Дмитро Снєгирьов
14 сентября 2022, 18:00

ДБР накрило у Дніпрі підпільну тютюнову фабрику: виробляли контрафактні сигарети

Наразі можна з певненістю говорити, що контрабанда тютюнових виробів з України шкодить репутації нашої держави у відносинах з міжнародними партнерами.
14 сентября 2022, 17:51

Ексначальник СБУ Харківщини Дудін назвав справу проти себе політичним замовлення

З приводу “політичного характеру переслідування” Дудіна. Ці тези розраховані на людей далеких від розуміння процесів і здатних реагувати на подібні сентенції виключно в емоційному плані.
10 сентября 2022, 15:37

Контрнаступ триває. Він готувався секретно і розпочався одночасно на трьох ділян

Гарячі новини з півдня: на Херсонщині є місця просування на кілька десятків км.
10 сентября 2022, 15:19

Донецький напрямок залишається пріоритетним для окупантів: безуспішно атакують н

Отже, в пріоритеті російського угрупування залишається саме Донецький напрямок. Тому тривають посилені бої по всіх напрямках: Мар’їнка, Авдіївка, Бахмут, Краматарск, Сіверськ, Соледар.
9 сентября 2022, 22:21

Цивілізований світ прекрасно розуміє, що Україна є форпостом протистояння з путі

Якщо повертатись до прогнозів, а саме: до кінця літа – вересня буде деокуповано південь країни, то на моє переконання, не варто вангувати. Я би не став давати конкретних термінів щодо деокупації.
9 сентября 2022, 22:06

У РФ переконують, що «Захід втомився від війни»: чому це - вигадка Кремля

Цивілізований світ прекрасно розуміє, що Україна є форпостом протистояння з путінською росіє. Відповідно, вони зацікавлені в тому, щоб ми вистояли, зацікавлені в фінансовій допомозі Україні, переоснащені ЗСУ.
5 сентября 2022, 22:55

Нова зброя і просування ЗСУ на півдні: яких змін чекати на фронті восени.

Примітно, що за інформацією британської розвідки, такі дії Сил оборони України на Херсонщині стали певною тактичною несподіванкою для окупантів. Більше того, командуванню РФ незабаром доведеться робити вибір, куди кинути доступні їм резерви.
5 сентября 2022, 22:44

Візові обмеження для росіян: для «руссо турісто» прикриють двері, але залишать л

На мою думку, розмови про те, що це – відновлення так званої залізної завіси і, відповідно, припинення можливості дипломатичного діалогу з країною-окупантом, не витримують критики.
3 сентября 2022, 21:28

На території рф ФСБ планують вибухи, щоб звинуватити "азовців"

Уся ця сукупність даних доводить, що росіяни швидше за все спробують розіграти карту України як "країни-терориста". І відповідно посилити позиції силовиків усередині самої рф.
3 сентября 2022, 21:16

Контрнаступ на Херсонщині: ЗСУ використовують тактику НАТО з поступовим звільнен

Говорячи про масштаби звільнення окупованих територій, нагадаю, що Київ і стратегічні партнери офіційно підтримують вихід ЗСУ на кордони 1991 року, а не лише 24 лютого 2022. Практична реалізація деокупації, напряму буде залежати від переоснащення української армії новітніми зразками зброї.