UA
 
Viktor Marynich
23 января 2013, 22:10
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Windows атакуют новые черви
Дякую за пораду! Не вважаю себе за типаж, який представляв Остап Бендер: "Батько російської демократії...". Чи із фільму: "Я Ваша мысль, а мысль убить нельзя!". Майже аналогічний цьому матеріал виклав на "Політико". Але там додав, що вже місяць попадаю на оду й ту ж сторінку від 27.12.2012 сайту "Народні блоги" (колишня "Народна правда"). Мене вчили, що такі випадковості зустрічаються дуже і дуже рідко. Треба проаналізувати все, що робилось до цього.
3 июня 2013, 21:21
victor.marynitch добавил комментарий к статье
НАТО и Россия выступили за свободные выборы в Украине
Слід чекати продовження?
2 марта 2013, 21:29
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Цены на нефть на мировом рынке упали
Просто чудово! Народний депутат нинішнього і минулого скликання, втративши залишки совісті, показала всьому світові, як вона порушувала майже 6 років Конституцію України, суміщуючи посаду нотаріуса із обов*язками народного депутата. То про який ЄС може йти мова? Аплодисменти у студію!
8 января 2013, 19:02
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Для поимки бин Ладена США применят новую систему слежения
Ви, пане Андрію, не відповіли по суті. Просто казати, що вони погані - замало. Потрібна серйозна соціологія. Краще - Головаха. Тобто, НАНУ. Показати народові хто є хто. Показати як вони роблять гроші. Чудовий, найкращий приклад - це розповідь Арбузова про те, як він заробив задекларованих 300 млн. грн. Але він вилових їх своїм бредєньком у олігарха. А Ви покажіть, як виловлюють мільярди із державного бюджету та "бюджетів" державних та комунальних підприємств. Як вашому буржуєві дали "виграти" тендер на стомільйонну субвенцію і як він став тушкою. Цю вбивчу інфу треба множити. Не сороміться сказати, що тому ПР і є залізобетонною. Партія бюргерів.
8 января 2013, 19:41
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Для поимки бин Ладена США применят новую систему слежения
Я ж Вам вказав шлях. Доведіть соціологією, аналізом соціального складу Партії Регіонів, що вони не такі. Покажіть, як навколо кожного державного чи комунального підприємства діє бджолиний рой підприємств-посередників регіоналів. Конкуренція зникає. Доведіть, що не 2-3 десятка сімейств, а сотні тисяч дрібненьких "пінчуків" та "коломойських" у тисячах міст і сел контролюють країну. Зробіть такий же аналіз, як і Ваш батько у "Шляху". Роздайте завдання у регіони. Іще одне програшне. До виборів аналізував приблизно півсотні округів. У всіх без виключення кандидати-регіонали мали свої сайти у Інтернеті. Ваші - в жодному!!! Кому на поталу Ви віддали молодь? Пастору Турчинову? Помиляєтесь, Колесніченку-Чечетову-канівській четвертинці!
8 января 2013, 17:00
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Для поимки бин Ладена США применят новую систему слежения
Вам, пане Андрію, значно краще, ніж мені відома історія створення неформального руху «противсіхів». Ідейну опору вони отримали у якості досить відомих інтелектуалів, журналістів письменників, гуманістів та правозахисників. Прізвища їх добре відомі. У гіроскопах вони виявились більш фаховими, аніж Ваш батько. Вибачте за таку алегорію. Кожен із вказаних людей абсолютним нулем у суспільствознавстві та політиці. Але сміливо виголошував гасло-підніжку Юлі: «Вона така ж, як і Янукович». Ваша політ сила нічого не змогла протиставити проти аналогічного гасла, яке відібрало щонайменше 10 відсотків голосів у всіх опозиційних сил на виборах 2012-го.Чому? Та ж сама системна помилка, як і у Вас у статті. Слово «олігархи» із вуст опозиціонерів почало нагадувати вовче виття-завивання на Місяць. А Вам коментатори-гебісти у відповідь відразу пишуть про олігархів Васадзе, Авакова, Дзендзерського,Табалова, братів Дубневичів, Хмельницького та інш. Системна помилка криється у фразі «10 олігархічних кланів контролюють 80 % економіки», яка майже автоматично підводить читача до усвідомлення правильності тверджень про владу олігархів. А це абсолютно не так. У Азарова півтора мільйона «штиків». Вони всі олігархи? Чи то трудящі підприємств Ахметова та Коломойського утворили Партію Регіонів? Реально при владі вимушений союз олігархо-кланової буржуазії із буржуазією симбіозно-паразитичною бюрократичною. Оце і є півтора мільйона «штиків». Бо у державі не залишилось поза Партією Регіонів майже ні однієї посади керівника цвинтаря, керівника комунального підприємства, керівника державного підприємства, установи, закладу чи організації, дрібного чиновника, їх заступників. Кожен із них має у власності не одне підприємство-посередника, через котрі перерозподіляється півтора мільярда ВВП та 400 млрд. грн. бюджету. Керівники підприємств-метеликів теж члени ПР. Це становий хребет вітчизняного фашизму. І він протистоїть дрібнобуржуазним партіям Яценюка, Кличка, Тимошенко-Турчинова. Ви вже сьогодні програєте вибори-2015!
22 апреля 2013, 23:18
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Lancet: Число погибших в Ираке сильно занижено
Я не побачив паралелей у своїй оцінці стогодення України і заявою священнослужителя про Апокаліпсис. Там стенання закінчуються російським народом. Єлина надія - Божа милість. Я ж вказав на спільноту у нашому суспільстві, котра є гальмом на шляху швидкої побудови успішного постіндустріального суспільства. Владно-посередницька (або симбіозно-паразитична бюрократична буржуазія) за свої характером на 3 чверті має тотожність із відомою компрадорською буржуазією постколоніальних держав. Її досить вдало знищили у успішних "азіатських тигрів" (якщо бути точним - то перетворювали у продуктивну виробничу буржуазію). На теренах Африки та Латинської Америки вказане перетворення не вдалося. Про це ніде не зустрічав досліджень, крім відомої книги Лі Куан Ю, у котрій тільки поміж строк можна знайти якусь відповідь на вказане. До цього часу (позаминулий номер "Дзеркала тижня") у ЗМІ і Інтернеті ходить міф про економічні успіхи Піночета. Тут, погугливши, Ви легко знайдете графік ВВП і ВВП на душу населення із 1970 року до наших днів по Чилі. До 1989-го (відставка Піночета) вказані характеристики знижувались і у 1989-му були менші за 1973-й путчевий рік! За часів демократії з 1989-го ВВП зріс двадцятикратно! Тобто, є світовий досвід швидкого перетворення непродуктивної, грабіжницької владно-посередницької буржуазії у продуктивну виробничу із залученням її заморожених коштів (у тому ж Кіпрі) у якості величезних інвестицій. Які не менші за розміром від тих, якими оперують олігархи!
22 апреля 2013, 20:49
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Lancet: Число погибших в Ираке сильно занижено
Раз за разом, коли зустрічаю розповсюджену СИСТЕМНУ ПОМИЛКУ про "фактичній олігархічній диктатурі, якою є нинішній український режим", викладаю наступне: "Схоже, час на обрання Установчих Зборів і процедури легітимного в очах демократичного світу прийняття народом Конституції, вже безповоротно втрачено. Цього не дозволить ракова пухлина нашого суспільства. Мається на увазі побудову корпоративної держави, у котрій при мільярдних заборгованостях по зарплаті не відбувається ні одного страйку. Синдикалістські муссолінієвські профспілки справно відпрацьовують свій хліб! Влада від малесенького села до Києва, від директора ЖЕКу чи цвинтаря до найбільшого державного заводу, від директора школи до ректорів вишів захоплена, восени 2010 року перерозподілена (відстороненням від влади «старих» бюрократів від ПР) соціальною базою фашизму – владно-посередницькою буржуазією. Вона зубами вгризлася, вросла у владу! Ця буржуазія обклала податком у 30-50% вартості всю державу! Кожна платіжка ЖЕКу, кожна платіжка тепло водоканалу, кожна платіжка за електрику, кожна котлетка у школі, дитсадку, університеті, сорочка у магазині чи на ринку, взуття і інший одяг, містять у собі той податок. Де соціологи? Де економісти і фінансисти? Де політологи опозиції? Невже ніхто із них не бачить причин, чому затримуються виплати пенсій, мільонні заборгованості по зарплаті вже виросли до мільярдних? Бо не здатна держава, а, точніше, народ, задовольнити апетити цієї страшної буржуазії. Навіть значна частина того, що виробляють і споживають підприємства олігархів, обкладається тим самим податком! Новітні буржуї експлуатують старих! Зацікавлені і невіруючі можуть прочитати зізнання банкіра про чесно зароблені всього за декілька років праці на олігарха 300 млн грн через своє посередницьке підприємство! Це класика для збагачення владно-посередницької буржуазії!". До цього часу наведене вище ніким не спростоване! А МІФ ПРО ОЛІГАРХІЧНУ ДИКТАТУРУ, ОЛІГАРХІЧНУ ДЕРЖАВУ, ЯК І МІФ ПРО "ХАТИНКУ" КРАВЧУКА, ЖИВЕ І КВІТНЕ!
6 августа 2013, 17:46
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Украине может подорожать газ
Ніяких "істинних причин" у тексті автор не навів. Істинні причини названі у травні 2010-го , майже за півтора року до арешту у статті "Опозиція на нарах". Там і сказано про 10 років ЮВТ. Не 7! А 10! А чи не до цього йде? А 3 інші міністри, які відсиділи, та іще 1 у "бігах" разом іще із декількома високопосадовцями? Чому б це не повернутися до вказаного прогнозу? А не розпоповідати про боротьбу буржуазних партій за голоси виборців. Чим вона відрізняється від класики, як, наприклад, "Уся королівська рать"?
7 мая 2013, 21:32
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Литва первой ратифицировала конституцию ЕС
А що писав цей "геній" у ті часи, коли Юлю заарештували? Гроші не пахнуть?
13 февраля 2013, 21:14
victor.marynitch добавил комментарий к статье
ЦИК может зарегистрировать 5 новых кандидатов в Президенты
Так фривольно? А справа йде про смерть цих дурненьких дівчаток. Забезпечити їм таке життя, як відомому письменнику у Великій Британії їх спонсори, і не зможуть, і не захочуть. Підштовхуючи їх до вказаного у тексті, майже гарантуєте скорі поминки. Є межа жартів.
18 января 2013, 09:40
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Кабардино-Балкарии продолжают искать украинских альпинистов.
В УНІАНі, здається, вчора Пасхавер дав прогноз, що влада не погребує нічим, піде на крайні міри, щоб наповнити бюджет. Для цього запровадить непопулярні податки. Погугліть і знайдете першоджерело.
17 января 2013, 23:55
victor.marynitch добавил комментарий к статье
В Кабардино-Балкарии продолжают искать украинских альпинистов.
Змовились? Із Олександром Пасхавером? Він теж сьогодні сказав, що не погребують нічим.
19 февраля 2013, 21:03
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Террористы могут применить химическое оружие в Италии
Скоріше Ленін. Почитайте мій коментар.
19 февраля 2013, 21:02
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Террористы могут применить химическое оружие в Италии
Пане Юрію! А не про це 100 років тому писала Роза Люксембург (самовбивство імперіалізму), із чим не погоджувався Ленін (сьогодні - Сергій Кара-Мурза)?
8 марта 2013, 15:53
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Николаевские спасатели вытащили человека из канализационного люка.
Вибачаюсь! Просто сплутав Руфь із Ліліт. Роблю посилання. Благодаря большому интересу к Каббале, в Европе эпохи Возрождения предание о Лилит как первой жене Адама стало известно в литературе, где она обрела облик прекрасной, соблазнительной женщины. Подобное представление о Лилит появляется и в средневековой еврейской литературе, хотя в еврейской традиции красивая внешность Лилит связана с её способностью менять свой облик. Легенда о ней вдохновила английского поэта Данте Габриэля Россетти (1828—1882) на написание поэмы «Райская обитель», в которой Лилит-змея стала первой женой Адама, а Еву Бог создал потом. Чтобы отомстить Еве, Лилит уговорила её отведать запретный плод и зачать Каина, брата и убийцу Авеля. Данте Габриэль Россетти Леди Лилит Образ Лилит, реализующий «альтернативную мифологию» и противопоставляющийся привычному образу Евы, получил большую популярность у романтиков.
8 марта 2013, 15:39
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Николаевские спасатели вытащили человека из канализационного люка.
Так це ж нащадки Руфіт, першої жінки, створеної Богом із того ж матеріалу, що й Адама! Від Єви вони іншими бувають.
20 января 2013, 21:13
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Итальянских заложников в Ираке за несколько часов до похищения разоружили американские солдаты
Зустрітися, хоча би наприкінці 2013-го. Щоб почути Ваші виправдовування. Навіщо цей процес проти Юді? Навіщо цей провладний (реально - Януковича) термоядерний удар неспростовними аргументами пана Єлісєєва за ЄС по аргументам Медведчука за ТС? У діалектичному зв*язку споглядайте на світ.
8 января 2013, 21:48
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Нацсовет по ТВ опровергает, что радио "Континент" закрыли по его распоряжению
Не зрозумів. Ви заперечуєте міжстрочну заяву Азарова: "Нас тьмы и тьмы! Попробуйте, сразитесь с нами!". Ви досі вважаєте, чи родовжуєте вводити в оману пересічного українця казками про те, що члени Партії Регіонів - це скромні трудящі, а не паразитична (симбіозно-паразитична, оскільки напряму чи афілійовано у владі) бюрократична буржуазія? І разом із бютівцями продовжуєте тиражувати казочку про владу олігархів? Та їх би за декілька годин змели б назавжди! Але ПР раковою пухлиною охопила все суспільство. Кожна людина в країні виявилася залежною від цієї влади! Це геніальне досягнення влади: у центрі Європи потихеньку створити корпоративну державу, про яку у своїй "Доктрині фашизму" мріяв Муссоліні. Ви не зрозуміли, чи робите вигляд що не помічаєте "партійності" керівників навіть на цвинтарі?
8 января 2013, 21:27
victor.marynitch добавил комментарий к статье
Нацсовет по ТВ опровергает, что радио "Континент" закрыли по его распоряжению
Опосередковано тезу "Партия власти, кстати, от оппозиции в этом смысле отличается не слишком и это лишний раз доказывает, что ниша конструктивных программ и конструктивных предложений для страны — пуста", не бажаючи того сьогодні тут оприлюднив А. Павловський. Тобто, пане Медведчук, вони самі Вам підіграють. А я протестую. Тому й написав у коментарі і повторю у Вашому блозі наступне: "Вам, пане Андрію, значно краще, ніж мені відома історія створення неформального руху «противсіхів». Ідейну опору вони отримали у якості досить відомих інтелектуалів, журналістів письменників, гуманістів та правозахисників. Прізвища їх добре відомі. У гіроскопах вони виявились більш фаховими, аніж Ваш батько. Вибачте за таку алегорію. Кожен із вказаних людей абсолютним нулем у суспільствознавстві та політиці. Але сміливо виголошував гасло-підніжку Юлі: «Вона така ж, як і Янукович». Ваша політ сила нічого не змогла протиставити проти аналогічного гасла, яке відібрало щонайменше 10 відсотків голосів у всіх опозиційних сил на виборах 2012-го.Чому? Та ж сама системна помилка, як і у Вас у статті. Слово «олігархи» із вуст опозиціонерів почало нагадувати вовче виття-завивання на Місяць. А Вам коментатори-гебісти у відповідь відразу пишуть про олігархів Васадзе, Авакова, Дзендзерського,Табалова, братів Дубневичів, Хмельницького та інш. Системна помилка криється у фразі «10 олігархічних кланів контролюють 80 % економіки», яка майже автоматично підводить читача до усвідомлення правильності тверджень про владу олігархів. А це абсолютно не так. У Азарова півтора мільйона «штиків». Вони всі олігархи? Чи то трудящі підприємств Ахметова та Коломойського утворили Партію Регіонів? Реально при владі вимушений союз олігархо-кланової буржуазії із буржуазією симбіозно-паразитичною бюрократичною. Оце і є півтора мільйона «штиків». Бо у державі не залишилось поза Партією Регіонів майже ні однієї посади керівника цвинтаря, керівника комунального підприємства, керівника державного підприємства, установи, закладу чи організації, дрібного чиновника, їх засту