UA
 
Віктор Совщак
Украина, Николаев
5 сентября 2013, 19:35
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
"Мотор Січ": Арест реестра акционеров - "заказ"
Є таке слово "людяність". Як я бачу світ навколо, то людяності стає все менше і менше. Так, є юбка, є штани. Але не має людини. Скоріше, висорозвинена мавпа.
28 декабря 2012, 19:13
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
В Луганской области от поезда отцепили вагон с нелегалами.
Я спостерігаю за всім, що відбувається з 1991 року, і ще раніше. І с кажу, що яка різниця хто буде ким у ВР. Для мене і таких як я (а нас більше 80 відсотків населення України) нічого не змінюється. А навіть навпаки. Єх мав би можливість посадив би всіх на баржу та втопив у Чорному морі.
12 октября 2013, 21:15
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
СДПУ(о) намерена бессрочно блокировать Верховную Раду
В чергове пан Василь намагається у своїх філософських роздумах пояснити суть життя. Дуже добре. Адже більшість вже не шукають відповідь на питання: "У чому сенс життя?" Але погано, що пан Василь це робить не для пошуку істини,а пошуком намагається завуалювати своє виправдання. Не один же я знаю про пана Василя - хто він, звідки, що мав, має, його дії, поступки. Тому, вважаю, не треба пан Василю тратити енергію. Авторитет дуже складно набути, а дуже швидко можна його втратити. І в історії так буде і записано6 був таки Волга; казав одне, а вчинив по - іншому.
5 сентября 2013, 19:23
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
Ученые впервые в истории нашли образцы мягких тканей динозавра
Є така історія. У древній Греції два філософа вели між собою дискусію. Їх слова (аргументи та докази) слухали інші. Ці філософи так віртуозно підбирали слова, що поступово переходили на позицію іншого і сторонні цього не помічали. До чого це я. Можна приводити аргументи до будь-яких речей. Аби мав знання і толк. Але це зовсім не значить, що ти будеш правий – знайдуться інші зі своїми аргументами. Наприклад, на формування характеру і поведінку людини впливає природа. З»явився ж на білий світ Онопрієнко, або Чикотило. Були і є інші. Хтось чомусь стає жебраком, хтось бідним, хтось йде в монастир, хтось йде в банду. ЧОМУ? ПРИРОДА.
4 сентября 2013, 21:19
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
Оправданы российские пограничники, застрелившие украинца
"Относительно перспектив. Для нашей металлургии было бы хорошей помощью начало крупномасштабного строительства жилья. Вот, что реально стимулировало бы спрос на металлы в Украине и заставило бы украинских металлургов забыть об интригах на мировом рынке. Но, любое строительство требует денег ...." Іншими словами: "Було б добре аби було добре".
22 августа 2013, 19:30
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
taz: Против Шредера и Путина
Эта торговая война еще раз показала, что будущее Украины – это только ассоциация с ЕС. Можливо і так. Але є приклади, коли ЄС не рятує (Греція). І ніхто не скаже про перспективу в ТС. Взагалі то, економіка України це не тільки і не стільки держава, а це Іванов, Петров, Ахметов, Коломойський, Порошенко і інші підприємці і фермери. Тому для підрахунку вигоди і шкоди треба скласти список (П.І.Б.) тих хто програє і тих хто виграє (у вигоаші всі не можуть бути). Зі списком стане ясно хто за що. На мій погляд (далекого від економіки) у виграші при вступі до ЄС будуть крупні бізнесмени (їх меншість), а при вступі до ТС - мілкі ділки (їх дужевелика кількість). У грошовому виразі, думаю більший товарооборот буде з ТС. Щодо стандартів життя це тема інша. І європа чи Росія тут ні до чого. Якщо хочеш жити чесно і за правилами -живи. Не голосуй за бандюгу, не займайся бандитизмом та в кінці кінців, не плюй на ліво і направо і наперед.
4 сентября 2013, 21:15
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
Транспортный самолет российского производства упал в озеро Виктория.
"Богатая, экономически свободная Украина - это моя мечта." Чистої води анархізм. І скажу я Вам, що анархісти мали підтримку. Багато, багато ще дурнів залишилося.
2 сентября 2013, 20:42
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
Пауло Коэльо выпустил новый роман
Людина від народження спочатку формує свій світогляд, а потім все інше, у т.ч. економічне бачення. А 5.10 — " это экономическая система..." Тобто світогляд не враховується. А якщо не має совісті, то справедливості ( загальноприйнятої), в т.ч. і економічної, ніколи не бути. Тому 5.10 туфта, один із способів власного задоволення, якщо не економічного , то морального .
27 сентября 2013, 20:20
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
В Керчи найдена бомба весом в одну тонну. Идет эвакуация.
Історія свідчить, що завжди володарі ( князі, імператори, королі, еміри, шахи і т.п.) хотіли дати деякі свободи підлеглим. Але так, дати, щоб можна було їх контролювати. Це один в один ситуація із громадами. Їм дають сстільки влади, щоб можна було безпроблемно їх контролювати. Так що Катеринчук утопіст і мрійник. Це не смертельно - лікується.
28 августа 2013, 15:45
Віктор Совщак добавил комментарий к статье
В Чехии трамвай протаранил остановку с людьми.
Є думка ( про це пише автор), що Україні необхідно до 10 років щоб вийти на рівень Польщі, Чехії. Щодо економіки це питання ще може бути спірним. Але щодо менталітету, який і впливає на економіку, то тут треба щоб змінилося покоління. А це 50 років. То правильним є «..десяти лет не хватит, тут нужно лет сто, а то и больше.»