015. Задоволений, що опозіціонери це зрозуміли і сьогодні розблокувались. Та чи вдасться їм перехитрить досвідчених, підступних "регіоналів" і їх сателітів в стратегічному питанні, коли ще й відчувається наявність "козачків" в рядах опозиції?
4 апреля 2013, 20:09
mmihnik добавил комментарий к статье
США отложили крупномасштабный вывод войск из Южной Кореи
Якщо Тимошенко не застрелилася, якщо Луценко не застрелився, то чого буде стрілятися Яценюк, коли кількість його "тушок" в рази менша! В "Батьківщині" інших не може бути, бо це партія - тушка, яка зрадила Майдан.
6 апреля 2013, 20:12
mmihnik добавил комментарий к статье
Би-Би-Си: "Обе эти страны, Россия и Украина, сегодня не нужны никому". Интервью Жванецкого
Кияни добре знають, чого потрібно виходити на вулицю, та не знають за кого. За опозицію, яка тільки й зраджуає на протязі 20 років? Кияни не забули, як "опозиція" в тісній упряжці з ПР і КПУ топтала обраного народом на Майдані президента Ющенка, чим забезпечила всевладдя Януковичу. Поки не висунете єдиного, достойного, найбільш рейтингового опонента Януковичу на президентські вибори, народ буде пасивний. Можу сперечатися, що ні Яценюк, ні Тягнибок, ні Тимошенко достатньої підтримки людей не матимуть.
12 марта 2013, 23:42
mmihnik добавил комментарий к статье
В Ираке совершено покушение на Ахмеда Чалаби
Вношу доповнення до виводів Олександра: Уряд і ЦВК завершують підготовку до РОЗКОЛУ України і ПРИЄДНАННЯ східно - південної частини до Росії.
11 августа 2013, 13:52
mmihnik добавил комментарий к статье
Крупное ограбление во Франции: налетчики похитили почти 7 млн евро
Письменник Іван Багряний дійшов висновку, що «до поліції чи до міліції йдуть служити різні покидьки, злодії, ледарі, різна суспільна непотріб, непридатні до нормальної людської праці, і саме тому до них споконвіку населення ставилося, як до аморального і злодійського елементу». Та справа в тому, що й до парламенту за останні 10 років протиснувся такий же непотріб, який "найдостойніших" делегує в Адміністрацію, Уряд та в усі доходні крісла. То хто ж правоохоронців буде контролювати?
19 сентября 2013, 00:21
mmihnik добавил комментарий к статье
Брат Ахметова не явился на допрос в Генпрокуратуру
" ЗМІ в нас розподілені між політичними таборами, між штабами. Акле в кожному разі ви не знайдете об’єктивної інформації. Кожна із сторін не інформує, а зомбує і це ще раз засвідчує розкол суспільства. Це серйозніше, ніж політичні перегони. Журналістів завербовано на війну за утвердження у думці мільйонів людей однієї з протилежних реальностей... В нашому поляризованому суспільстві будь-які однозначні оцінки, одностороннє інформування приймаються іншою стороною як брехня".( Валентина Руденко). Піховшеки завербовані владою - і тільки.
3 января 2013, 10:13
mmihnik добавил комментарий к статье
В Москве избили и ограбили милицейский наряд.
Мені здається, що Тарас Кузьо теж агент Москви: підтримує Тимошенко, яка завербована в 1995 році. Деякі почали співпрацювати раніше: (читав у ЗМІ): Табачник, Тарасюк, Яворівський, Янукович. Не здивуюся, коли дізнаюся, що й Яценюк - агент Кремля. Та ми майже всі агенти Кремля, бо на догоду екс-офіцеру КДБ топтали Ющенка - єдиного президента-українця з державним мисленням.
21 августа 2013, 09:46
mmihnik добавил комментарий к статье
МИД России: Грузия избрала выходящую за цивилизованные рамки линию поведения
Чи зрозуміє Бородавка, що в Україні влада і "опозиція" - два чоботи одної пари, як визначився демократ-українець Ющенко, що це однакові гопники, яких кримінальна мафія тасує у виборчі списки? Прикро, що й серед журналістів домінують ті, що пасуться, а не ті, що будують.
12 марта 2013, 23:27
mmihnik добавил комментарий к статье
Иракские боевики казнили троих заложников
Громадянської війни не буде. Все словесне нагнітання має плановий сценарій - розкол України, на який працюють провокатори як у владі, так і в "опозиції". Зрозуміло, що не задарма! Чим тупіші і агресивніші заклики, тим спокійніше відбудеться розкол. Практично - він уже відбувся, тільки територіально не розмежований.
21 августа 2013, 14:22
mmihnik добавил комментарий к статье
"Наша Україна" и Партия Регионов начали партийные съезды
Ловлю себе на думці, що після ознайомлення з кожною з числених підступних статей цього "Нарциса, відчуваю якусь бридкість, ніби доторкнувся до слимака. Недарма КДБ дозволило йому "захищати" Василя Стуса, а Тимошенко на колінах вмовляла Ющенка призначити Медведчука на привабливу державну посаду.
20 апреля 2013, 15:46
mmihnik добавил комментарий к статье
ВН: Путин трижды упомянул имя Януковича
Луценко, який зрадив Ющенка і примкнув до пропутінської Тимошенко, який для провокацій організував "Самооборону", члени якої майже всім складом поповнили ряди ПР і допомогли прийти Януковичу до всевладдя,..... Він що, набрався досвіду від 300 прочитаних книг? Чи навчився жити своїм умом, щоб бути арбітром? Не вірю!
13 июля 2013, 13:55
mmihnik добавил комментарий к статье
Коммунисты и СДПУ(о) не планируют срывать инаугурацию Ющенко
"К избранным". Бо моя набожна мати (не вміла ні читити, ні писати) вчила й дітей виживати в умовах свавілля, війн, тотального голоду, антинародної влади. Робила це мудро, повчально. Як приклад - перша молитва, якої навчила кожну дитину (нас шестеро): "Отче наш! Батько наш кури крав - під піч ховав. Діти розказали - батька пов'язали". Павликом Морозовим ніхто з нас не став, а депутатом чи ментом - поготів.
19 июля 2013, 21:15
mmihnik добавил комментарий к статье
Новым главой Конституционного суда избран выходец из Енакиево
Мабуть, це той суддя, що був причетний до сумнівного погашення судимостей Януковича. Я знав суддю в Чернігівській області, який карав невинних і звільняв потрібних. Виліз на Печерські пагорби. Коли розповів про це бувалому юристу, то почув від нього, що на Печерські пагорби залазять тільки такі, бо там мошенник на мошеннику сидить і мошенником поганяє, а порядного суддю можна зустріти тільки в Хацапетовці..
11 июля 2013, 12:38
mmihnik добавил комментарий к статье
Завтра суд рассмотрит законность приватизации "Криворожстали"
А що завадить Корюковському заводу, як Іспанії, співробітничати з країнами Митного союзу після вступу до ЄС? А яка користь людині була від того Союзу, що 90% підприємств Чернігова працювали на ВПК, тобто, на третю світову війну? А хто будував воєнні заводи в СРСР в тридцяті роки? Члени Митного? Природа і батьки не дали Віктора ні логічнічності, ні інтелекту. Це підтведжує кожна його статя.
23 марта 2013, 17:41
mmihnik добавил комментарий к статье
СДПУ(о) обвинила Зинченко в предательстве
Дзвонив у село. Сніг, хуртовина. Прокидали стежки до туалету, погребу, хліва, дворових приміщень... Корова жує сіно, кури клюють зерно, порося їсть з корита. Ситуація під контролем. Без клопоту Азарова і допомоги Попова... Половина хат пустує, а трутні подалися на легкий хліб до міста, ще й без лопат... Сніг їм заважає!
12 апреля 2013, 13:28
mmihnik добавил комментарий к статье
Луценко, Яценюка и Турчинова не пускают к Тимошенко
Амшель Ротшильд: "Помните, дети мои, что вся земля должна принадлежать нам, евреям". А що в Україні ще не належить євреям? Політичні "лідери" - їхні, влада - у них, банки - теж, казна - подавно.
25 марта 2013, 18:53
mmihnik добавил комментарий к статье
"Иван" унес жизни десятков людей в США
Поправка: Читай на цю тему "Три гетьмани чи три богатирі" від 11.02.2013 @#$%&://blogs.korrespondent.net/users/blog/mmihnik/a98295