Дмитро Снєгирьов
2 ноября 2022, 11:19

Мільйони гривень – на "гуманітарці" й ВПО: корупція чиновників під час війни має

Кожен чиновник має знати і чітко розуміти: кримінальна відповідальність за подібні злочини буде суворою й невідворотною. І навіть підозра у можливій причетності держслужбовця до таких зловживань у воєнний час має слугувати поштовхом до публічного осуду й негайного складання повноважень.
26 октября 2022, 22:38

Рф продовжує техногенний шантаж: під ударом – ДніпроГЕС

Підсумовуючи, хотів би зауважити, що можливість штучно створеної техногенної катастрофи росіянами внаслідок підриву ДніпроГЕС може призвести до вкрай тяжких наслідків. Звертаю увагу, що у вищезгаданій статті експерт Комаров не виключає можливості нанесення ядерного удару по цьому критичному об"єкту інфраструктури.
23 октября 2022, 21:59

Йдеться про можливість створення штучної техногенної катастрофи

Як окупанти використовують населення Херсона, та навіщо женуть на лівий берег
23 октября 2022, 21:49

Воєнний стан на окупованих територіях: кремль відвертає увагу від поразок рф на

Звертаю увагу на той факт, що указ путіна є нікчемним і не несе жодних правових наслідків, як для України її громадян, так і для міжнародної спільноти.
23 октября 2022, 21:33

Окупанти окопуються на околицях Херсону їхні шанси втримати правобережжя – мізе

Після падіння Давидова Брода – ключового пункту російської оборони на Херсонщині — стало зрозуміло, що українські війська продовжать успішний характер просування.
19 октября 2022, 22:08

Митні схеми: під час війни контрабандисти ошукали держбюджет на десятки мільярді

Зловживання у митній сфері не лише знекровлюють економіку держави, а й послаблюють обороноздатність України. Крім того, здебільшого такі оборудки стають можливими за участі так званої «п’ятої колони» – посадовців державних структур.
19 октября 2022, 21:48

Лінія фронту скорочується: на Херсонщині в оперативному оточенні можуть опинитис

У разі успішного характеру просування ЗСУ зі сторони н.п. Дудчани та н.п Давидів Брід мовиться про можливість оперативного оточення російського угрупування загальною кількістю близько 15 тисяч окупантів.
19 октября 2022, 21:30

Ядерний шантаж рф: Захід попередив путіна про ймовірну жорстку відповідь

Після відповідних заяв з боку Штатів та їхніх ключових європейських партнерів риторика самої росії змінилася. Кремлівський рупор пєсков заявив, що можливість застосування ядерної зброї та власне ядерний сценарій – це безвідповідальні заяви та поведінка. Тобто превентивні заходи США і партнерів на дипломатичному рівні вплинули.
14 октября 2022, 21:55

Бійки замість бойового злагодження могілізованих росіян. Та подарунки московсько

Про нове ППО та атаки критичної інфраструктури взимку
14 октября 2022, 21:16

Рф використовує Білорусь як чинник військового тиску не лише на Україну, а й на

Подібна риторика Міноборони Білорусі дає рф можливість військово-дипломатично тиснути не лише на Україну (у моменті використання білоруської території для атак, у тому числі чергової спроби вторгнення), а й на країни НАТО (прибалтійські держави та Польщу).